lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Skončilo sa obdobie nahých nôh a vie to aj Marianna Ďurianová

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 27.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Značka Gatta, ktorá budúci rok oslávi svoje 20 výročie, otvorila svoje predajne už aj na Slovensku. Kvalita, ktorú pozná celý svet, dokonca aj Austrália, a je súčasťou nejednej veľkej módnej prehliadky, je už dostupná aj slovenským ženám. Originálne pančušky a módne outfity neunikli pozornosti ani Marianny Ďurianovej, ktorá sa aj „vďaka“ materskej dovolenke môže venovať svojím súkromným aktivitám, ktoré by inak nestíhala....A tak sa z nej stala fotomodelka.

„Na módnom móle som stála už niekoľkokrát. Už som stihla niekoľko prehliadok aj po pôrode, no vždy som si chcela vyskúšať aj úlohu fotomodelky. Predsa len, je to niečo iné. A tak, keď som dostala ponuku od spoločnosti Gatta, s radosťou som ju prijala. Pančušky sú neoddeliteľnou súčasťou aj môjho šatníka a keďže sa nám už dosť ochladilo, môžem s istotou prehlásiť, že sa skončilo obdobie nahých nôh. Pančušky sa teda stanú nevyhnutnou súčasťou našich každodenných outfitov a poviem vám, že si máme z čoho vyberať,“ upresňuje Marianna Ďurianová.

Ženy sa menia a Gatta spolu s nimi. Preto sa aj posledné návrhy pohrávajú s globálnymi trendmi. Do popredia vystupuje najmä nedbalá elegancia a zmyselná ženskosť. Na pančuškách, šatách, nohaviciach dominuje celá farebná paleta sivej, hnedej vínovej, oranžovej, vojenskej zelenej, čiernej a čokoládovo hnedej. Tlmené farby, niekedy v kontraste s výraznými farbami, tak rozpútavajú doslova šialenstvo foriem a štýlov. Top produkty značky Gatta majú v sebe vsadené aj Swarovského elementy.

 

„Teší nás, že vďaka dôvere a záujmu našich zákazníkov môžeme rozšíriť našu sieť maloobchodných predajní na Slovensku. Ich spokojnosť je pre nás prvoradá a chceme byť k ním čo najbližšie,“ dodala Edyta Nuošková, managing director.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!