lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Objednate si trendové jesenné kolekcie Heine a Ellos cez Stilago.sk

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 29.10.2014
späť
Späť

Poslať
 

Chladnejšie jesenné obdobie sa už nezadržateľne blíži a ako každý rok všetky dámy pravdepodobne zistia, že si nemajú čo obliecť a skrine sú prázdne. Je prirodzené, že všetky chcú byť vždy nanovo a trendovo zladené s aktuálnym módnym štýlom. A preto je tu práve pre ne už v predstihu pripravený aj on-line obchod s módnym oblečením Stilago.sk, ktorý prináša kolekcie najznámejších svetových značiek.

Nová kolekcia nemeckej značky Heine na jeseň a zimu2014/2015 bola inšpirovaná aktuálnymi módnymi  štýlmi a ponúka  vysokokvalitné produkty, ktoré vyhovujú zákazníkom bez ohľadu na vek a štýl. Heine oblečie na každú príležitosť nielen ženy, ale aj pánov,  tínedžerov a deti.

Oblečenie švédskej legendárnej značky Ellos je inšpirované jesennými farbami. V odtieňoch mystickej hnedej, šedej či bordovej si zákazníčky môžu vybrať zo širokej škály šiat, blúzok, košeli, sukní, nohavíc s potlačou a kabátov. V ponuke je rovnako bohatý výber členkových topánok a mokasín. Všetky produkty sú už k dispozícii v on-line obchode Stilago.sk čo umožní zákazníkom, aby si sa v predstihu pripravili na prichádzajúce ročné obdobie.

Spoločnosť Stilago je hrdá na to, že z pohodlia domova ponúka široký výber módneho a kvalitného sortimentu  nielen pre ženy všetkých vekových kategórií.  Vybrať si môžu zákazníci, ktorí majú osobitý módny vkus, ale aj tí, ktorí uprednostňujú ležérnu či klasickú módu. Na stránke www.stilago.sk sú produkty rozdelené do troch základných sekcií Móda – Klub – Outlet, čo umožňuje prehľadnejší výber.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!