lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 17. Apríl, , Dnes oslavuje Rudolf
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Po čom túži Salma Hayeková

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 24.1.2003
späť
Späť

Poslať
 

Ak ste videli Desperada, určite si spomínate na záber, v ktorom sa na pozadí ohňa v obtiahnutých šatách črtá prekrásna postava Salmy Hayekovej.  Táto južanská kráska je jedna z mála, ktorým sa podarilo dobyť Hollywood a zaradiť sa medzi ženy s miliónovými honorármi. Napriek tomu ostala sama sebou.

Rita Escobarová, ako sa herečka v skutočnosti volá, sa narodila v Mexiku ako dcéra Libanončana a Mexičanky. Jej rodičia boli hlboko veriaci  a odmalička ju vychovávali v katolíckom duchu. Dokonca ju zapísali na katolícku školu v Louisiane. Salma sa ale prísnemu duchu nepodvolila a výtržnosti robila s takou radosťou, že ju  zo školy veľmi rýchlo vylúčili. Rozhodla sa, že chce byť hviezdou s vlastným životom a napriek odporu rodičov šla za svojim snom. Podarilo sa jej uchytiť v telenovele Teresa a v Mexiku sa raz dva stala veľkou hviezdou.
To jej však nestačilo. Preto s veľkou radosťou prikývla na ponuku  nezávislej režisérky Allison Andersonovej. Tá potrebovala viacej Latinoameričaniek lebo pripravovala drámu Mi Vida Lo o gangu Latinoameričaniek operujúcich v losangelskom parku. Aj keď si zahrala iba malú úlohu a film nemal veľkú návštevnosť, plagát, na ktorom sa jej pôvabná tvár stala hlavným lákadlom, si všimol každý. A tak si  ju vybral Robert Rodriguez pre svoj televízny snímok o mladých rebeloch Bad Boys Never Die. Odtiaľ bol už iba malinký krok do jeho filmového hitu Desperado, v ktorom zažiarila ako hlavná hviezda.
Salma na svoje rodné Mexiko nezabudla a nakrútila tu veľmi vysoko hodnotený film, za ktorý dostala prestížnu cenu Ariel. Nasledovala temná rola kňažnej upírov v hororovej komédii Roberta Rodrigueza a Quentina Tarantina Od súmraku do úsvitu. Žáner zmenila romantickou komédiou Iba blázni sa ponáhľajú, či politicky nekorektnou komédiou Kevina Smitha Dogma.
Krása vychádza zvnútra
Okrem práce si však vždy nájde dostatok času na robenie „výtržností“ aj na pestovanie svojej krásy. Je jednou z najlepších priateliek Penelopé Cruzovej. Spolu nakupujú, ale najmä šokujú nudnú americkú V.I.P. spoločnosť. Občas prídu na večierok v rovnakých šatách, čo považujú hviezdy bežne za tragédiu. Napchávajú sa akoby neplatila zásada vyššej spoločnosti, že človek sa musí tváriť, že je živý iba zo vzduchu. Mnohí sa čudujú , ako to Salma robí. Napriek tomu, že má mexické korene , napriek tomu, že nikdy v živote nebola v posilňovni a pri predstave športu ju striasa hnus, je stále krásna. Dokonca ani so svojou zadnicou nemá neustále problémy ako J. Lo, ktorá si ju v klipoch a na stránkach časopisov necháva trošičku graficky zoštíhľovať.  Čo pre svoju krásu robí Salma? "Ako starnem, zisťujem že moje nohy, zvlášť stehná nie sú také pevné, ako bývali. Tiež som na nich trochu pribrala. Keď priberiem, začínam vidieť celulitídu, takže si aplikujem krémy na celulitídu. Pred tým, ako idem do postele, si odstránim všetky stopy make-upu. Vždy si pod oči aplikujem krém proti vráskam a trikrát týždenne si robím jemný peeling." Jej hlavný recept však spočíva v tom, že ako vraví: "Musíte sa naučiť počúvať svoje vnútorné ja, naučiť sa, čo je dobré pre vás a začať mať radi telo, ktoré máte." Jej spôsob je zrejme celkom výhodný, lebo už niekoľko rokov žije v šťastnom partnerskom vzťahu s hercom Edwardom Nortonom
Veľká láska nepotrebuje papier
Ich láska je už natoľko vyzretá, že Salma začína pomýšľať na materstvo. Na rozdiel od ostatných hollywoodskych hviezd však nie je jej prioritou obrovská medializovaná svadba a prominentní hostia. „Už sa cítim byť pripravená na materstvo a veľmi túžim po dieťatku, ktoré chcem mať čo najskôr. Neznamená to ale, že si Edwarda kvôli tomu nutne zoberiem. Sobáš pre mňa nie je dôležitý. Som veľmi šťastná, že mám niekoho tak talentovaného a inteligentného ako je Edward." Jej predošlé vzťahy boli iba dva. S hercami Jr. Richardom Crennom a Edwardom Attertonom. Boli tiež dlhotrvajúce a šťastné. Aj Edward je rád, že našiel takú krásnu a nohami na pevnej zemi ukotvenú ženu. 
 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!