lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Mini balenia stylingových produktov TONI&GUY do kabelky. Perfektný účes vždy a všade.

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 10.6.2014
späť
Späť

Poslať
 

Chystáte na predĺžený víkend na chatu, záhradnú grilovačku alebo na dôležité pracovné stretnutie? Určite vám príde vhod mať všade so sebou svoj obľúbený lak na vlasy či prvú pomoc v podobe suchého šampónu. Značka TONI&GUY prináša obľúbené stylingové vlasové produkty aj v praktickom mini balení, s ktorými odteraz budete mať perfektný účes zladený s outfitom vždy a všade. Ich praktickosť oceníte aj pri balení na letnú dovolenku, kedy je veľkosť kozmetických prípravkov zásadná. Ostane vám tak viac miesta pre obľúbené plážové šaty navyše. Kúpite v DM Drogérii. www.hairmeetwardrobe.com

Sprej pre tepelnú ochranu, 75ml

Aj vy si radi oživujete účes vlasovou žehličkou či kulmou? V tom prípade je dôležité vlasy pri úprave chrániť.  Sprej pre tepelnú ochranu TONI& GUY s obsahom ochranných zložiek vám styling uľahčí a tiež sa vďaka nemu vyhnete možnému prehriatiu vlasov a následnému poškodeniu.

 

Silne tužiaci lak na vlasy Glamour, 75ml

Ako bodku na záver stylingu trendového účesu použite silne tužiaci lak TONI& GUY. Udrží vaše vlasy v požadovanom tvare celý deň bez pocitu zlepených vlasov. Vytvorí anti-statickú ochranu a ochráni vlasy aj proti vlhkosti, čo oceníte najmä na dovolenke pri mori. Pre pevnú a spoľahlivú fixáciu účesu s lákavou vôňou, ktorá je príjemným bonusom.

 

Extrémne tužiaci lak na vlasy Creative, 75ml

Dlhotrvajúci, dramaticky tužiaci  lak na vlasy TONI& GUY pre dokonalú kontrolu účesu. Vytvára gravitácií odolávajúcu pevnosť .

 

Suchý šampon, 75ml

Ideálny do kabelky pre použitie kdekoľvek a kedykoľvek.  Absorbuje prirodzenú mastnotu vlasov. Na počkanie osvieži vlasy dodá okamžitý objem účesu. Suchý šampón je najobľúbenejším pomocníkom  používaným poprednými vlasovými stylistami v zákulisí príprav módnych prehliadok. Stačí len nastriekať ku korienkom, nechať pôsobiť dve minúty a prečesať.
 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!