lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Svieže dovolenkové účesy

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 24.7.2015
späť
Späť

Poslať
 

Leto odhalilo svoju pravú tvár a my, ženy, popúšťame uzdu svojej fantázii nie len v štýle obliekania, ale aj úpravy našej koruny krásy. Napriek letným horúčavám a s nimi spojenému nepríjemnému poteniu, kvôli ktorému sa často nevyhnete umývaniu vlasov takmer každý deň, neexistuje dôvod, pre ktorý by ste sa mali vzdať atraktívnej úpravy vašich vlasov. V móde sú stále ľahko padavé kučery rovnako ako dokonalo rovné, hladké a lesklé vlasy. Doprajte si ich nie len doma, v práci, ale aj na dovolenke.

 

Kučery vďaka tulipánu

Poznáte to veľmi dobre. Pred odchodom na dovolenku balíte seba, často aj všetkých ostatných členov výpravy, a každý centimeter kubický priestoru v kufri či cestovnej taške sa počíta. Slnko, morská voda, vietor...To všetko vaše vlasy vysiľuje, a preto si do kufra iste pobalíte prípravky na ochranu vlasov a ich regeneráciu. To však neznamená, že vám nezostane miesto pre vašich obľúbených kaderníckych pomocníkov, vďaka ktorým si vykúzlite na dovolenke zvodný účes á la femme fatale. Ideálne je mať po ruke kvalitnú a kompaktnú kulmu na vlasy, ktorá sa vďaka svojim rozmerom ľahko prenáša. Elegantná kulma v tvare tulipánu Easy Natural od Philipsu je navrhnutá tak, aby ste si samé a dokonca len jednou rukou dokázali vytvoriť prirodzene vyzerajúce nadýchané vlny. Vďaka jej jedinečnému tvaru si jednoducho vytvoríte dokonalý účes a vaše dovolenkové fotky, na ktorých vyzeráte úžasne, môžete hrdo ukazovať priateľom a rodine.

 

Nie sú vlny ako vlny

Pôvabne zvlnené vlasy sú korunou krásy a na dovolenke pri mori ich môžeme považovať za tematické skrášlenie. Ale čo v prípade, že namiesto zvodných vĺn chcete radšej žiarivé a dokonalo rovné vlasy? Vlhký prímorský vzduch dá viacerým z vás zabrať. Vaše za normálnych okolností rovné vlasy sa vlnia. Ale nie tak pekne a očarujúco, ako morská hladina pri západe slnka. Každý prameň si žije vlastným životom a výsledok je často rozpačitý. Pre nádherne lesklé a hladké vlasy si pribaľte do kufra žehličku na vlasy. Ideálne takú, ktorá vďaka svojim vlastnostiam neničí vlasy, má nastaviteľnú teplotu a keramické platničky. Žehlička na vlasy Philips MoistureProtect má navyše zabudovaný snímač vlhkosti vlasov, vďaka ktorému prispôsobuje teplotu tak, aby si vlasy uchovali ich prirodzenú vlhkosť. Bez obáv si teda doprajme dokonalý účes každý deň.


Diskusia k článku:

a to prvé spomínané Easy Natural od Philipsu nemôžem použiť aj ako žehličku na vlasy?
Martina, 28.11.2017 16:57
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!