lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Uprostred leta do Bratislavy zavíta svetová popdiva Anastacia

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 10.6.2005
späť
Späť

Poslať
 

Na Slovensko sa chystá absolútna hviezda svetovej pop music, charizmatická speváčka s nezabudnuteľným hlasom Anastacia. Svetová popdiva vystúpi 7. augusta od 20. hodine na štadióne Artmedia Petržalka v rámci The Encore Avon Tour.

 

Vo svojich 31 rokoch sa americká speváčka teší piatim miliónom predaných kópií svojho debutového albumu Not that kind a bezmála tomu istému množstvu predaných nosičov druhého CD Freak of Nature. Kritici na jej adresu nešetria superlatívmi a fanúšikovia ju zbožňujú.

 

Do svetových hitparád raketovo vyštartoval jej hit Im Outta Love z debutového albumu, ktorý vyšiel v júni 2000. Platňa v sebe zaujímavo mixuje pop, r’n‘b, tanečnú muziku, či rock. Anastacia s nezameniteľným hlasom sa okamžite dostala medzi elitu hudobného biznisu. Jej druhý album tento fakt len potvrdil. Za posledné 4 roky sa predalo viac než 10 miliónov jej CD.

 

V januári 2003 oznámila Anastacia, že jej diagnostikovali rakovinu prsníka. V nasledujúcich mesiacoch Anastacia bojovala, smiala sa a plakala, spievala a stále skladala. V septembri 2003 sa zatvorila do nahrávacieho štúdia a výsledkom je tretí album s názvom Anastacia, ktorý uzrel svetlo sveta v marci 2004. Je plný životných skúseností autorky. Dvanásť skladieb znie sviežo a moderne a nájdu sa v nich skryté aj veľmi otvorené city. Anastacia dokázala, že vďaka svojej viere, ale tiež vďaka umeniu prekonala jedno veľmi ťažké životné obdobie.

 

Zakúpením vstupenky v hodnote 790 korún, pričom cena sa bude s každou predanou tisíckou lístkov o 100 korún zvyšovať, fanúšikovia podporia kampaň  Avon proti rakovine prsníka.

 

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!