lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pomôžte nájsť unikátneho domáceho miláčika. Odmena 100 000 Skittles!

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 27.8.2014
späť
Späť

Poslať
 

Stratil sa nový, celkom unikátny druh domáceho miláčika – mráčik Punťo. Naposledy bol videný na bratislavskej Kolibe, kde za náhlej, veľkej búrky zmizol svojej majiteľke z očí. Na nálezcu čaká bohatá odmena!

Pri obvyklom večernom venčení sa stratil špeciálny domáci miláčik Punťo, ktorý je ikonou nového trendu domácich miláčikov. Naposledy bol videný so svojou paničkou, ktorej zrejme ušiel pri prechádzke na Kolibe po tom, čo sa strhla veľká búrka. Podľa majiteľky nie je vylúčené, že bol unesený.

Nálezcu odmena neminie!

Každá pomoc pri hľadaní je vítaná. Punťo sa môže skrývať kdekoľvek, vrátane neobvyklých miest, ako sú napríklad väčšie meteorologické stanice či stánky s cukrovou vatou. Bližšie informácie o postupe v hľadaní Punťa nájdete na stránkach www.hladasapunto.sk, kde budú uverejňované najnovšie správy od všetkých, ktorí Punťa niekde videli. Majiteľka Punťa sa zaviazala dať nálezcovi jej domáceho miláčika 100 000 farebných cukríkov SKITTLES.

Mráčik Punťo patrí medzi nové druhy domácich maznáčikov, je to kríženec plemena Cumulonimbus a plemene Stratoskittles a na Zem sa dostal pri vzácnom meteorologickom jave, keď sa na oblohe objavila obrátená dúha. Svoju farbu mení podľa nálady. Väčšina odtieňov vyjadruje jeho pozitívne rozpoloženie, iba v jeho tmavošedom stave sa neodporúča k nemu približovať, pretože môže začať metať blesky. Ak ho nájdete v tejto farbe, dávajte pozor na ruky a kontaktujte majiteľku.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!