lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Anjelské triky diabolskej hry.

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 5.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

Prišlo leto a do vášho života vstúpil s letným vánkom nový muž. Neviete síce, či robíte dobre, ale ten „starý“ vám už lezie na nervy. Prekáža vám na ňom všetko, ako dýcha, je, hovorí…To, čo ste na ňom milovali, teraz nenávidíte. Ak ste obdivovali jeho pekné reči, teraz sa vám zdá ukecaný, ak vás očaril striedmosťou, je z neho zrazu držgroš a lakomec…On napriek tomu svoje city nezmenil a nechce odísť. Čo robiť, aby sa muž odmiloval? Niekedy stačia delikátne zmeny, inokedy treba brutálne akcie. Tu sú tri etapy, ako vyprovokovať muža k úteku.

1 V MENE JEHO DOBRA
SPLŇTE každé jeho želanie. Keď príde domov, nech ho pri kresle čakajú obľúbené sandále, na stolíku novinky otvorené na televíznom programe, vedľa diaľkový ovládač a v chladničke nech sa chladí pivko, ktoré mužovi o chvíľu prinesiete, aby si mohol volkať v rozkoši, akú predstavuje priamy prenos automobilových pretekov. Vy si zatiaľ sadnite na zem, položte mu hlavu na kolená a vzdychajte od blaha. Raj na zemi? Nemusí byť.  Citlivejší páni dlho nevydržia presladený a príliš milý život a utečú , aby sa vyhli smrti z nadmiery harmónie.
OPRAVTE stravovacie návyky svojho muža aj jeho životný štýl. Ak zbožňuje rezne, kŕmte ho zeleným hráškom, ak miluje smotanové torty, servírujte mu ovsené placky. Najlepšie (a pre neho najhoršie) účinky má napchávanie sójou. Nočného vtáka učte chodievať spať so sliepkami a medvedíka, ktorý nevylieza z brloha pred poludním, burcujte už o 5,30. Eventuálne protesty zamietnite zdravotnými argumentami: ,,Miláčik, nemôžem dovoliť, aby si sa ničil jedením tukov (cukru, soli, korenia, červeného mäsa,  mäsa vo všeobecnosti...). Ani sa nenazdáte a váš muž zmizne ako gáfor, aby sa otravoval nezdravými jedlami a viedol nehygienický spôsob života po boku menej starostlivej ženy.
DBAJTE o svoj vzhľad . Každú voľnú chvíľu trávte u najdrahšej kozmetičky z celého mesta a po návrate domov sa zamknite do kúpeľne a tam vytrvalo depilujte, peelingujte, zlupujte, masírujte, vklopkávajte, hydratujte a regenerujte. Spať nechoďte inak ako s hrubou vrstvou výživného krému na tvári a tampónmi namočenými do čaju na viečkach. To všetko, len aby ste sa mu páčili. Skôr ako precitnete a odstránite tampóny, muž už bude dávno za horami. Odsťahuje sa k žene, ktorá je síce menej pestovaná, ale zato má viac času pre neho.


2 NECH MA DOCENÍ
VYSVETLITE svojmu mužovi, že vám musí venovať viac času. Najľahšie si to vynútite počas spoločných nákupov. V starostlivo vybratej chvíli – najlepšie po celodennej vyčerpávajúcej práci – ho vytiahnite na obchôdzku po obchodoch s dámskymi odevami, prikážte mu postaviť sa vedľa skúšobnej kabínky a núťte ho, aby ohodnotil každé vaše nové vtelenie. Ak na vás čo len sekundu nebude pozerať, vyvolajte hysterický výstup...a o chvíľu získate vytúženú voľnosť a právo na skúšanie toľkých ružových blúzok, koľko sa vám len zachce.
ZOZNÁMTE ho so svojimi právami. Už pri raňajkách mu urobte prednášku o utláčaní žien mužmi, obed vyhoďte von oknom na znak protestu za päťminútové meškanie a večeru nepripravte vôbec. Vyberte sa radšej na diskotéku a o tretej ráno priveďte  domov rozchichotané kamarátky. Zaveďte zmenu domácich prác: vy budete sedieť v kresle  pred televízorom a on upratovať, štopkať, potom sa poponáhľa  do samoobsluhy, čistiarne a k obuvníkovi. Ale behom, lebo sa privaria zemiaky!
Ej bude bežať, bude, až sa za ním zapráši. A od tej chvíle budete pozerať televíziu bez neho.

3 SÁM TO CHCEL
Môže sa stať, že váš muž je výnimočne odolný. V takom prípade musíte vytiahnuť zbraň najťažšieho kalibru.  Pozor – tretia etapa predpokladá brutálne a bezpardónové prostriedky:
OHOVÁRAJTE ho -  pred atraktívnou kamarátkou, pre ktorú má veľkú slabosť. Hosťom, pozvaným na oslavu narodenín detailne opíšte jeho neúspechy v práci. Namiesto vtipov rozprávajte o jeho spoločenských trapasoch a s perlivým smiechom provokujte hostí k hurónskemu rehotu. Keď sa muž, zasiahnutý na najcitlivejšie miesto – začne brániť, obviňte ho, že nemá zmysel pre humor.
SKLAMTE jeho nádeje. Nalákajte ho na romantický večer a horúcu noc, pripravte rafinovanú večeru,  napustite kúpeľ s voňavou penou a pustite príjemnú hudbu. Oblečte si najkrajšiu čipkovú bielizeň a naaranžujte sa na saténovú plachtu. Keď sa muž na vás nedočkavo vrhne, začnite zívať a potom zaspite medzi dvoma bozkami.
KRITIZUJTE jeho intelektuálne možnosti. Spochybnite všetko, na čo je pyšný. Negatívne sa vyjadrite o jeho fyzickej zdatnosti a zapochybujte o jeho úspechoch. Nezabudnite mu pripomenúť  mizernú pozíciu v práci a ešte mizernejšiu výplatu.
Ak nebude účinné ani to, vytiahnite poslednú zbraň: povedzte, že jeho matka zle varí.
VAROVANIE!!! Jedným z týchto spôsobov sa určite zbavíte svojho muža, ale že jeho nástupca nebude ešte horší, vám nikto nezaručí. A preto sa držte hesla: Dvakrát meraj a raz rež.


Diskusia k článku:

Nehnevajte sa na mna, ale tento clanok povazujem za dokonale stupidny. Navod na zneuctenie osobnosti, navod pre zeny sliepky, ktore nemaju ani tolko urovne aby boli schopne otvorene ukoncit vztah. Typicky feministicky clanok. Howg
Neregistrovaný - volavka, 10.7.2002 20:09, zuzkasuskova(`na`)netscape.net
Nieco tak blbe som uz dlho necitala, takyto vyplod..
Neregistrovaný - majolenka, 11.7.2002 10:13
Kto nevie otvorene a s uctou jednat s ludmi ako so zivymi bytostami nech sa radsej do vztahu netrepe lebo to by bolo bezocive takto rafinovane sa niekoho zbavit.
Neregistrovaný - tina, 2.8.2002 08:28
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!