lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bravčové Arabic

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 18.1.2002
späť
Späť

Poslať
 

8 bravčových rezňov, 3 lyžice masla, 2 čajové lyžičky celého anízu, 2 až 3 čajové lyžičky cukru, 1 pór, 500 g malých zemiakov, 1 viazanička petržlenovej vňate , 20 g vykôstkovaných tmavých olív, 1 citrón, šťava z jedného citróna, 250 ml hydinového vývaru, mleté čierne korenie, soľ.

Rezne posypeme soľou a korením. Na panvici rozpustíme 2 lyžice masla a rezne na ňom postupne opečieme a odložíme na teplé miesto.
 Výpek rozriedime šťavou z citróna, pridáme cukor, aníz a za stáleho miešania krátko povaríme. Prilejeme hydinový vývar a niekoľkokrát necháme prevrieť. Potom očistíme a nakrájame zemiaky. Opečieme ich na zvyšnom masle a posolíme.
 Očistený pór nakrájame na malé kolieska. Zemiaky dáme do jenského skla a primiešame olivy a pór. Navrch položíme rezne a zalejeme hydinovým vývarom. Citrón olúpeme, umyjeme, rozdelíme na mesiačiky a vložíme medzi jednotlivé rezne.
 Pečieme prikryté v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov Celsia asi 30 až 40 minút, posledných 15 minút pečieme odokryté. Výborne chutia so zemiakovým pyré.
 

 


Diskusia k článku:

Bravčové a arabic.... To akože po arabsky? Hm, to má Allah aj s Mohamedom veľkú radosť.... :-)))
Neregistrovaný - Jan, 18.1.2002 16:05
Jo a to maso je s Ladina:)
Neregistrovaný - Dr. Vrazda, 18.1.2002 16:40
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!