lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dokonalá manželka: Upgrade muža

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 9.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

Klamstvo číslo jeden v hitparáde mužských podvodov by bez debaty vyhrala veta „Zavolám ti.“ Skúste si zrátať, koľkokrát ste si túto vetu vypočuli, a koľko razy naozaj zavolal. Keď muž vyslovuje túto kúzelnú vetičku, vôbec nepremýšľa nad tým, že by skutočne zavolal. Ak ste na prvom rande, dáva si do telefónu vaše číslo, ako jednu z výhier. Tí otrlejší jedinci sú dokonca schopní skutočne zavolať, ale len jeden , dva razy. Podľa toho ako ste sa snažili, a potom, ak s nerozídete, budete musieť volávať vy. V horšom prípade, ak ste sa príliš nesnažili, vám zavolá po troch mesiacoch, okolo polnoci s otázkou, či by ste sa opäť nemohli tak pekne „porozprávať“. Rada pre toto klamstvo je jediná a veľmi smutná. Neverte mu! Berte každé rande, ako lotériu a choďte naň s presvedčením, že vám na danom krásavcovi vôbec nezáleží. Ak budete k mužom pristupovať týmto spôsobom, po prvé vás nemôžu nepríjemne prekvapiť a po druhé, získate viac možností, nezáujem mužov priťahuje. Pomôcť vám môže, ak si vždy spomeniete, koľko nemožných chlapov ste už v živote vyskúšali. A keď sa vám bude vzdať, že sa opäť rozpálite, spomeňte si pri najsladších slovách a príjemných vyznaniach, ktoré vám šepká „samček na love“ / nemýliť si s anglickým love/ na jeho špinavé ponožky, arogantné vystupovanie, mokrú kúpeľňu a hlučných priateľov. Váš nezáujem sa veľmi ľahko môže stať dôvodom toho, že si všetky tieto predstavy budete môcť vyskúšať v praxi.

Muž s veľkým M
Klamstvo číslo dva: Som muž s veľkým M Ďalšie klamstvá, ktorými nás muži často častujú sa týkajú ich života a rodiny. Viete si predstaviť, ako vám ten príjemný mladík , s ktorým ste sa práve zoznámila rozpráva o tom, že jeho otec je alkoholik, matka upratovačka a on si zarába ako šofér? Radšej vám povie, že rodičia sú dávno mŕtvi, čím vzbudí vašu ľútosť a ten Mercedes je jedno z jeho štyroch áut, lebo riadi prosperujúci podnik. Ani najmenej ho netrápi, že sa chváli cudzím perím. Problém nastane, ak váš vzťah náhodou vydrží a vy sa budete pomaly prepracúvať k jeho skutočným intelektovým, spoločenským a finančným možnostiam. Iba veľká láska vám pomôže, aby ste ho nezabili. Preto, ak sa vám nejaký muž pozdáva, zahrajte sa na detektíva. Slovensko je malé a klebetných ľudí je tu dosť. Preklepnite si ho skôr, ako sa kvôli tým štyrom autám rozhodnete porodiť. Od týchto klamstiev sa muži tiež nedajú odučiť. Najväčší machovia sú v tomto ohľade zamestnanci slovenských neprosperujúcich televízií. Všetci sú režiséri a urobia z vás Kleopatru. Majú aj televízny preukaz, čo je vzácna devíza, lebo podľa neho nezistíte, či dotyčný pán nederie gate v učtárni, alebo neťahá káble v štúdiu. To, že keby zo seba nerobili cestovateľov, bojovníkov, riaditeľov… by nám pomohlo milovať ich a nie ich „vysnívaného dvojníka“, ako argument nezaberá. Je to dôkaz zníženého sebavedomia a so zakomplexovaným chlapom sa žije veľmi ťažko. Preto dlho rozmýšľajte, skôr ako sa rozhodnete, že jeho fantázia je iba neškodná súčasť jeho osobnosti. Klamár je doživotne klamárom a neškodné lži raz môže vystriedať nebezpečnými.

Na záver tejto kapitoly sa mi žiada povedať slovenské porekadlo: S mužom zle, bez neho ešte horšie.

P.S.
Podarilo sa mi nájsť v živote výnimku, muža, ktorý mi telefonoval 20 razy denne. Chcel vedieť kde práve som, čo práve robím, na čo práve myslím, s kým som práve hovorila a o čom...Najskôr som rozbila mobil, potom zrkadlo a potom náš vzťah, neľutujem. Nech radšej nevolá, veď ja tú vetu „Zavolám ti“ už púšťam jedným uchom dnu a druhým von.
Na budúce opäť radšej o sexe

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!