lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Alžbeta Stanková

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 1.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Herečka Alžbeta Stanková sa narodila v Bratislave, kde neskôr absolvovala štúdium na VŠE a získala titul Inžinier ekonómie. Ani to však Alžbetu neodradilo od umeleckej kariéry. Hviezda retro snímky Rebelové tiež zažiarila napríklad vo filmoch Peklo s princeznou, Doktor od jezera hrochů alebo v seriáloch Panelák a Keby bolo keby. V súčasnosti ju môžete vidieť v predstavení karlínskej scény Včera tě zabiju! a v česko-slovenskom muzikáli Ôsmy svetadiel.

Alžbeta dnes patrí medzi najúspešnejšie filmové a divadelné herečky, ktoré sa dokázali presadiť v Českej republike aj na Slovensku, a získala tak svoje pevné miesto na umeleckej scéne v oboch krajinách. V roku 2012 sa Alžbeta stala tvárou kozmetickej značky Solutions od AVONu.

 

Rozhovor s Alžbetou Stankovou

Betka vyzeráte skvelo. Prezraďte, čo pre to robíte?

Predovšetkým teraz prežívam najšťastnejšie obdobie v mojom živote a tá vnútorná pohoda sa zrejme odráža navonok. Samozrejme sa snažím jesť zdravšie ako predtým. Čím som staršia, tým viac si začínam vážiť svoje zdravie a správam sa ku svojmu telu zodpovednejšie. Teraz keď som tehotná, mám dokonca chuť na potraviny, ktoré som nikdy nevyhľadávala. U mňa doma teraz nájdete aj jogurty a cereálie. (smiech)

Ako vyhľadávaná herečka musíte za každých okolností dbať na bezchybný vzhľad. Ako sa staráte o svoju pleť?

Snáď ako každé dievča, i ja som si prešla obdobím, kedy som striedala jednu značku za druhou a skúšala som všetko, čo bolo na trhu. Keď k tomu pripočítam líčenie pri filme a v televízii a pomerne výrazný make-up na javisku, ani sa nedivím, že som si zapríčinila problémy s pleťou. Zhruba pred rokom sa mi po prvýkrát dostali do rúk výrobky značky Solutions od AVONu a musím povedať, že na ne nedám dopustiť. Pokožka sa mi po nich zjednotila, uzdravila a rozjasnila, svoje samozrejme urobilo aj tehotenstvo, zbavila som sa celej rady neduhov. Obľúbila som si tiež ľahkú vôňu krémov Solutions, pripomínajú mi chvíľu, keď vychádzam zo sprchy.

V jednom z rozhovorov ste prehlásila, že máte rada vône a potrpíte si na parfumy. Dávate prednosť sviežim či korenistejším vôňam?

Jednoznačne sviežim vôňam. Páči sa mi pocit čistoty, ktorý takáto vôňa navodzuje. Mám niekoľko obľúbených parfumov, ktoré rada striedam. Ale aj pri starostlivosti o telo či pleť je pre mňa výber vône veľmi dôležitý.

Máte nejaký obľúbený kozmetický produkt, ktorý musíte mať neustále pri sebe?

Nevyhnutnosťou je určite kvalitná špirála či balzam na pery, ale pokiaľ by som mala menovať iba jednu vec, tak by to boli skvelé očné krémy Solutions. Prišla som teraz na fintu, ktorá sa mi maximálne osvedčila – nanášam očný krém aj na oblasť pier, je to výborné proti mimickým vráskam.

Spomenula ste svoje hektické pracovné tempo. Kde vás v súčasnosti môžu vaši fanúšikovia vidieť?

Stále ešte natáčam seriál Panelák a Vyprávěj, preto niekoľkokrát do mesiaca pendlujem medzi Prahou a Bratislavou. Vidieť ma môžu aj návštevníci divadla Kalich, kde taktiež účinkujem. S narodením dieťatka sa samozrejme s prácou na nejaký čas rozlúčim, ale keď dostanem naozaj zaujímavú ponuku, určite si to zariadim tak, aby som ju mohla prijať.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!