lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pedroniová označila Hurleyovú za zlodejku jej exmanžela Nayara

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 13.6.2005
späť
Späť

Poslať
 

Bývalá manželka Aruna Nayara – súčasného snúbenca britskej herečky Elizabeth Hurleyovej - Valentina Pedroniová pravdepodobne už nezvládla tlak médií a prehovorila o strate svojho partnera.

Pedroniová nedávno povedala, že Nayara stratila práve kvôli slávnej herečke. Dokonca Hurleyovú označila za zlodejku jej manžela. Bolesť zo straty však netrvá večne a preto sa Pedroniová rozhodla o nej prehovoriť, keď už údajne má "najhoršie za sebou". Ako uvádza taliansky Vanity Fair, Valentina až teraz našla psychickú rovnováhu.

"Áno, stratila som ho, ale už som si na to zvykla. Teraz, keď otvorím noviny a vidím v nich fotografie Aruna s ňou, už ma to tak nebolí. Je pravda, že najskôr som bola urazená a aj som mala byť prečo. Neprešlo ešte ani 10 dní od nášho rozchodu a už boli úplne všade. Mali sme zostať obaja nejakú dobu sami, tak by som lepšie znášala náš rozchod. Namiesto toho sa všetko udialo bez akejkoľvek úcty a citlivosti," posťažovala sa Pedroniová.

"Tí dvaja - Arun a Liz - sa objavovali vyfotení ako sa smejú, tancujú, nakupujú. A jej trofej bol môj manžel," dodala predsa len stále nahnevaná Pedroniová. Štyridsaťročná Hurleyová sa plánuje vydať za bombajského textilného milionára ešte v priebehu tohto roku. Ich sobáš by mal byť v tradičnom indickom štýle.

"Viem si predstaviť, ako ju dobyl. Aj keď sme sa my zoznámili, bol krásny a očarujúci. On vie presne, čo má žene povedať a ako byť sladký. Vtedy vyzerá neodolateľné a aj ja som sa doňho zamilovala na prvý pohľad. Rozprávali sme sa bez prestávky osem hodín a hneď v ten večer sme sa dali dokopy," dodala dotknutá Pedroniová.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!