lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
PRICHÁDZA TASSIMO – PRVÝ KÁVOVAR, KTORÝ VIE ČÍTAŤ

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 6.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

Pre všetkých milovníkov vynikajúcej kávy máme dobrú správu – revolúcia menom TASSIMO je tu!  Renomované značky Bosch a Jacobs Krönung sa spojili, aby prišli s novým inteligentným plnoautomatickým prístrojom na prípravu teplých nápojov TASSIMO, ktorý vám doma vykúzli voňavú kávu a ďalšie špeciality OBYČAJNÝM STLAČENÍM JEDNÉHO TLAČÍTKA.

Vďaka UNIKÁTNEJ TECHNOLÓGII ČIAROVÉHO KÓDU na jednotlivých kapsuliach bude káva chutiť vždy rovnako bez toho, aby ste museli najprv zložito nastavovať parametre pre požadovaný nápoj. Potom už stačí len jedno stlačenie tlačítka a šálka lahodnej kávy je na svete! Za dobrým Cappucinom, Latte Macchiatom či Espressom už nemusíte vyrážať len do kaviarne. TASSIMO poteší aj našich najmenších,  ktorým v okamihu vyčaruje lahodnú horúcu čokoládu Milka.

TASSIMO je na prípravu horúcich nápojov bez preháňania špecialista. Vysokou zárukou kvality je nielen značka prístroja Bosch, ale tiež prémiová káva Jacobs Krönung alebo čokoláda Milka.

Postačí  stlačenie jedného tlačítka

Tento domáci pomocník nenecháva nič náhode a ponúka hneď niekoľko revolučných konceptov pre prípravu teplých nápojov.

Prvým z nich, ktorým sa môže TASSIMO pochváliť je technológia čiarového kódu. Nesie ho na sebe každá kapsula. Vďaka nej je možné pripraviť nápoj veľmi jednoducho – postačí stlačenie jedného tlačítka! Kávovar si na kapsule prečíta

 

všetky informácie potrebné na prípravu nápoja, ako je potrebné množstvo vody, čas sparenia, alebo teplota nápoja. Nech už máte chuť na klasické espresso, krémovú kávu, mliečnu špecialitu, alebo horúcu čokoládu, TASSIMO pripraví každý nápoj individuálne tak, aby bol skrátka perfektný. Na vás je len vložiť kapsulu a stlačiť tlačítko – o všetko ostatné sa postará TASSIMO. Ďalším unikátom je samotné zloženie kapsúl a ich patentovaný tvar, ktorý zabezpečí, že vaša káva bude vždy chutná a čerstvá. Uvidíte sami, že ako náhle ochutnáte, len ťažko mu odoláte!

 

Kapsle TASSIMO – ako stvorené pre posedenie pri káve

Radi by ste usporiadali večierok pre priateľov? Neváhajte, s Tassimom im budete môcť ponúknuť také varianty kávových nápojov, na ktoré sa väčšinou chodí len do vyhlásených kaviarní. A ak si predsa len túžite vychutnať svoju chvíľku pohody pri dobrom nápoji osamote, tak ste na správnom mieste, s Tassimom nie je nič jednoduchšie.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!