lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
RESERVED PREDSTAVUJE TRENDY KOLEKCIE JESEŇŇ/ZIMA

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 19.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

Mäkká, jemná a pritom stále výrazná i zreteľná. Presne vie čo od života chce a usiluje o sebarealizáciu. Nič nie je pre ňu nemožné. Presne takto vyzerá žena, ktorá inšpirovala kolekciu jeseň/zima 2012 od Reserved. Zmyselná, fascinujúca a vždy iná. Mnoho mužov by takto popisovalo ženu svojich snov a presne tieto slová charakterizujú kolekciu novej sezóny jeseň/zima 2012/13 od Reserved. V náväznosti na svetlú a éterickú kolekciu jar/leto sa rozhodli návrhári vrátiť ku koreňom pret-a-porter so ženskými siluetami, ktoré doslova vyžarujú sexuálnu príťažlivosť a zdôrazňujú ženskú postavu. Jedinečná kolekcia návrhárov Reserved bola inšpirovaná Twiggy, ktorá bola britskou módnou ikonou 60. rokov. Geometrické strihy a jednoduchý minimalistický štýl pridáva dievčenskú eleganciu.

 

ČO BUDE TRENDY V NOVEJ SEZÓNE?

Nosné farby kolekcie sú - výrazná fialová, rubínovo červená a nebezpečne smaragdovo zelená. Spolu s nadčasovou šedou prinášajú ľahkosť a eleganciu. Sexy mini suknička bude kraľovať jeseni. Nebudú chýbať nohavice s vysokým pásom. Jeseň/zima v Reserved je tiež o množstve mäkkého úpletu v stále módnej béžovej, ťavej hnedej a karamelovej. Jemné pletené šaty, dlhé nadrozmerné kardigany z hrubých tkanín tiež nesmú chýbať. Dizajnéri Reserved opäť dokazujú, že žena je ich najväčšou inšpiráciou. Tento krát je v úlohe romantického umelca a cestovateľa, ktorý vie, že krása je rovnako dôležitá ako komfort. Mäkké kožené doplnky v rôznych odtieňoch hnedej to len podčiarkujú. Po horúcom lete plnom šťavnatých farieb prichádza na rad čierna. Vracia sa však v zmyselnej a mierne gotickej verzii.

 

 
 
 

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!