lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Umenie rýchlovky

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 27.1.2003
späť
Späť

Poslať
 

Dívate sa spolu s partnerom na televíziu a pred očami sa vám odvíja váš spoločný sen, ktorý však ani jeden z vás nechce pomenovať. On má v očiach výraz loviaceho jaguára, ona sa díva s pootvorenými ústami a z oboch kričí túžba. Len teraz sa stretli /je jedno, či po rokoch ,prvý krát v živote, alebo po pár hodinách/ a chcú sa milovať...

V hlave moderného muža však vyskočí scenár, ktorý už má zakorenený – dlhá predohra, nežné dotyky, pomalé dvorenie a až potom splynutie. V ušiach ženy zasa bežia slová matky, babky, učiteľky, že slušné dievča by sa nemalo nechať strhnúť k ľahkovážnostiam. A divoká „rýchlovka“ sa medzi ľahkovážnosti rozhodne počíta. Pravda však je, že občas môže byť bláznivý sex bez predohry, bez maznania príjemným osviežením milostného vzťahu. A to rovnako pre mužov aj pre ženy.
Obe pohlavia sa o tento spôsob vybúrenia „hormónov“ zvyknú zaujímať v sexuologických poradniach. Kým ženy sa trápia tým, či je to vhodné, mužov trápi, či to môže byť pre ich partnerku uspokojivé. V oboch prípadoch je odpoveď áno. Samozrejme, že nikto nemôže žene zaručiť, že ak podľahne túžbe pri prvom stretnutí nebude to zároveň s daným partnerom aj posledné. Čo je však v živote isté? Navyše rýchlovka môže byť rovnako spestrením dlhoročného manželského zväzku, ako osviežením mileneckého vzťahu stojaceho na pevných základoch lásky. A to je zrejme dôvod, prečo sa jej občas s radosťou oddávajú aj ženy, ak sa im podarí prekonať vžité morálne zásady.
Nebojte, sa!
Ak sa muži obávajú, že pri tomto spôsobe milovania svoju partnerku nemôžu uspokojiť, máme pre nich niekoľko argumentov, že sa to dá. V prvom rade je pre ženu neovládateľná túžba muža mimoriadne stimulujúca. Poukazuje na to, že žena je veľmi príťažlivá, že pre svojho partnera skutočne veľa znamená. To, že na ňu muž hľadí s výrazom bezuzdnej túžby, to, že cíti jeho rozochvetý dych to, že sa spolu nachádzate na neobvyklom mieste... To všetko sú impulzy, ktoré pôsobia občas lepšie ako dlhá predohra. Ženský organizmus je, napriek vžitému presvedčeniu, schopný dosiahnuť orgazmus v priebehu dvoch minút rovnako ako mužský. Pred dávnymi vekmi sa musela žena s dominantným samcom pomilovať v priebehu krátkej chvíle, lebo keby sa príliš dlho venovali láske, mohli by skončiť v pažeráku divej zveri. To znamená, že fyzická výbava na divoké spojenie sa ukrýva v oboch pohlaviach. Dnes je za normálnych okolností, pre ženu príprava na milovanie niečo ako pre muža príprava auta na dlhú cestu. Najprv sa musí umyť, vyčistiť si zuby, obliecť si niečo pohodlné a pri tom erotické, pripraviť intímne osvetlenie, spomenúť si, či nezabudla na antikoncepciu a samozrejme skontrolovať prípadné potomstvo. Pri takomto postupe je veľmi ľahko možné, že na konci príprav už ani jeden z partnerov nemá na spojenie chuť. Práve tomuto stresu z príprav možno rýchlovkou predísť. Samozrejme, že tisícky rokov vývoja zanechali nánosy v podobe novej morálky a nových milostných požiadaviek. Ak sa však obaja partneri dohodnú, že im občas tento druh spojenia prináša rozkoš neexistuje dôvod, prečo by sa mu nemali venovať. Dôležitá je samozrejme komunikácia. Muž by rozhodne nemal svoju partnerku k ničomu nútiť. Ak jej však sľúbi, že nechce z ich vzťahu vystrnadiť romantiku, že tiež miluje dlhé rozhovory a dotyky a pudový sex je pre neho tiež iba občasným osviežením, všetko bude fajn.
Nie vždy!
Samozrejme ako pri všetkom aj tu je dôležité vystriehnuť správny okamih. Rozhodne nie je ideálne začínať s novými milostnými praktikami práve vtedy, keď niektorého z partnerov trápia pracovné, či rodinné problémy. Dobré je, ak sa partneri vzájomne zverujú zo svojimi túžbami. Mobilný telefón, v ktorom svojmu proťajšku opíšete svoje túžby, môže byť tiež dobrým prostriedkom mentálnej predohry. Ak napríklad muž svojej drahej napíše, čo sa mu na nej najviac páči a čo by s ňou rád robil, je to ideálna mentálna predohra, po ktorej môže prísť aj k rýchlovke. Rovnako môže postupovať aj žena, ak sa jej zdá, že milostný život s partnerom má upadajúcu tendenciu. Dnes už veľa žien priznáva, že má väčšiu potrebu milovať sa ako ich drahé polovičky. Keď už sú obaja partneri pripravení obohatiť svoj milostný život práve týmto spôsobom, treba pamätať na základné atribúty rýchlovky, ktoré ju robia príťažlivou. Keďže ide o pudovú záležitosť, počúvajte svoje pudy. Zabudnite na sebeovládanie. V podstate je milostná túžba najpotlačovanejšou časťou ľudskej osobnosti. Ide však o veľmi prudkú energiu, ktorú ak necháte vyplávať napovrch, dokáže hotové zázraky. Ďalšou zásadou je originalita. Je úplne jedno, či sa budete len vášnivo maznať na ulici, aj keď dávno nemáte „násť“, alebo sa pomilujete v zaseknutom výťahu cestou na návštevu k svokre. Rozhodne nemyslite na uspokojenie partnera, ale len na svoje vlastné. Dnes je čoraz častejším problémom mužov vedúcim k impotencii takzvaná výkonnostná úzkosť. Muži chcú tak veľmi uspokojiť svoju partnerku, tak veľmi chcú byť dobrými milencami, že v intenzívnom zovretí zodpovednosti za ženskú rozkoš prestávajú byť schopní milostných spojení. Práve tento druh milovania im môže vrátiť sebaistotu.
Nie všade!
Kde sa najčastejšie ľudia oddávajú rýchlovkám. Podľa výskumu tímu amerických vedcov dáva až 77% opýtaných prednosť klasickej posteli. 35% ľudí sa rado nechá zviesť na pláži, 32% v kúpelni, 25% neprekáža hmyz a milujú milovanie v prírode, 19% sa zdá vzrušujúce milovanie vo výťahu, 18% dokáže využiť kuchynskú linku aj na niečo iné ako na varenie, 16% ľudí sa dokáže potešiť v aute a iba 6% zozbiera dostatok odvahy na to, aby sa milovali na pracovisku. A to napriek tomu, že pracovný stôl šéfa považuje viac ako 25% opýtaných za miesto vyvolávajúce v ich mysli erotické predstavy.                    


Diskusia k článku:

Ach, och, všetko, čo trvá dlhšie ako 2 MINÚTY je láska :)))
Neregistrovaný - , 28.1.2003 09:55
rýchlovky ako patričné spestrenie manželského vzťahu - pekné:-)) veľmi lákavé predstavy milovania na pláži, v kúpeľni či na kuchynskom stole:-))
Neregistrovaný - smile, 28.1.2003 10:21
hm...
Neregistrovaný - live, 17.12.2004 09:54
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!