lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
SodaStream predstavuje Scarlett Johansson ako prvú globálnu tvár značky

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 14.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť SodaStream International Ltd. (NASDAQ: SODA) podpísala zmluvu s herečkou Scarlett Johansson, ktorá sa tak stala prvou celosvetovou tvárou značky. Scarlett Johansson, víťazka prestížnej muzikálovej ceny Tony a štvornásobná kandidátka Zlatého Glóbusu, sa stane novou reklamnou tvárou svetovej značky v oblasti výroby domácej sódy. Dlhodobá spolupráca bude odštartovaná uvedením televíznej reklamy. V hlavnej úlohe zažiari práve Scarlett Johansson počas 47. finále amerického futbalu, známeho ako Super Bowl, v nedeľu 2. februára 2014.

 

„Sme nadšení, že môžeme privítať nesmierne talentovanú Scarlett Johansson do rodiny SodaStream,” vyhlásil Daniel Birnbaum, celosvetový šéf spoločnosti SodaStream. “Scarlett je našou dlhoročnou zákazníčkou a skalným fanúšikom produktov SodaStream. Zároveň môže byť pre ostatných vzorom vďaka zdravému životnému štýlu a zodpovednému správaniu voči životnému prostrediu. To všetko z nej robí skvelú kandidátku pre globálnu ambasádorku našej značky. Viac ako ktokoľvek iný stelesňuje hodnoty našej značky, čo ešte znásobuje radosť z toho, že sa pridala k nášmu tímu.”

 

Scarlett Johansson je presvedčená, že zdravý životný štýl je predovšetkým výsledkom pevného odhodlania, odovzdávania sa cieľu a vnútornej sily. Tieto základné hodnoty zodpovedajú hlavnej misii značky SodaStream, ktorá chce priniesť zmenu do nápojového priemyslu. SodaStream sa ju snaží dosiahnuť tak, že umožní ľuďom jednoduchou a zábavnou formou výrobu vlastného perlivého nápoja, ktorý poteší nielen ich, ale pomôže aj životnému prostrediu.

 

Herečka miluje bublinky už od detstva, čo ju priviedlo práve k výrobníkom SodaStream. V súčasnosti patrí medzi verných užívateľov a nadšených fanúšikov, dôkazom je aj výrobník sódy v jej kuchyni.

 

“Používam výrobky SodaStream už roky, a zároveň nimi obdarovávam aj svojich blízkych,” hovorí Johansson. “Záväzok spoločnosti SodaStream voči zdravému životnému štýlu a zdravšej planéte zodpovedá môjmu presvedčeniu. Oceňujem schopnosť produktov prispôsobiť sa rozličným životným štýlom a chutiam jednotlivcov. Partnerstvo so spoločnosťou SodaStream preto nie je žiadnym prekvapením. Veľmi sa teším, že budem zdieľať nadšenie k značke SodaStream so svetom!”

 

SodaStream umožňuje zákazníkom vyrobiť si doma vlastné perlivé nápoje podľa vlastného gusta. SodaStream ponúka celosvetovo viac ako 100 príchutí, pričom obsahujú o 2/3 menej cukru, o 2/3 menej kalórií a žiadne umelé sladidlá. SodaStream vďaka inovatívnym opakovane použiteľným fľašiam dramaticky redukuje odpad vytváraný spotrebou nápojov v plastových fľašiach a plechovkách; prináša tým revolúciu v spotrebe perlivých nápojov. Spoločnosť je presvedčená, že Scarlett Johansson ako tvár značky pomôže spotrebiteľom prijať výrobu domácej sódy ako budúcnosť nápojového odvetvia.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!