lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bohuslava

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 8.1.2002
späť
Späť

Poslať
 

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, aké vzácne je pre vás, počuť svoje meno? Pamätáte sa, ako dlho ste vyberali meno pre svojho potomka? Viete, koľko mien sa opakuje vo vašom rode? Veríte, že duša si vyberá meno ešte skôr ako príde na tento svet?

Hovorí sa, že meno máme predurčené, je v ňom zakódované naše poslanie, aj náš osud. Kedysi mali ľudia viac mien, jedno určovalo ich karmu, ďalšie vyjadrovalo ich talent, ďalšie vyzrádzalo tajomstvo poslania na zemi. Čas sa v posledných rokoch zrýchlil a duša, duch i telo pracujú podobne, preto nám dnes stačí iba jedno meno. Mnohé z nás majú osobnú skúsenosť aj v tom, ako vplýva zmena mena na náš osud. Po svadbe sa často veľa vecí v našom živote mení. To však už nie je o krstnom mene.

Málokto z nás si uvedomuje, že meno je aj hudba, lebo každá hláska má svoje vibrovanie a ich súzvuk vydáva určitý tón, ktorý je niekomu sympatický a iných odrádza. To môže byť aj dôvodom toho, že mnoho ľudí sa nevie so svojím menom stotožniť a preto radšej používajú prezývky, alebo sa dajú premenovať.

 Moja skúsenosť je taká, že s nositeľmi istých mien si výborne rozumiem, kým s inými „menami“ sa často dostávam do konfliktu,  viem podľa mena odhadnúť slabiny jeho nositeľa a dokonca viem, s kým by som sa nikdy nedokázala kamarátiť. Možno vy máte inú skúsenosť a možno ste doteraz nad tým vôbec nepremýšľali. Aby ste sa mali čím baviť prinesieme každý deň aktuálne meno a charakteristiku jeho osoby. Vy nám zato skúste napísať, či sa naše slová napĺňajú v praxi.

 

7.1. BOHUSLAVA

 

Týmto menom sa dáva sláva bohu. To znamená,, že jeho nositeľka je veľmi citlivá osoba s veľkou dávkou intuície a so zmyslom pre veci viery a hermetické vedy. To však Bohuslavám nebráni, aby neboli precitlivelé, nestále a nervózne. Rady idú síce za svojím cieľom, len im nikto nesmie diktovať tempo. Vtedy sa k smrti urazia, zatnú sa a dosť. Idú bádať do iných oblastí, kde pôjdu podľa svojho plánu, ale zasa len zatiaľ, kým im niečo nesadne na nos. Hoci na prvý pohľad vyzerajú veľmi ľahostajne, vedia sa vnútorne tešiť aj z maličkostí, len to nedokážu ukázať okoliu. Často sa stáva, že po duševných šokoch, veľké sklamanie, rozchod, rozvod rodičov sa začnú utiekať k fantázii a realitu všedného dňa nevpustia do svojej duše. Ak sa pri tom môžu venovať umeniu, prečo nie? Ak sú však odkázané na každodennú prácu sťažuje im to pozíciu v zamestnaní aj v rodine. Ničí to ich vzťahy s priateľmi a predurčuje ich to na nechcenú samotu. Potom nastupuje do ich života disharmónia a nervozita ako každodenný hosť. To ich napokon môže priviesť k hltaniu tabletiek, fajčeniu, či k iným druhom drôg. Drogou sa pre ne môžu stať aj naivné televízne seriály, alebo mystika. Pod jej vplyvom budú toľko dumať nad zmyslom života, že prestanú skutočne žiť. Chýba im zmysel pre zodpovednosť a disciplína, čo im bráni získať také postavenie, aké si vďaka svojej inteligencii zaslúžia. Najlepšie je, ak sa venujú slobodným povolania. Sú z nich vynikajúce spisovateľky, herečky, módne návrhárky. Nadovšetko milujú romantiku a svit mesiaca. V živote mávajú šťastie, len ho vždy nevedia využiť. Ich najhoršou vlastnosťou je náladovosť. Radosť im urobíte kyticou konvaliniek, ktoré sú rovnako krehké ako ony.   


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!