lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
NAJVYŠŠIA KVALITA OBRAZU AJ NA SLOVENSKOM TRHU

  Spracoval(a) : pETER
Dátum : 17.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ako líder v segmente OLED TV má LG v pláne pomocou novej kolekcie 4K ULTRA HD OLED a FULL HD modelov sprístupniť OLED televízory čo najširšiemu publiku aj na Slovensku. Najmä FULL HD OLED so zaobleným dizajnom (modely 55EA970V a 55EA980V) prekvapia svojou príjemnou cenou.

 

LG tento rok ponúkne celý rad produktov najmä vo veľkostiach obrazovky 55 a 65 palcov. ULTRA HD televízory od LG dostupné na našom trhu (UB980V, UB850V, UB950V) obsahujú ULTRA IPS panely s rozlíšením 3840x2160, ktoré poskytujú vyššiu úroveň detailu, väčšiu presnosť farieb a väčšie pozorovacie uhly. So štvornásobkom bodov oproti FULL HD modelom sú ULTRA HD televízory od LG schopné generovať najmodernejší 3D obraz, ktorý, keď je spárovaný s technológiou CINEMA 3D, vedie k mimoriadne pohodlnému a pohlcujúcemu zážitku zo sledovania.

 

Maximálny užívateľský komfort s webOS

Najnovšie ULTRA HD televízory zahŕňajú revolučnú platformu webOS Smart TV. Vďaka grafickému užívateľskému rozhraniu (GUI) webOS výrazne znižuje počet krokov potrebných na prepínanie medzi dostupným obsahom a zjednodušuje tak jeho hľadanie a výber. Užívatelia môžu ľahko prechádzať služby či obsah aj bez nutnosti odchádzať od programu, ktorý práve sledujú. LG Store pohodlne organizuje všetok dostupný obsah na platforme webOS do kariet podľa kategórií.

 

Silný výkon a pohodlné pripojenie

Nový prírastok do kategórie SoundPlate™ (model LAB340) je vybavený robustným 4.1 kanálom, výkonným zvukovým systémom a externým bezdrôtovým subwooferom. Ponúka plný zvuk, ktorý je v mnohých smeroch vo svojej kategórii bezkonkurenčný.

 

Sound Bar od LG je dokonalým spoločníkom pre televízie rôznych veľkostí a štýlov. Vďaka minimalistickému dizajnu a leštenému tmavému prevedeniu sú jednotky LG NB5540 a NB4540 krásnym doplnkom moderného tenkého rámika dnešných televízorov. Oba sú vybavené 4.1 kanálmi a 320W výkonu. NB5540 obsahuje tiež Hi-Fi Digitálno-analógový prevodník (DAC) pre ešte lepší zážitok z počúvania.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!