lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako sa stať šťastnou ženou

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 4.1.2002
späť
Späť

Poslať
 

Kurz čarovania

Kadiaľ vedú cesty k mužskému srdcu? Ako si žena môže zabezpečiť šťastie v rodinnom živote? Dá sa len tak vykročiť na chodníček lásky.Naše staré matky a pramatky verili, že niekedy k vytúženému cieľu vedie aj  štipka mágie...

Aké partnerstvo?

Najprv sa zamyslite, aký cit očakávate a aké má byť vaše partnerstvo. Má byť romantické, trocha starosvetské, s tradičnou deľbou úloh, alebo má byť moderné, založené na absolútnej rovnoprávnosti? V závislosti od toho, po čom túžite, sa obklopte vhodnými magickými predmetmi. Získajte napr. starú pohľadnicu, na ktorej muž podáva svojej vyvolenej kyticu ruží, alebo – v opačnom prípade – fotografiu páru v aute, ktoré šoféruje žena. Pozerajte sa na tieto snímky tak dlho a intenzívne, až sa prenesiete a jasne budete cítiť ich atmosféru.

Aký partner?

Rozhodnite sa, aké fyzické a psychické vlastnosti budúceho partnera sú pre vás najdôležitejšie. Skúste si ho čo najpresnejšie predstaviť. Potom aspoň týždeň pridávajte do svojej večere trocha ostrého korenia tak, aby ste cítili smäd. V poslednú noc by sa vám mal prisniť muž, ktorý vám podáva nápoj na uhasenie smädu. To bude váš budúci vyvolený. V sne možno neuvidíte jeho tvár, ale iba ruku, predmet, ktorý k nemu neodmysliteľne patrí, alebo miesto, na ktorom sa zdržuje najčastejšie. Snažte sa zapamätať si všetky tieto detaily. Uľahčia vám zistenie, či je už pri vás, alebo vám pomôžu rozoznať ho, ak ho ešte nepoznáte. 

Ako ho získať?

Ak ste ho už stretli, určite ste zacítili, že medzi vami preskakuje neviditeľná iskra. Prejaví sa to prudkou sympatiou alebo aj antipatiou, ktorá sa rýchlo zmení vo vášnivé city. A čo potom? Nesnažte sa nasilu vzbudiť jeho pozornosť, nekoketujte, nerobte zo seba niekoho iného, ako ste v skutočnosti. Keďže ste stvorení jeden pre druhého,  pretvarovanie môže iba predĺžiť čas zblíženia a môže viesť k množstvu nedorozumení. Pokojne sa k nemu obráťte a dajte mu očami jasne najavo, že ste sa stretli.

Aby bol navždy váš

Povedali ste si svoje ,,áno“ a od tej chvíle máte byť   spolu navždy – v dobrom aj v zlom. Aby to tak bolo naozaj, skôr, ako hodíte svadobnú kyticu medzi hostí, odtrhnite z nej nepozorovane jeden kvietok, lístok alebo kúsok ozdoby. Diskrétne ho vsuňte mužovi do vrecka a po spoločne strávenej noci ho rovnako diskrétne vyberte a uchovajte až do chvíle, kedy dostanete od manžela prvé kvety. Keď sa z nich už dosť natešíte, vložte ich do škatuľky, pridajte kúsok zo svadobnej kytice, všetko obviažte červenou  mašľou  a schovajte. Ideálne by bolo zakopať všetko do zeme vo vašej záhrade. Tento ceremoniál vám možno pripomína pohreb, ale žiadne strachy – presne tak to má vyzerať. Napokon – muž má byť váš až do smrti...

V priebehu spoločného života takisto nezaškodí pomôcť si malými magickými trikmi, najmä v intímnych chvíľach. Preto nezabúdajte, že symbolom lásky je červená farba a domovu sa hovorí domáce ohnisko. Venujte trocha starostlivosti spoločnej spálni – malo by v nej byť aspoň trocha červenej farby. Môže to byť tienidlo nočnej lampy, závesy, drobné ozdobné predmety, kvety  alebo vaša bielizeň. Červená, zlatá a čierna údajne zaručujú aj úspech ľúbostnej noci. Takisto sa snažte čo najčastejšie vytvoriť atmosféru využívaním tzv. živého ohňa, čiže svetla sviec alebo horiaceho krbu.

 Mágia sviečok

Ak si chcete uchovať lásku svojho muža čo najdlhšie, zapáľte každý piatok v spálni sedem červených sviečok, do aromalampy dajte pár kvapiek vône pravého kadidla a pri zapaľovaní sviečok myslite na to, ako veľmi ľúbite svojho partnera a ako krásne s ním prežívate lásku. Tesne pred spoločným príchodom do spálne si ešte raz predstavte všetko, čo chcete s drahým prežiť a zhasnite sviečky v opačnom poradí ako ste ich zapálili. Potom zapáľte jednu zlatú sviečku a tešte sa zo vzájomnej blízkosti. 

 


Diskusia k článku:

taktikou sa vsetko kazi,ze to vychadza docasne?ste spokojne s docasnym riesenim?
Neregistrovaný - , 4.1.2002 23:57
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!