lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čína posunula výrobu klipu Dary Rolins

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 24.8.2005
späť
Späť

Poslať
 

Paradoxne počasie v Číne sa postaralo o zmenu natáčacích termínov nového videoklipu Party DJ slovenskej speváčky Dary Rolins.

Ten mal svetlo sveta uzrieť v Bratislave už tento štvrtok. Jeho hlavný kameraman, Islanďan Ottar Gudnason však v týchto dňoch nakrúca v Číne globálne reklamné spoty pre jedného z najväčších svetových mobilných operátorov a ich výroba sa predĺžila kvôli zlým poveternostným podmienkam. Na Slovensko preto pricestuje až začiatkom septembra, čomu sa prispôsobila produkcia klipu i stočlenný štáb, ktorý na ňom bude pracovať.

Videoklip na film porovnateľný so štandardom klipov hviezd typu Jennifer Lopez či Justin Timberlake sa bude nakrúcať dva dni v exkluzívnych bratislavských lokáciach, z najväčšej časti však v novootvorenej reštaurácií UFO na Novom Moste. Chýbať v ňom nebudú kaskadérske scény s vrtuľníkom, prekvapivý rap Rytmusa z Kontrafaktu, 50 účinkujúcich a špeciálne tanečné kreácie Street Dance Academy.  Dara Rolins trávi v posledných týždňoch veľa času v rodnej Bratislave a po dlhšej odmlke sa už najbližší víkend predstaví slovenskému publiku naživo na tanečnej akcií Aquabeatz v Nových Zámkoch a o týždeň neskôr na najväčšej tanečnej party Slovenska Disco TV 05 na Zlatých Pieskoch. V oboch prípadoch s inštrumentalistom roka Mariánom Čekovským odprezentujú singel Disco Love 05, ktorý už niekoľko týždňov s úspechom znie slovenským rozhlasovým éterom. Na trh sa dostane koncom októbra ako maxisingel, aby vyplnil medzeru do predstavenia Darinho nového albumu na jar budúceho roku.

Copyright©2004 TASR

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!