lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako sa robí pop-star

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 6.2.2004
späť
Späť

Poslať
 

K tomu, aby ste sa stali pop star potrebujete viac ako talent tým štylistov, návrhárov, choreografov a manažérov. Je to o tom, že každé dievča, ktoré je roztomilé, má aspoň priemerný hlas a je ochotná tvrdo pracovať, môže sa stať popovou megastar.

Život speváčky sa však omnoho ľahšie sníva ako žije. Taká začínajúca hviezda totižto nie je stredobodom vesmíru, ale materiálom pre prácu celého týmu odborníkov, ktorí z nej tu pravú divu ešte len urobia. Teda pokiaľ je ochotná ich počúvať na slovo. Prvým predpokladom k úspechu v akomkoľvek obore showbussinesu je dokonalé telo. Nech to stojí čo to stojí, musí ho potencionálna pop-star vlastniť a udržiavať ho stále vo forme.
Ďalším dôležitým faktorom ovplyvňujúcim popularitu je image. A to predovšetkým oblečenie. K úspechu v módnych rubrikách nestačí iba dobrý návrhár. Musí to byť niekto, kto štýl novej hviezdy vybrúsi k úplnej dokonalosti - renomovaný štylista. Napríklad Britney Spears. Podľa mnohých kritikov sa oblieka úplne nevkusne, ale zaberá to, jej fanúšikovia jej štýl zbožňujú a napodobňujú. Obliekať pop-star totiž podľa štylistov znamená zabudnúť na všetky bežné estetické normy. Musí totiž vytvoriť niečo jedinečné.
Ale nie len image vyrába produkt zvaný pop-star. Nahrávacie spoločnosti majú na premenu nádejných adeptov celé tými špecialistov. Medzi novými tanečnými krokmi sa musia učiť, čo obnáša turné po nákupných strediskách, rozhovory, koncerty a ako sa správať k fanúšikom.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!