lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
3NITY LIFESTYLE RESIDENCE MYSLÍ NA ZDRAVIE A POHODLIE SVOJICH OBYVATEĽOV, Procare – Centrum zdravotnej starostlivosti

  Spracoval(a) : eva
Dátum : 31.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Kvalifikovaní lekári, moderné prístroje, priateľský tím a komplexná zdravotná starostlivosť priamo v mieste bydliska, takýto luxus ponúka moderná poliklinika Procare, ktorá sa stane súčasťou bratislavského obytného komplexu 3nity Lifestyle Residence. Moderná poliklinika Procare patrí do celoslovenskej siete moderných polikliník, ktorá ponúka nadštandarnú zdravotnú starostlivosť v rámci programov celoročnej zdravotnej starostlivosti a realizuje najviac komplexných preventívnych prehliadok zameraných na prevenciu kardiovaskulárných a rakovinných ochorení.

 

Na ploche viac ako 2500 m2 zabezpečia pacientom nový prístup k  ambulantnej zdravotnej starostlivosti hradenej z verejného zdravotného poistenia.

Klientom centra poskytne Procare zdravotnú starostlivosť najvyššieho štandardu, špecializované ambulancie, komplexné ambulantné a laboratórne vyšetrenia. Pridanou hodnotou budú služby v oblasti rehabilitácie, korektívnej dermatológie, lekárskej kozmetiky a športovej medicíny.

Klient sa môže objednať u špecialistu na konkrétny čas prostredníctvom infolinky a vyhne sa tak dlhému čakaniu pred dverami lekára. Elektronická zdravotná karta je samozrejmosťou.

S poliklinikou Procare susedí Lekáreň 3nity, ktorá zabezpečí výdaj liekov a samostatne pripravovaných liečivých prípravkov na lekársky predpis. Lekáreň poskytuje individuálne poradenstvo o liekoch registrovaných na Slovensku, a to počas výdaja lieku alebo telefonického rozhovoru. Samozrejmosťou je poradenstvo v oblasti prevencie, doplnkovej výživy a lekárskej kozmetiky. Zaujímavosťou je zostavenie balíka základných liekov i zdravotného materiálu pred odchodom na dovolenku. Z doplnkového sortimentu môžu klienti pomocou elektronickej karty nakupovať tovar za zvýhodnené ceny.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!