lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Robbie Williams

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 21.1.2003
späť
Späť

Poslať
 

Jeho najnovšia zmluva s producentskou firmou EMI vyniesla spevákovi 120 miliónov dolárov. V dejinách britského šoubiznisu je to bezprecedentný rekord.  Ale ešte skôr, ako prišlo k podpísaniu zmluvy, sa o 28-ročnú hviezdu popmusic bili dve firmy. Vyhralo EMI, ktoré ponúkanú sumu napokon zdvojnásobilo. Toto gesto bolo  o to senzačnejšie, že niekoľko týždňov predtým koncern ohlásil, že z dôvodu recesie musí prepustiť pätinu zamestnancov.

Ako vidno, Robbie Williams je hoden každej sumy. Jeho štyri sólové albumy sa predali po 20 miliónov exemplárov a on sám sa dostal na zoznam tisícky najbohatších  Britov. Kto by si to bol pomyslel pred siedmimi rokmi, keď opustil vtedy najpopulárnejšiu  chlapčenskú skupinu Take That. Vtedy ho všetci odpisovali.  Nečudo – Robbie bol z celej skupiny najškaredší, lepšie robil hlúposti ako spieval a na dôvažok bol aj tučný. Pred fototermínmi a nahrávkami videoklipov sa vrhal na radikálne diéty, aby sa rozmermi prispôsobil ostatným členom skupiny, ktorí boli omnoho viac sexi. Teraz sa môže na návrhy znovuoživenia  Take That iba ak zasmiať.  V šoubiznise už existuje iba Robbie Williams.

Viera robí zázraky
A spočiatku tomu nikto neveril. Nikto okrem matky. Práve Janet Williams poslala 16-ročného  zakomplexovaného dyslektika, akým bol vtedy Robbie, na skúšku do chlapčenskej skupiny. Vedela, že jej syn túži byť hviezdou. A podarilo sa – Robbie sa stal jedným z piatich šťastlivcov. Predtým na scéne chlapčenských skupín  kraľovali New Kids On The Block. Nová skupina Take That sa mala stať ešte populárnejšou.  Navonok pekní a milí, v zákulisí sa veľmi zabávali s ochotnými a oddanými fanynkami. Robbie sa takto zabával päť rokov, kým si povedal dosť. Nenávidel najväčšieho miláčika dievčat, lídra skupiny Garryho Barlowa, ktorý pre nich písal pesničky, nenávidel synchronický tanec na scéne aj imidž sladkého chlapca, ale najviac zo všetkého nenávidel to, že nie je prvý...
A teraz už konečne je. ,,Nikdy sa mi ani nesnívalo,  že budem niekedy taký slávny a bohatý“, povedal po podpísaní  rekordnej zmluvy na štyri ďalšie albumy.

Robbie: pop-boh
Manažéri  Robbieho Williamasa nemajú ani najmenšie pochybnosti, že každý jeho nový album  bude miznúť z pultov sám od seba. Nezávisle od hudobného talentu má totiž Robbie ešte čosi viac – fenomenálnu schopnosť robiť si za každých okolností reklamu. Vie dokonale využiť, že médiá detailne opíšu a preanalyzujú každý škandál, spojený s jeho osobou. Bez zaváhania vie, čo robiť, aby sa jeho meno často objavovalo na prvých stránkach novín a časopisov. Každý jeden z jeho spontánnych krokov môže byť v skutočnosti dobre naplánovaný. Napríklad tak ako vtedy, keď sa Robbie zo žartu stal kňazom. V priebehu dvoch dní, prostredníctvom Internetu, obdržal vysvätenie od cirkvi Universal Ministries a mohol zosobášiť svojho priateľa Billyho Morrisona, basgitaristu britskej skupoiny The Cilt  a jeho priateľku Jennifer Holliday.  Samozrejme snímky z jedinečnej ceremónmie okamžite predal známemu britskému týždenníku.
V kariére  niekedy môžu pomôcť aj udalosti, ktoré ani zďaleka nie sú  naplánované. Tak to bolo aj v októbri, keď vo Veľkej Británii vyšla kniha Together – biografia sestier  Appletonových, ktoré kedysi spievali v skupine All Saints. Nicole Appletonová bola pred štyrmi rokmi snúbenicou Robbieho Williamsa. A ako sa dozvedeli čitatelia biografie, bola s ním aj tehotná. Nicole si dala dieťa po presviedčaní – ale vôbec nie snúbenca, ale  manažmentu – zobrať. Robbie o tejto udalosti nikdy nehovoril a keď sa dozvedel, že Nicole verejne hovorí o ich dieťati, rozzúril sa. Ako zvyčajne, fanúšikovia sa aj tentokrát postavili na stranu svojho idolu. ,,Potrat bol hlavnou príčinou ich rozchodu“, urýchlene informovali médiá priatelia dvojice. ,,Robbie sa dodnes nevie zmieriť so stratou dieťaťa. Keď sa dozvedel, že Nicole je tehotná, bol šťastný:,,To dieťa je moja spása, tvrdil.“ Sníval, že to bude dcérka a bude sa volať Grace. Dnes by mala tri rôčky. Nemôže odpustiť Nicole, že si namiesto dieťaťa vybrala kartiéru.“ Dnes už z niekdajších citov neostalo nič. Najmä preto, že Nicole má jedena polročného syna s najväčším Robbieho nepriateľom, spevákom Noelom Gallagherom.“

Homo alebo hetero?
Robbie nezabúda ani na to, že  niekedy sa treba zapáčiť aj sexuálnym menšinám.  Stačí vyhlásiť, že miluje muža. Napokon – umelec môže aj to. Takto to bolo približne pred rokom a pol, počas koncertu v Paríži. Robbie vtedy utrúsil, že už tri roky žije so svojim najbližším spolupracovníkom Guyom Chambersom.  Jediná škoda bola, že sám zainteresovaný o tom nevedel a už vôbec nie jeho manželka. Konflikt našťastie rýchlo zažehnali – najmä vďaka tomu, že Robbie má rýchlo sa striedajúce aféry so ženami. Azda ani netreba dodávať, že so známymi.
Patrí k nim napríklad už spomenutá Nicole Appletonová alebo Geri Halliwellová. Donedávna Robbie Williams ,,randil“ s manželkou Roda Stewarta, 33-ročnou modelkou Rachel Hunterovou. Za šesť miliónov dolárov si dokonca kúpil vilu v susedstve svojej priateľky.  Rezidencia má šesť spální, deväť kúpeľní, vlastné nahrávacie štúdio a dokonca aj krčmičku. I keď to posledné asi nie je najlepšie v prípade Robbieho, ktorý počas 12-mesačného pobytu v Spojených štátoch každý deň chodil na stretnutia Anonymných alkoholikov, často v spoločnosti Rachel.  Priatelia páru radi a ochotne rozprávali novinárom, ako Robbie a jeho nová láska k sebe pristanú a že dokonca pomýšľajú na sobáš. Ale aj táto bublina spľasla a po desiatich mesiacoch horúcej lásky Robbie oficiálne vyhlásil, že s Rachel je koniec ,,pretože túžila po vážnejšom vzťahu a on jej toto želanie nemôže splniť“.
Teraz, po podpísaní senzačnej zmluvy, si Robbie určite nemusí lámať hlavu nad zvyšovaním popularity. I keď sa vie stopercentne zabezpečiť aj v tomto ohľade. Eventuálne umelecké nedostatky  nadrobí škandálom. Robbie už vystupoval nahý vo videoklipoch a potom všetkých zaskočil smokingom a pesničkami Franka Sinatru, preobliekal sa za ženu a urážal iných umelcov. Iné to nie je ani s najnovším albumom Escapology. Jedna z pesničiek naznačuje, že mal aféru s Nicole Kidmanovou. Opisuje ich rande v londýnskom hoteli Dorchester po nahraní spoločného videa k skladbe Something Stupid. ,,Jej šialene dlhé nohy  prekrížené na hotelovej pohovke...“ ďalej je to už poriadne pikantné. Keď slová pesničky začali komentovať médiá, Robbie nevinne vyhlásil:,,je o pesnička o konkrétnej žene. Zakaždým, keď som v jej spoločnosti, sa cítim ako sedemročný chlapec, ktorý nevie, čo povedať. A preto si rozopnem nohavice.“ Taký je Robbie. A to už nikto nezmení.


Diskusia k článku:

Zboznujem ho !!! Mam vsetky jeho albumy a je skvely!A chystam sa aj na jeho koncert do Viedne, huraaaaa
Neregistrovaný - Lala, 21.1.2003 13:03
trocha výstredný, ale stále lepší ako ricki martin
Neregistrovaný - smile, 21.1.2003 14:07
cau Lala napis pls kedy bude ten koncert vo Viedni a vsetko co o tom vies. dik
Neregistrovaný - guzy, 22.1.2003 13:27, guzy(`na`)post.sk
musim povedat, ze kym ucinkoval v slavnej skupine take that, nemala som ho rada, teda skor tu kapelu ;) ale ked odstartoval solovu karieru, dokazal, ze vie spievat. No, najviac ma o tom presvedcil po nahrati albumu s hitmi od Franka Sinatru, teda, klobuk dolu! :)
Neregistrovaný - SARA, 22.1.2003 15:13
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!