lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
MEXX - Denné & Nočné odevy 2007

  Spracoval(a) : Michaela Ridošová
Dátum : 9.1.2007
späť
Späť

Poslať
 

Nová MEXX denná a nočná kolekcia jar 2007 je zaplavená ženskou zmyselnosťou. MODERN PURITY, MAGIC MOMENTS a PLAYFUL SUMMER sú tri nápadné témy zachytené v dennej a nočnej kolekcii MEXX. Luxus, prirozenosť a ľahkosť sú presvedčivo namiešané v kontrastnom výraze.

Módne posolstvo jarnej kolekcie kombinuje vzory s tradíciou, dekoratívne lemovanie je naznačené, kým elegancia je privedená k dokonalosti romantickými prvkami. Modernej kolekcii vládne kombinácia troch tém, ktoré kulminujú vo veľmi vzrušujúcej zmyselnosti. 

Materiály:
Denné rady: zmes elastanu a bavlny, bavlna/Micro Modal, priesvitný žerzej, Tactel a elastický žerzej, žakardové zmesi, Invisible
Nočné rady: bavlna a elastanový žerzej, 100% bavlnený rib, 100% bavlnené tkané materiály

Veľkosti:
Podprsenky: 70- 85, košíčky A-C, niektoré modely po D
Denné & Nočné odevy: S – XXL, 36-44

Farebná škála:
Hlavné farby: bledomodrá, marhuľová, šampaň, žltá, modrá, ružová
Doplnkové farby: limetkovo-zelená, koralová, tyrkysová, žltá, curacao a purpurová

Rady:
Január: Spring Bloosom, Asia Flower, Flower Mesh Valentine
Február: Spring Flower, Sunny Stripe, Flower Mesh
Marec: Holiday Flower, Holiday Stripe, Holiday Mix, Sea Breeze

Vzory: Vzduch je ešte stále studený, ale prvé známky jari sľubujú skorý príchod “príjemnej sezóny.” Kolekcia začína radmi “Spring Bloosom” a “Asia Flowers”, ponúkajúcimi škálu šarmantných japonských kvetinových vzorov a motívy kolibríkov. Prvú škálu modelov zakončuje rad “Flower Mesh Valentine”, ktorý charakterizujú tylové materiály a malé, trblietajúce dekorácie v tvare srdiečka – perfektný nápad na darček pre romantické chvíľky.
 
Vo februári už jar striehne za rohom. Rady “Spring Flower”, “Sunny Stripe” a “Flower Mesh” uchvátia prekrásnymi potlačmi kvetov a prúžkov a jemnou zmesou chutných motívov zložených z krížikov.

Teplota začíná stúpať a jar je tu, pozdravená MEXX radmi “Holiday Flower”, “Holiday Stripe” a “Holiday Mix”. Sú kombináciou výrazných prúžkovaných potlačí a delikátnych potlačí kvetov.

“Sea Breeze” ponúka atraktívne modely v módnej žiarivej ružovej, ktorá je zvýraznená žltou farbou. Po “Sea Breeze” budú dámy dychtiť kvôli jej neobyčajne jemnému materiálu. Priesvitný materiál Invisible je mimoriadne ľahký. Dvojvrstvové vypracovanie a atraktívny výber farieb má prekrásne vypracovanie a matný vzhľad. Absolutny ťahák: logo MEXX z kamienkov.

Následujúc najnovšie témy - všetky rady majú potlače. Dodávajú vzrušujúce a neopakovateľné čaro modelom, ktoré pôsobia naozaj mladistvo.

Farby: MEXX začína rok s pokojnými, teplými a sviežo čistými farbami akými sú prekrásne odtiene bledomodrej a šampaň. Delikátna žltá je kombinovaná s bledomodrou a navodzuje letnú náladu. Výrazné odtiene ako farba mirabelky alebo výrazná ružová majú jasný vzhľad. Celkovo, farebná škála MEXX očarí jasnými a prírodnými odtieňmi. Každý rad má vlastnú farebnú schému, ktorá podčiarkuje odlišnosť módnych námetov v rôznych radoch. Jar 2007 je ovládaná šiestimi hlavnými farbami a doplnkovými farbami bledomodrou, šampaň, mahruľovou a žltou, spolu so žiarivo ružovou, zelenou a modrou. Limetková, korálová, tyrkysová, žltá, curacao a purpurová sú dokonale spracované vo vzoroch a vypracovaní.

Strihy a úprava: Široká škála ponúka úžasnú rozmanitosť denných a nočných modelov zakončených vzrušujúcimi lemami, ktoré pohladia a zvýraznia ženské telo. Krajky, riasenie a mašličky zdobia podprsenky, košieľky a nohavičky. Tričká s krátkymi a dlhými rukávmi a výstrihmi do V sa dajú kombinovať s nohavičkami a dlhými nohavicami. Nočné košieľky dopĺňajú jarnú kolekciu. Všetky modely majú tlačené logo MEXX.

Materiály: Denné odevy: Jemné zmesi bavlny, vrátane Micro Modalu sú navrhnuté tak, aby zaistili dokonalý komfort. Jemné tkaniny z elastanu sú láskavé k pokožke a perfektne padnú. Riasenie a naberania sú z ľahkého a priesvitného elastického žerzeju a dodávajú modelom jemnosť. Hebký Tactel je v matnom prevedení. Absolútnou jedničkou budúcej sezóny bude však Invisible, materiál, ktorý je mimoriadne ľahký a transparentný. 

Nočné odevy: Škále nočných odevov vládnu pohodlné elastické bavlnené materiály. Jednofarebné modely alebo modely s potlačmi sú vyrobené zo žerzeju alebo z mixu bavlny s elastanom. Mix MEXX tričká sú vyrobené zo 100% jemného bavlneného ribu, nohavičky s potlačou zo 100% bavlnenej pleteniny.

Polročné programy: Fashion Basics a Mix MEXX úspešné polročné programy dopĺňajú hlavnú kolekciu.


Diskusia k článku:

marne hladam nejaku fotogaleriu. myslim si, ze to by malo byt samoyrejmostou pri dnesnych technickych moznostiach. dakujem
Neregistrovaný - bylinka, 9.1.2007 10:05, inagab(`na`)centrum.sk
čž ýiťžýi
Neregistrovaný - , 24.1.2007 08:50
pekne jeby !!!
Neregistrovaný - , 24.1.2007 08:50
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!