lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Skôr ako mu podľahnete

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 11.6.2002
späť
Späť

Poslať
 


Skoro každá žena má kdesi v zadnom mozgu skrytú šablónu dňa, v ktorom sa oblečie celá do bieleho a za najromantickejších okolností na svete povie svoje „áno“. Ani emancipácia, ani rozvodovosť túto predstavu z ženskej hlavy definitívne nevykorenili. Zmenil sa len prístup. Dnes si chceme svojho nastávajúceho omnoho lepšie preveriť. Je síce veľmi romantické vydávať sa po týždňovej známosti, nechať si vybrať manželského partnera guruom, alebo počítačom, spoľahnúť sa na náhodu, či na spoločných známych. Vie však niekto, ako dlho také nepremyslené manželstvo vydrží, keď premyslené vydržia podľa štatistiky tak na 41%. Skúste preto predvídať, aspoň si neskôr budete môcť povedať, že ste urobili všetko pre to, aby to bolo na celý život Tu je niekoľko typov na odhalenie neideálneho partnera.

 

Maznáčik: Je rozmaznaný a nezodpovedný: Má tridsať rokov a spokojne sa skrýva pod krídlami svojej ochranárskej matky. Mama mu varí, mama mu perie, mama mu žehlí. Jeho najobľúbenejšie veselé historky sú o tom, ako ho mama ťahala zo všetkých problémov – od blicovania v škole, až po interrupciu jeho „ bývalky“. Keď pred ním po roku chodenia spomeniete spoločné bývanie, zatvári sa, akoby ste mu do postele strkali smrteľne jedovatého hada. Takýto muži sú síce veľmi milí a občas zo sebou nechajú príjemne manipulovať, najmä ak vás príjmu za mamu. Pre vážny partnerský vzťah sú ale nevhodní. Ak navyše zistíte, že len čo nastanú problémy váš drahý sa pokojne tvári, akoby sa ho absolútne netýkali, utekajte. O tento typ muža sa nebudete môcť nikdy oprieť a príchod dieťaťa ho s najväčšou pravdepodobnosťou absolútne nezmení. Jedine, že by vám za neho pomáhala „drahá svokra“.

Veselá kopa: V pondelok hrá squash a potom si musí posedieť so spoluhráčom, v utorok chodí pravidelne na posedenie s kamarátmi zo základnej školy. Streda je vyhradená futbalu, vo štvrtok ste na rade vy. V piatok večer ho doma neudržíte ani párom koní, lebo chodí na party, v sobotu je s poľovníkmi. Keď vás takýto muž náhodou niekam vezme, cítite sa ako piate koleso u voza. Skvele sa zabáva a vás predstaví spoločnosti po prvých troch hodinách družného rozhovoru „…á zabudol som, toto je Zuzana“. Muž, u ktorého sú na prvom mieste jeho záujmy a na druhom kamaráti vám spoľahlivo otrávi život. Premena takéhoto jedinca na človeka môže trvať aj dvadsať rokov, počas ktorých sa vybúri. Rovnako dlho bude trvať vaša premena z mladej krásavice na dobre vyzerajúcu starú mamu. Len najväčší komfort by vás mohol udržať pri tomto zábavnom egoistovi.

Workoholik: S hlbokým pohľadom sa vám díva do očí a vy čakáte na vyznanie lásky. Z jeho úst sa však začne valiť zanietený prúd slov o tom, čo dnes vo svojom povolaní urobil a čo ešte, pred odpadnutím do kómy urobiť, stihne. Jeho priateľom je počítač, jeho milenkou telefón a jeho Bibliou účet. Oproti prvým dvom typom má tú výhodu, že vás zabezpečí. Vy však musíte zaplatiť cenu v podobe samoty a absolútneho zanietenia pre jeho pracovné problémy. O obdive už ani nehovorím. Jeho nálada bude barometrom jeho postupov a pádov na rebríčku kariéry. Vy budete samozrejme oáza pokoja určená na pokojné premýšľanie. O práci. Výhodou je, že si vôbec nevšimne, keď presolíte polievku, alebo nedopečiete mäso.

Sexuálny maniak: Na druhej intímnejšej schôdzke, na vás vytiahol vibrátor veľkosti XXL a putá. Jeho kamaráti k nemu obdivne dvíhajú pohľady s výrazom to je „kanec“. Ak sa náhodou dostanete ku kusým informáciám o jeho minulosti, defiluje v nich viac žien, ako má rok dní. V jeho zásuvke objavíte bielizeň, ktorej výstava by zabrala dve poschodia na Inchebe. Naozaj veríte, že sa takýto muž kvôli vám zmení? Možno po kastrácii, ale čo už z to budete mať vy?

Vhodný kandidát na manželstvo je rozhodný, šikovný, tolerantný a pohľadný. Upiera na vás pohľad  plný porozumenia a skutočnej úcty. Keď vchádzate do podniku vojde prvý, vždy vám podrží stoličku a otvorí dvere. Kvety prináša minimálne raz do mesiaca a nikdy nezabúda na vaše sviatky. Telefón vám zodvihne aj keď je na dôležitom rokovaní. V jeho byte nenájdete rozhádzané ponožky, zahnívajúce zvyšky v chladničke, tristo plechoviek od piva a riad vo vani. Oblieka sa do sivej, modrej, hnedej alebo zelenej farby. Šoféruje ohľaduplne a jeho tátoš nie je poznačený jediným škrabancom napriek tomu, že má tri roky. O jeho schopnosti dlhodobo sa venovať jednej veci svedčí zbierka známok, ktorú zdedil v ôsmich rokoch po svojom deduškovi a rozmnožil ju na 10 200 hodnotných kúskov. Staňte sa jeho Modrým Mauríciom a vaša šanca na šťastné manželstvo sa zvýši na maximum..               

 


Diskusia k článku:

he he keby to bolo také jednoduché....:)))))) to nie len hop na kravu a už je teľa...
Neregistrovaný - Bellezza , 11.6.2002 08:35, bellezza(`na`)pobox.sk
radia sa zeny podla tohto ked balia?:-)
Neregistrovaný - , 11.6.2002 15:08
Neviem preco sa v suvislosti so svadbou pouziva vzdy spojenie "kazda zena" - nie je to pravda - dokonca ani skoro kazda - je ich asi tak 60 percent
Neregistrovaný - , 11.6.2002 19:55,
:-))) vhodny kandidat sa oblieka do sivej, modrej, hnedej alebo zelenej farby..:-)) velmi dolezite kriterium, skutocne..:-)
Neregistrovaný - volavka, 11.6.2002 20:50, zuzkasuskova(`na`)netscape.net
A zabudli ste pripísať, KDE? nájsť a ČI? vôbec existuje TEN VHODNÝ! Podľa popisu a po konzultáciách s kamarátkami, niečo také neexistuje! Ak áno, tak treba napísať článok a rozdať adresy!
Neregistrovaný - dita, 12.6.2002 11:12
Hovori sa, ze kazdy "vhodny" kandidat je uz zenaty a ten co nie je, je pravdepodobne teply. Neviem ci je to pravda, ale myslim, ze minimalne prva polovica vyroku je pravdiva.
Neregistrovaný - jarka, 12.6.2002 14:23
jasné že nie, ja nebalím...., Neznámy tých báb je ešte menej.Niektorí vhodní kandidáti sú odetí aj v ružovej a majú zafarbené vlasy....:)
Neregistrovaný - Bellezza , 12.6.2002 15:15
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!