lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tassimo VIVY – menej priestoru, viac zábavy

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 10.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Najkompaktnejšie Tassimo na svete v sladkoružovej a v iných štýlových farbách

·         Maximálny výber nápojov v kompaktných rozmeroch

·         Moderný dizajn dostupný v ružovej, čiernej a v bielej farbe

·         Príprava obľúbených nápojov svetoznámych značiek stlačením jediného tlačidla

Tassimo Vivy, najnovšia verzia úspešného systému značky Bosch na prípravu horúcich nápojov, je malé svojou veľkosťou, ale ponúka veľa zábavy. Tento prírastok do rodiny Tassimo dokáže pripraviť širokú škálu vašich obľúbených nápojov tej najlepšej chuti, zaručí vám čistý pôžitok z každého z nich a vnesie rozmanitosť do vášho každodenného života. So svojimi rozmermi – šírkou 17 centimetrov a hĺbkou 29 centimetrovzaberá Tassimo Vivy menej plochy ako list papiera formátu A4 a vďaka odnímateľnému zásobníku na vodu umiestnenému po strane prístroja nájde svoje ideálne miesto aj v malej polici. Elegantná, výrazne ružová úprava farebne oživí vašu každodennú rutinu a rozžiari váš deň. A tomu, komu sa jasná ružová farba zdá príliš výrazná, k dispozícii modely vo viacerých tlmených tónoch čiernej či snehobielej.

Rozmanitosť je korením života

Budete mať z čoho vyberať! Možnosť pripraviť celý rad nápojov od klasickej filtračnej kávy a espressa cez latte macchiato a cappuccino až po vynikajúcu čokoládu alebo čaj, a to stlačením jedného tlačidla, je súčasťou každého zážitku s prístrojmi Tassimo. Kľúčom k prvotriednej chuti nápojov sú na jednej strane ich známe značky – Jacobs, Milka a Twinings, na druhej strane unikátna metóda ich prípravy, ktorá funguje na princípe revolučnej technológie Intellibrew™. Na kapsli, tzv. T disku, si Tassimo Vivy prečíta špecifický čiarový kód obsahujúci informácie potrebné na prípravu nápoja a podľa toho automaticky odmeria potrebné množstvo vody, čas sparenia a teplotu. Vy sa tak nemusíte starať o to „ako“, „koľko“ a „ako dlho“ – jednoducho stačí stlačiť jediné tlačidlo a váš nápoj bude v okamihu pripravený v tej najvyššej kvalite. Ak si niekto želá ​​ upraviť nápoj podľa svojej individuálnej potreby a chuti, môže tak urobiť manuálne – proces prípravy možno zastaviť alebo predĺžiť. Tassimo Vivy má, skrátka, pre každého niečo.

 

Zábava sa nekončí, ani keď príde účet za elektrinu

Intuitívny operačný systém Tassimo Vivy informuje používateľa prostredníctvom LED displeja vždy, keď treba doplniť zásobník na vodu alebo ho odvápniť. Keď je potrebné odvápnenie, proces je taký jednoduchý, aký možno očakávať len pri prístrojoch Tassimo. Tassimo Vivy je totiž vybavený špeciálnym servisným T diskom, ktorý prístroj vyčistí a odvápni jednoduchým a automatickým procesom. Zároveň vyčarí úsmev na vašej tvári aj nízkou spotrebou energie. Po každom procese sparenia sa systém automaticky prepne do pohotovostného režimu, napriek tomu je však okamžite pripravený na použitie vždy, keď máte chuť dať si drink. Inovatívny prietokový ohrievač vody znižuje čas čakania na minimum, takže Tassimo Vivy máte v okamihu k dispozícii. To robí z Tassimo Vivy jeden z najrýchlejších a najviac energeticky účinných systémov tohto druhu.

Teraz výhodnejšie!

Tassimo Vivy a tiež ďalšie automaty na prípravu nápojov z rodiny Tassimo možno v termíne od 3. marca do 21. apríla 2014 kúpiť o 20 eur výhodnejšie v rámci špeciálnej akcie Tassimo cashback. Stačí kúpiť jeden z vybraných prístrojov Tassimo prostredníctvom celoplošnej distribúcie a zaregistrovať sa na akciovej mikrostránke www.bosch-home.com/sk/tassimo alebo na stránkach www.tassimo.sk a www.etassimo.sk. Preplatenie cashback sa uskutoční bankovým prevodom alebo poštovou poukážkou. Akcia je limitovaná maximálnym počtom registrovaných spotrebičov, t. j. 1000 spotrebičov na Slovensku.

 

Akcia Tassimo cashback bude okrem akciových mikrostránok komunikovaná prostredníctvom POS materiálov v predajniach, facebookových stránok domácich spotrebičov značky Bosch, webových stránok vybraných obchodných partnerov a tiež formou televíznej reklamnej kampane odvysielanej v priebehu marca a apríla na kanáloch JOJ Media House.

NOVINKA Automat na prípravu nápojov Tassimo VIVY

·         príkon: 1300 W

·         tlak: 3,3 baru

·         kompaktný a nadčasový dizajn v ružovej, bielej a v čiernej farbe

·         plnoautomatická príprava stlačením jedného tlačidla

·         patentovaná technológia kapslí T DISC

·         variabilná intenzita nápoja

·         inovatívna technológia tekutého mlieka vo vnútri kapsle

·         jedinečný systém prietokového ohrievača

 

V ponuke od marca 2014  vo farbách:

·         TAS 1201 – ružová

·         TAS 1202 – čierna

·         TAS 1204 – biela


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!