lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ekoškoly súťažia o multifunkčné ihriská

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 30.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ochrana životného prostredia a podpora športových aktivít našich detí patria medzi najdôležitejšie výzvy súčasnosti. Postoj, ktorý k týmto témam zaujmeme už dnes totiž určí ako bude vyzerať naša spoločnosť v blízkej budúcnosti. Lidl sa rozhodol prispieť k budovaniu ekologického povedomia žiakov a zároveň ich motivovať k športovaniu, vo februári preto zorganizuje jedinečnú „Ekohru“.

Princíp „Ekohry“ je jednoduchý. Víťazom sa stane škola, ktorá vo februári odovzdá najviac plastových fliaš prostredníctvom automatov na výkup vratných obalov, ktoré sú umiestnené vo všetkých 123 predajniach spoločnosti Lidl. Pre najusilovnejšie školy sú pripravené mimoriadne zaujímavé výhry. Víťaz „Ekohry“ získa multifunkčné športové ihrisko v hodnote 80 000 eur! Školy umiestnené na druhom a treťom mieste sa môžu tešiť na ihriská v hodnote 55 000, resp. 35 000 eur. Dôvod na radosť budú mať aj žiaci zo škôl na 4. až 7. mieste, vyhrajú totiž rekonštrukciu existujúcich športovísk či športové pomôcky v hodnote 10 000 eur.  Celkovo sa teda hrá o ceny v hodnote 210 000 eur!

Do súťaže sa môžu zapojiť všetky základné školy, stredné školy a stredné odborné učilištia v Slovenskej republike. A prečo školy? Škola je totiž miestom, kde sa naše deti učia o životnom prostredí, o tom ako sa oň starať, ako myslieť a konať ekologicky. „Ekohra“ ukáže deťom, že zodpovedný prístup k prírode nie je iba povinnosťou, ale aj skvelou zábavou.       


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!