lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sväté klamstvá žien

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 6.11.2002
späť
Späť

Poslať
 

Malé nepravdy uľahčia život nielen vám, ale aj iným. Niekto ich nazýva sväté pravdy. Pomáhajú zmierniť konflikty, upokojiť nervy – a čo je najdôležitejšie, nikomu neublížia. Každá žena by mala mať v  repertoári niekoľko viet, ktoré sú najlepším receptom na každodenné problémy a nepohodlné situácie.

 

,,Aj  ty mi veľmi chýbaš. Myslím len na teba.“
Ten šialený víkend ste si s kamarátkou plánovali už niekoľko týždňov. Muž síce ohŕňal nos, keď počul o dámskej jazde štyroch blondínok, a už cestou vám posielal SMS-ky, v ktorých vás uisťoval o svojej láske, potom o tom, ako mu chýbate, večer o tom, že by ste nemali opúšťať domácnosť. Neprezraďte mu, že je vám fajn a plánujete dopriať si častejšie babskú jazdu. Lepšie je, ubezpečiť ho, že vám šialene chýba a vlastne v mysli ste stále s ním. Bude mať pocit, že jeho pozícia je silnejšia.

,,Vlado a ja sme iba kolegovia. Nespája nás nič iné.“
Naozaj? V skutočnosti sa vám Vlado veľmi páči. Je šialene atraktívny a príťažlivý. Strávili ste spolu už niekoľko romantických večerov, ale neviete, čo z toho vznikne. Lenže váš súčasný partner je už znepokojený príliš častými Vladovými telefonátmi. Riziko narastá. Vy ešte taktizujete, čo keď vás Vlado považuje len za prechodnú aféru? Alebo ste v rozpakoch . Páčia sa vám obaja. Ani vy sama neviete, pre ktorého sa rozhodnúť? Nemá zmysel zasväcovať do tejto komplikovanej situácie aj iných. Celú pravdu môžete povedať, až keď telefonáty a stretnutia prerastú do niečoho hlbšieho.

,,Bože, už je šesť hodín!  Musím letieť na stretnutie, zavolám ti neskôr.“
Mal to byť príjemný osamelý večer, určený na oddych. V kúpeľni sa vznáša vôňa aromatických sviečok, zapli ste obľúbenú hudbu, vaňa je až po okraj naplnená  penou do kúpeľa. Na tvár si práve nanášate relaxačnú masku, keď vám zavolá mama a pol hodiny opisuje prípravy vianočných zákuskoch a choroby tety Aničky. Potom si musíte vypočuť problémy priateľky a teraz máte na linke sestru s jej večnými sťažnosťami na pár kilogramov navyše. Ale veď tieto rozhovory môžu počkať aj do zajtra! Nepovedzte však, že dávate prednosť kúpeľu pred jej starosťami. Určite ale pochopí, že služobné stretnutie je dôležitejšie.

,,Kúpila som ich  v akciovom výpredaji. Stáli naozaj bagateľ.“
Je pravda, že rozkošné čižmy poriadne otriasli domácim rozpočtom. Ale žiadne iné topánky neboli zároveň pohodlné aj elegantné. Lenže keby váš milovaný poznal ich skutočnú cenu, celý nasledujúci týždeň by ste museli počúvať, koľko  užitočných vecí možno kúpiť za toľké peniaze. Lepšie je účet dôkladne schovať a mužovi priznať nanajvýš polovicu minutej sumy. Vďaka klamstvu máte super čižmy a milovaný pokojne spí vo viere, že má šetrnú a rozumnú ženu.

,,Samozrejme, šéfe. Správa bude ráno ležať na vašom stole.“
Prekliata správa! Šéf vám prikázal urobiť analýzu už pred mesiacom. Máte všetky potrebné podklady, ale ich spracovanie ste neustále odkladali. A tu sa šéf náhle opýta, či ste správu už skončili. Priznať sa? Nikdy v živote! Šéf si vás zapamätá ako človeka, ktorému nemožno dôverovať a zveriť náročnú úlohu. Jedno meškanie môže zničiť celú doterajšiu svedomitú prácu, šancu  na povýšenie alebo zvýšenie platu. Radšej prežite celú noc pri počítači, aby ste nestratili povesť profesionálky. 


Diskusia k článku:

kazda zena, co pouziva tieto zvasty na zamlzenie pravdy je obycajna pica. nehnevajte sa na mna, ale toto nema uroven.
Neregistrovaný - martin, 7.11.2002 10:22, konsky(`na`)kokot.com
drahý martin, keď sa muž schyľuje ku klamstvám čo je podstatne viac ako u žien, je čo??????? ...a ako a koľko žena klame svojmu drahému, záleží od neho.
Neregistrovaný - smile, 7.11.2002 10:39
Martin a aké klamstvá používaš ty?:)
Neregistrovaný - Bellezza, 7.11.2002 10:41
a vôbec, keď mám partnera tak s nikým iným nemám čo tráviť večer!
Neregistrovaný - Bellezza, 7.11.2002 10:44
Martin aku uroven mas ty, ked sa vyjadrujes ako obycajny primitiv ?
Neregistrovaný - Ema, 7.11.2002 13:25
Martin asi primitiv bude
Neregistrovaný - , 7.11.2002 15:13
No..zienky moje.. MUZ moze VSEEEETKO{mysli si o sebe}. Ked klame ON je vsetko v poriadu,ale ked klame ONA ...tak je to p..a. Martin ,, Martin... potvrdzujes len to ci si my zeny o vas myslime..primitiv......... a takito ti vladnu svetu..ach jaj. A preco vlastne? Preco su tieto hadie plemena vsade..na vsetkych veducich miestach,,kto im dal na to pravo{oni sami}.
Neregistrovaný - , 30.6.2005 18:28
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!