lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čistá, oslnivo lesklá a biela toaleta, a to všetko bez chlóru

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 26.3.2014
späť
Späť

Poslať
 

Čo môže byť beznádejnejšie ako márne drhnutie odolnej špiny v záchodovej mise? Od škvŕn, cez vodný kameň, až po hrdzu. Zbaviť sa niektorých usadenín a škvŕn dá poriadne zabrať. Hygienicky čistá a žiarivo biela toaleta sa tak stáva veľkou výzvou. A práve preto prichádza špecialista na hygienickú čistotu a sviežosť toaliet – značka Bref spoločnosti Henkel Slovensko. Už v marci 2014 prináša na slovenský trh novinku Bref Power Gel 6xEffect Max White. Tento nový čistič disponuje nielen 6 jedinečnými funkciami a účinnými schopnosťami pre boj s odolnými nečistotami, ale zároveň dodá toalete jasnú a žiarivú belosť bez chlóru.

Nový WC čistič Bref Power Gel 6xEffect Max White (750 ml) je veľmi účinným pomocníkom
v snahe dosiahnuť žiarivo biele a svieže WC. Zloženie tejto novinky
prináša šesť špeciálnych funkcií - jedinečnú belosť bez chlóru, dezinfekciu, odstránenie odolných nečistôt, účinnosť v boji proti vodnému kameňu, dodanie sviežosti, a to všetko nielen
nad vodnou hladinou, ale aj pod ňou. Navyše s minimálnym úsilím. Nový WC čistič
Bref Power Gel 6xEffect zanechá vašu toaletu žiarivo bielu a dodá jej úžasnú dlhotrvajúcu sviežosť.

 

Rad WC čističov Bref Power Gel 6xEffect ponúka riešenie všetkých problémov:

 

·      NOVINKA Bref Power Gel 6xEffect Max White (750 ml) - je veľmi účinným pomocníkom v dosiahnutí žiarivo bieleho a sviežeho WC. Dezinfikuje, odstraňuje odolné nečistoty, vodný kameň a dodá toalete sviežosť a jedinečnú belosť bez chlóru. A to nielen nad vodnou hladinou, ale aj pod ňou.

 

·      Bref Power Gel 6xEffect proti vodnému kameňu (750 ml) – poskytuje účinnosť v boji proti vodnému kameňu, odstráni hrdzu, likviduje nečistoty, dezinfikuje, dodá sviežosť a vašu toaletu zahalí do osviežujúcej vône oceánu. To všetko nielen nad vodnou hladinou, ale aj pod ňou.

·      Bref Power Gel 6xEffect hrdza a usadeniny (750 ml) – je vysoko účinný v odstránení hrdze, v boji proti vodnému kameňu, likviduje nečistoty, dezinfikuje, dodá sviežosť a vôňu citrónu. To všetko nielen nad vodnou hladinou, ale aj pod ňou.

 

·      Bref Power Gel 6xEffect kompletná ochrana (750 ml) – rovnako ako ostatné produkty radov Bref 6xEffect poskytuje účinnú pomoc v boji proti vodnému kameňu, odstráni hrdzu, likviduje nečistoty, dezinfikuje, dodá sviežosť a vôňu oceánu. To všetko nielen nad vodnou hladinou, ale aj pod ňou. Navyše nová technológia na báze polymérov vytvára vo vnútri WC misy ochrannú vrstvu, ktorá následne chráni povrch pred priľnutím všetkých nečistôt.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!