lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 26 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 14. December, , Dnes oslavuje Branis./Bronis.
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nátierky )2/2)

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 17.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Artičoková nátierka s vajíčkom - vegetariánska

 

 

4 porcie

160 g naložených artičokov (bez nálevu)

4 natvrdo uvarené vajcia

2 lyžice kapár

3 lyžice majonézy Hellmann’s majolenka Starej mamy

Soľ, čierne korenie

 

Artičoky a vajíčka zmixujeme najemno. Pridáme kapary a zmiešame s majonézou. Ochutíme soľou a čiernym korením.

 

 

Syrová nátierka s reďkovkami- vegetariánska

4 porcie

200 g reďkoviek

200 g tvrdého syra

2 strúžiky cesnaku

2-3 lyžice majonézy Hellmann’s majolenka Starej mamy

soľ

Syr nastrúhame nahrubo a reďkovky nasekáme na rezančeky. Zmiešame s prelisovaným cesnakom, majonézou a ochutíme soľou.

 

Cícerová nátierka s chilli - vegetariánska

4 porcie

400 g uvareného cíceru bez nálevu (môže byť aj z plechovky)

1 lyžice zeleného hrášku

1 strúčik cesnaku

1 chilli paprička

1 lyžice horčice

3 lyžice majonézy Hellmann’s Majolenka Starej mamy

soľ, čierne korenie

 

Cícer rozmixujeme najemno.

Zmiešame s majonézou.

Cesnak roztlačíme so soľou.

Zmiešame s hráškom, nasekanou chilli papričkou ochutíme čiernym korením.

 

 

Nátierka z koreňovej zeleniny - vegetariánska

4 porcie

70 g mrkvy

50 g zeleru

50 g petržlenu

70 g cibule

1 lyžice oleja

1 lyžice horčice

2 lyžice majonézy Hellmann’s Majolenka Starej mamy

soľ, čierne korenie

nasekaná pažítka

 

Koreňovou zeleninu nastrúhame nahrubo, cibuľu nakrájame najemno. Všetku zeleninu pozvoľna podusíme na oleji domäkka. Necháme vychladiť.

Zmiešame s horčicou, majonézou a ochutíme solí čiernym korením a pridáme nasekanú pažítku.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!