lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Horúce novinky na váš stôl

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 18.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Máte chuť na niečo nové, nevšedné a naozaj výborné? Vyskúšajte top novinky, ktoré práve teraz prináša do svojich predajní Lidl.  Ak ich ochutnáte, presvedčíte sa, že aj v týchto produktoch sa spája vynikajúca kvalita za výbornú cenu.

 

Milbona Smotanový kefír – je osviežujúci krémový zakysaný smotanový dezert s kúskami šťavnatého ovocia. Výdatný smotanový kefír s obsahom 74 % smotany hm. dostanete kúpiť v štyroch príchutiach – s jahodami, čučoriedkami, ananásom a kombináciou pomaranč s mangom. Je to skvelý tip na desiatu, olovrant či ľahký dezert.

 

Schwarzwaldská šunka – tento výrobok ocenia skutoční gurmáni. Je vyrobená z najkvalitnejšieho bravčového stehna. Tradičný spôsob spracovania, počas ktorého zreje až 16 týždňov, dodáva šunke neopakovateľnú chuť a vôňu. Dostanete ju kúpiť porciovanú, nakrájanú na veľmi tenké plátky. Pre dosiahnutie optimálnej chuti a arómy je vhodné otvoriť ju 5 minút pred tým, ako ju budete servírovať.

 

Syr Coulommiers de Caractère – je špecialita, ktorá vás aspoň na chvíľu prenesie do slnečného Francúzska.  Mäkký prírodný syr typu camembert je vyrobený z kvalitného pasterizovaného kravského mlieka. Vyniká delikatesnou chuťou syrov  s bielou plesňou a labužníci si ho určite vychutnajú s čerstvým hroznom a pohárom červeného vína. Je výborným tipom na pohostenie na kanapky a obložené misy. Príjemne prekvapí aj netradičným balením.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!