lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hrozivý tieň jeho bývalej

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 13.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

Ste spolu už dlhší čas, ale aj napriek tomu sa nemôžete zbaviť myšlienok na ŇU – jeho bývalú? Aj keď podobné myšlienky odháňate, niekedy si pri milovaní nahovárate, že vás s ňou porovnáva? Sú to nebezpečné myšlienky – ak sa ich nezbavíte, môžete sa veľmi rýchlo stať aj vy ,,bývalou“.
 
Podobné problémy má azda každá žena, ktorá vkročí do partnerstva s mužom, ktorý už má všeličo za sebou. Vkráda sa medzi nich pocit neistoty a je veľmi ťažké odohnať nutkavé myšlienky,  že bývalá partnerka pre neho bola ideálom ženy. Niekedy si nahovárame, že  mala nad nami obrovskú prevahu – už len kvôli dlhoročným dôvernostiam  a sexu s ním. Všetky chceme mať partnera výlučne pre seba.

Prečo je to také ťažké?
Vedomie, že kedysi mu bolo prinajmenšom rovnako dobre s niekým iným a že vyvolával rozkoš v inej žene, je niekedy neznesiteľné. Lenže čím viac na podobné veci myslíte, tým viac budete nesvoja a tým viac sa budete kontrolovať, aby ste zapôsobili dojmom, že ste lepšia ako ona. Muž to môže chápať ako nedostatok chuti na sex a vo vašej spálni sa objaví nepokoj. Vaše nutkavé myšlienky spôsobia, že docielite presný opak a mužovi sa začne zdať, že bývalá bola naozaj lepšia.   Skôr, ako vo vašom partnerstve prepukne naozajstná kríza, naučte sa radšej ovládať svoju predstavivosť. Uvidíte, koľko pozitívneho to prinesie vášmu vzťahu. Uvedomte si, že keby chcel byť s ňou, neboli by ste pri ňom vy.

Je lepšie nevedieť
,,Aká vlastne bola?“ , pýtate sa ho a až bolestne chcete počuť, že vám nesiahala ani po päty a že vy ste tá jediná a výnimočná. Lenže on bez okolkov jedným dychom vymenuje, že mala veľké prsia, rada sa milovala skoro ráno a vedela výborne variť. Dôsledok?  Vaše komplexy naberú nové dimenzie. Nezabúdajte, že muži nečítajú medzi riadkami, ale okamžite poskytnú odpoveď. Vôbec im nenapadne, že vy nechcete počuť o bývalej, ale o sebe  a vašej láske.

Čomu sa treba vyhýbať
●Diskusiam o minulosti a ľúbostných skúsenostiach. Sústreďte sa na seba. Aj tak nezmeníte to, čo bolo.
●Prezeraniu starých fotografií a aj komentárov - najmä zlomyseľných a ironických. Aj keď vás prítomnosť bývalej v jeho živote maximálne dráždi, neohovárajte ju, pretože partner si pomyslí, že ste chorobne žiarlivá.
●Navštevovaniu miest, na ktorých ste boli s bývalými partnermi. Zbytočne to oživuje spomienky.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!