lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hitom líčenia plesovej sezóny sú umelé mihalnice

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 11.1.2005
späť
Späť

Poslať
 

Blížiaca sa plesová sezóna predstavuje pre nejednu dámu dilemu ako vyzerať čo najlepšie a pritom zladiť úpravu zovňajšku aj s aktuálnymi módnymi trendmi.
    
Vizážisti sa tento rok zhodujú na jednom - frčí všetko umelé. Či už mihalnice, príčesky alebo umelé farebné pramene vlasov. Plesovým účesom dominujú rozpustené, voľné vlny, rovné vyžehlené vlasy alebo naopak dokonale upravené kučery. "Pokračuje sa v prirodzenosti, rovné vyžehlené vlasy síce stále pretrvávajú, ale do módy sa vracajú vlny, či už dokonale kompaktné lokne alebo prirodzené vlny. Pre dámy s prirodzene kučeravými vlasmi však platí, že ich nestačí len rozčesať. Ide o dokonalú úpravu, prepracovanú vlnu po vlne," zdôrazňuje popredný slovenský vizážista Alex, do rúk ktorého sa zveruje nejedna známa osobnosť. Pre krátke vlasy odborníci odporúčajú príčesky. Dáma má podľa nich počas plesovej sezóny jedinečnú šancu byť iná ako každý deň v práci. "Dnes je všetko tak kvalitne vyrobené, že aj na 5-6 centimetrové vlasy sa dá urobiť hocičo. Pre tie dámy, ktoré nemajú rady príčesky, sa vždy dá nájsť vhodný a originálny spôsob úpravy, v žiadnom prípade však klasické vyfúkané účesy," tvrdí Zoltán Takács z jedného z bratislavských salónov krásy.
    
Čo sa úpravy tváre týka, horúcim trendom sú spomínané umelé mihalnice a biela kontúrka do vnútorného dolného viečka. Odzvonilo lesklým mejkapom, v trende je matný povrch tváre s jemne zvýraznenými líčkami broskyňovou alebo ružovou farbou, aj tu však platí pravidlo matnosti. Vizážisti varujú pred trblietkami vo vlasoch, na tele i  tvári. Jedinou výnimkou sú jemné trblietavé čiastočky na dymovo nalíčených očných viečkach, ktoré mejkapu dodajú luxusný vzhľad. Alex dámam na plesovú sezónu odporúča telovo-béžovo-biele pery s odleskom do ružova, alebo naopak tmavočerešňové a bordové ústa. Hitom sú aj tzv. vodové rúže.
    
Mejkap by mal podľa vizážistov ladiť s účesom. "Je to ale veľmi individuálne. Niektorým dámam sa hodia výraznejšie oči, iným zase pery," hovorí Zoli. Farebne kontrastovať, ale vkusne, by mal mejkap s večernou róbou. "V žiadnom prípade by som nelíčil napríklad k zeleným šatám zelené očné tiene. Vyvolalo by to efekt cukríkov bonpari. Trendom je kombinovať všetko so všetkým. Myslím, si, že ak sa to urobí s vkusom, tak prečo nie," uzatvára Zoli.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!