lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Spoločnosť Nikon oznamuje spoluprácu v oblasti módy medzi tímom Nikon 1 a J. W. Andersonom

  Spracoval(a) : eva
Dátum : 18.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Nikon a uznávaný britský návrhár Jonathan William Anderson spojili sily pri vytváraní luxusného koženého puzdra na fotoaparát pre elegantný a štýlový fotografický systém Nikon 1. Toto puzdro vhodné pre obidve pohlavia inšpirované klasickými puzdrami na fotoaparáty zo 40. rokov a univerzálnym štýlom Andersona je rovnako všestranné ako samotný systém Nikon 1. Ponúka priestor na fotoaparát a zároveň na aspoň jeden vymeniteľný objektív systému. Ide o prvú spoluprácu spoločnosti Nikon s módnym domom.

 

V puzdre spájajúcom tradičné spracovanie kože s univerzálnou modernosťou sa prejavuje kombinácia technologickej tradície a špičkového dizajnu, ktoré sú prirodzené pre fotoaparáty radu Nikon 1, ako napríklad Nikon 1 S1, Nikon 1 J3 a Nikon 1 V2. V limitovanej edícii sa bude predávať len 400 puzdier a to v štyroch farebných kombináciách – čierna, biela, modrá a oranžová. Predávať sa budú on-line od 17.júna 2013 v limitovanom čase v obchode Nikon Store http://store.nikon.cz/.

 

J. W. Anderson hovorí o spolupráci so spoločnosťou Nikon: „Fotografia je predsa po umeleckej stránke rovnaká ako móda, takže toto partnerstvo je pre mňa úplne prirodzené. Fotografovanie je neoddeliteľnou súčasťou toho, čo robím. Pri vytváraní kolekcie nasnímam tisíce záberov a stále sa ubezpečujem, aby moje návrhy boli dostupné každému, rovnako ako fotografia. Inšpiráciou pri vzniku tohto puzdra bolo, že by malo vzhľadom pripomínať klasické puzdrá zo 40. rokov, ale s veľmi moderným nádychom so sýtofarebnými plochami a vzhľadom vhodným pre obidve pohlavia.”

 

Jordi Brinkman, produktový manažér oddelenia kompaktných systémových fotoaparátov Nikon 1 spoločnosti Nikon Europe hovorí: „Sme veľmi radi, že môžeme spolupracovať s J. W. Andersonom. Jeho štýl zahŕňa všetko, v čo verí aj spoločnosť Nikon – produkty najvyššej kvality, špičkové technológie a dostupnosť všetkým zákazníkom.“

 

Naša spolupráca sa začne spolu s predstavením kolekcie J. W. Andersona jeseň/zima na podujatí London Collections: Men17. júna 2013.

 

Informácie o fotoaparátoch Nikon 1

Ak by ste mohli vidieť do budúcnosti, našli by ste tam fotoaparáty systému Nikon 1. Neuveriteľne rýchle, mimoriadne prenosné a inteligentné fotoaparáty Nikon 1 s vymeniteľnými objektívmi zachytávajú všetky momenty, ako ich život prinesie.

 

Sú schopné spustiť zaznamenávanie pred úplným stlačením tlačidla spúšte a pokračovať aj po stlačení. Jedinečné režimy snímania fotoaparátov Nikon 1, napríklad Pohyblivá momentka alebo Zachytenie najlepšieho momentu, poskytujú snímky, aké ste si nikdy nedokázali predstaviť. Ďalšie informácie nájdete na stránke http://www.nikon1.sk/sk_SK_N1. 

 

Informácie o J. W. Andersonovi

Jonathan William Anderson sa narodil v roku 1984 v Severnom Írsku, študoval na London College of Fashion odbor odievania, štúdium úspešne ukončil v roku 2005. Značka J. W. Anderson vznikla v roku 2008 uvedením pánskej kolekcie. Začiatkom roku 2010 J. W. Anderson predstavil malú dámsku kolekciu na podnet fanúšikov jeho pánskej kolekcie. Sortiment dámskeho oblečenia rýchlo dosiahol rozhodujúci komerčný úspech a od februára 2011 je pravidelnou súčasťou programu na podujatí London Fashion Week. Keďže sa Anderson zo začiatku venoval pánskemu oblečeniu, naďalej skúma vzťah medzi mužom a ženou a v každej kolekcii stiera hranice medzi oboma pohlaviami. Anderson získal na podujatí British Fashion Awards v roku 2012 ocenenie Návrhár roka. Predstavil dve kolekcie v spolupráci so sieťou predajní Topshop.   

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!