lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ženu robia detaily

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 12.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

Muži sú strašný detailisti. Namiesto toho, aby obdivovali vaše oblečenie, všímajú si, okrem pŕs a zadku, nechty, oči, vlasy a dokonca aj zuby. Ak pravidelne čítate Lady, tak už viete, ako sa správne nalíčiť, postarať o vlasy a váhu, aby ste boli „in“, teraz je tu čas, pozrieť sa nechtom na zúbok…
Rovnako, ako pri všetkých skrášľovacích procedúrach, máte aj pri manikúre dve možnosti. Buď navštívite salón a necháte si svoje nechty ošetriť odborne, alebo sa o svoje ruky budete starať „svojpomocne“. Manikúra vás bude v salónoch krásy stáť približne sto korún. „Umelé“ nechty vymodelované na vašich prirodzených, si z vášho rozpočtu odkroja mesačne asi tisíc korún. O ich krásu sa totiž treba starať minimálne raz za mesiac. Z toho vyplýva, že jednoduchšia a lacnejšia je pravidelná starostlivosť.

Pár rád pre domácu manikúru

Pokožka
V prvom rade je nutné, aby ste sa o svoje ruky starali pravidelne. Na trhu je veľké množstvo krémov, ktoré zjemnia pokožku vašich rúk a ochránia ju pred rýchlym starnutím. Keď ste sa o ruky začali starať neskoro, kúpte si krém, ktorý odstraňuje starecké škvrny, ak máte suché ruky, pomôžte im hydratačným krémom, existujú krémy na ošetrenie rúk vystavených extrémnym vplyvom vlhkosti, či zimy, účinné sú aj krémy na ochranu nechtov. Veľmi dobrým a po stáročia osvedčeným pomocníkom pre vysušené ruky a lámavé nechty sú zábaly z olivového oleja.. Ideálne je, ak si ruky namočíte do olivového oleja zahriateho na telesnú teplotu a necháte si ich tam minimálne pol hodiny. Pri sledovaní televízie ani nezistíte, že sa práve staráte o svoju krásu. Rovnako účinným prostriedkom na dosiahnutie krásnych rúk sú bavlnené rukavice a hrubá vrstva krému / výborná je nechtíková Indulona /. Večer si ruky poriadne natriete, natiahnete si rukavice a takto vyzbrojená si ľahnete do postele. Ráno sa zobudíte a vaša pokožka bude ako detský zadoček. Ideálne by bolo spávať tak každý deň. Rukavice sa dokonca môžu stať vašou erotickou pomôckou. To záleží iba od vašej fantázie.

Nechty
Na úpravu nechtov potrebujete sadu nástrojov. Teda dobrú manikúru, na ktorej sa neoplatí šetriť. Musí obsahovať nožničky z kvalitnej ocele /minimálne dva kusy/ jedny na kožičky a druhé na nechty. Sadu pilníkov, momentálne sa vyrábajú z mimoriadne zaujímavých a moderných materiálov. Leštičku na nechty. Tyčinku na ošetrenie nechtovej kožičky /mimoriadne “ in „ sú drevené alebo z korytnačiny/. Olej na ošetrenie nechtového lôžka a olej na výživu nechtov. Sú v nich obsiahnuté špeciálne vitamíny, ktoré nechty potrebujú a môžu chýbať vo vašej strave.. Poslednými pomocníkmi sú spevňovacie laky proti lámavosti. Potom už len votriete do nechtov všetky výživné látky, pilníkom ich vytvarujete do želaného tvaru, jemne pozatláčate kožičku /nikdy ju nestrihajte/ a povrch nechtov vyleštíte. To, že pod nechtami sa nesmie nachádzať špina, netreba zrejme zdôrazňovať. Nakoniec na nechty nanesiete spevňujúci lak a na ten potom dáte lak, ktorý vám farebne vyhovuje. Ak sa rozhodnete pre zmenu , odporúčam vám ružovú. Farebným hitom leta je ružové líčenie a s ním aj ružové laky.
Nezabudnite, že rovnakú starostlivosť ako ruky, si zaslúžia aj vaše nohy. Tie však, okrem krémov, potrebujú aj poriadny píling, aspoň raz za desať dní. Lak na nohách by mal ladiť s lakom na rukách. Ak si nechty na rukách nalakujete iba priesvitným lakom, lak na nohách by mal ladiť s topánkami. Jiří Korn si lakuje nechty čiernym a bielym lakom a vyzerá to pekne.

Diskusia k článku:

gciwt emgq zwyeim azeytub digkfzjbn lsgfibpa qcayluofk
Neregistrovaný - wrgdul flgndr, 5.8.2007 11:58, iesdvf(`na`)mail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!