lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Navštívte vysnenú reštauráciu podľa vlastného výberu so žuvačkami Orbit!

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 10.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Pre všetkých žuvačkových milovníkov klasických žuvačiek Orbit spoločnosť Wrigley pripravila prekvapenie v podobe možnosti vyhrať poukaz na návštevu vysnívanej reštaurácie  v hodnote 100 eur.

Od januára 2014 spoločnosť Wrigley pripravila pre milovníkov klasických „peppermintiek“ a „spearmintiek“ ďalšie potešenie. Okrem radosti zo žuvania a udržiavania si zdravia ústnej dutiny umožní zapojiť sa do súťaže o celkovo 5 650 výhier. Stačí si zakúpiť v ktoromkoľvek obchode v rámci Slovenskej republiky špeciálne promo duopack balenie, či 46 kusové vrecúško žuvačiek Orbit Peppermint alebo Spearmint.

V rámci súťaže môžu spotrebitelia získať celkovo 5 650 atraktívnych výhier. Hlavnou cenou, ktorú môžu získať 150-ti z vás, je 100 eurový poukaz do luxusnej reštaurácie podľa vlastného výberu v rámci štyroch slovenských miest – Bratislava, Žilina, Banská Bystrica a Košice (aktuálny zoznam reštaurácií nájdete na www.orbitklub.sk/gurman). Okrem možnosti získať poukaz do obľúbenej reštaurácie máte šancu vyhrať 500 krát  poukaz v hodnote 20 eur na nákup kuchynských potrieb do internetového obchodu Tescoma (www.eshop.tescoma.sk). Päťtisíc z Vás  sa môže tešiť na  Orbit piksľu s príchuťou Peppermint obsahujúcou 60 kusov dražé.

Ako môžem vyhrať? Stačí si v termíne od 27. januára 2014 do 16. marca 2014 zakúpiť v ktorejkoľvek predajni  špeciálne promo duopack balenie, či 46 kusové vrecúško žuvačiek Orbit s príchuťou Peppermint alebo Spearmint, v ktorom vás čaká stierateľný žreb. Tieto balíčky sú označené výrazným červeným pruhom s nápisom „žreb vo vnútri“. Stačí ho zotrieť a ihneď zistíte, či sa na Vás usmialo šťastie. Ak po zotretí nájdete unikátny kód, vyhrávate. Tento kód je potrebné zadať na súťažný web www.orbitklub.sk/gurman spolu so svojimi údajmi. Okrem toho je potrebné nahrať aj fotografiu výherného žrebu. Následne zistíte, ktorú z cien ste získali. Súťaže sa môžete zúčastniť od 27. januára 2014 do 16. marca 2014. Kupóny sú platné a teda ich môžete využiť do   konca decembra 2014.

Prieskum v slovenských mestách zistil fakty o žuvaní

V januári sa „Orbit hliadky“ zamerali na návštevníkov obchodných centier, v Bratislave, Žiline, Košiciach a Banskej Bystrici, a kontrolovali, ako dbajú o zdravie svojej ústnej dutiny. Prieskum sa uskutočnil na vzorke 1 187 respondentov a ukázal, že iba 13 % zo všetkých opýtaných nežuje žuvačky, pričom najmenej žujú žuvačky ľudia na východe Slovenska v Košiciach. Medzi žuvačkových milovníkov môžeme zaradiť vekovú kategóriu 26-41 rokov, kde žuje žuvačky výrazná väčšina opýtaných. Ako najčastejšie dôvody žuvania respondenti uvádzali svieži dych a po jedle. Priaznivý vplyv žuvania po jedle potvrzuje i odborníčka na dentálnu hygienu PhDr. Viera Panáková „Žuvačka po jedle zvyšuje tvorbu slín, a tak napomáha vytvárať pre zuby a ďasná priaznivé prostredie.“

Prieskum ďalej odhalil, že ženy nosia žuvačky pri sebe častejšie než muži. Celkovo z prieskumu vyšli Banskobystričania ako najpoctivejší. U nich sa zistila prítomnosť žuvačiek najčastejšie zo všetkých porovnávaných miest.


Diskusia k článku:

Dobrý deň, poslala som číslo kupónu - kód, tak ako mi ukazovalo na internete, nikde tam po mne nechcelo ofotenie kupónu a bolo tam uvedené, že mi príde mailom oznam, čo som vyhrala, až po suťaži, to je dnes?! Mailom mi doteraz nič neprišlo, no a prečítala som si až dnes v pravidlách, že som sa mala o výhru prihlásiť? Veď som zadala, čo bolo potrebné, tak čo mám teraz urobiť? Ďakujem za odpoveď, s pozdravom Dagmar Myslíková
Neregistrovaný - Dagmar Myslíková, 17.3.2014 18:50, m.dagmar(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!