lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
SCHIESSER Aqua: Dámské plavky

  Spracoval(a) : Michaela Ridošová
Dátum : 10.1.2007
späť
Späť

Poslať
 

Neformálny športový životný štýl na pobreží Pacifiku, vysnené dni na magických ostrovoch Južných morí, fascinujúce etnické inšpirácie z Afriky - nová kolekcia dámskych plaviek Schiesser vás pozýva na vzrušujúcu letnú výpravu. Farby a vzory týchto vysoko kvalitných modelov sú naozaj inšpirujúce, zachytávajú podstatu každej témy cez jej pravdivosť, kvetinovú nádheru,  luxusnú eleganciu a športovú mladistvosť.

 

Novinkou v kolekcii dámskych plaviek Schiesser 2007 sú farebne koordinované plážové odevy a plážové tašky. T-tričká, tričká s polo golierikmi a spaghetti topy vo farbách námetu hnedej, bledomodrej a ružovej sú vymyslené tak, aby sa dali kombinovať a pasovali k sebe. Osušky v adekvátnych farbách dopĺňajú kolekciu. Všetky modely sú v ponuke od polovice februára do polovice apríla 2007.

 

Pacific Beach

Inšpirácia: skútre a cadillaky, surfovanie a relax - bezstarostný život 50tych a 60tych rokov na americkom pobreží Pacifiku. Námet predvádza jemné letné farby, ktoré sú nielen žiarivé, ale aj príjemné. 

Farby: pastelová oranžová, ružová a farba korálov (červeno-hnedo-oranžová) vytvárajú spoločne atraktívne jadro farieb, zvýraznené odtieňmi zelenej a mátovej a množstva slonovinovej. Výrazné letné farby dopĺňajú športový aspekt vzhľadu.

Vzory: výber vzorov - uvoľnené jednoduché vzory s potlačmi písmen a motívmi kvetov alebo samé kvety, farebné a diagonálne prúžky v bohatých kontrastných farbách - zdôrazňujúce ľahkosť a vitalitu námetu.

Upozornenie: kúzelná kombinácia kvetov a rôznych vzorov vo vybraných farbách je vzrušujúca a veľmi pestrá. Novinka: strih šortiek s postrannými prúžkami a našitým vreckom.

Modely: škála modelov podčiarkuje mladistvé aspekty, trianglové podprsenky so všitými košíčkami vytvárajú nádherný dekolt. Niektoré podprsenky majú polstrovanú podprsenku s kosticami. Bikiny s podprsenkami na zapínanie okolo krku a celé plavky s kosticami na podprsenke sú požiadavkou. Rio nohavičky, nohavičky s opaskami, mini nohavičky a šortky sú v ponuke vo veľkostiach 36-42, alebo 44. Tento rad zakončuje tylové pareo s potlačmi kvetín. Plátené šortky, T-tričká z jemného ribu, topy z elastického žerzeju a tričká s polo golierikmi z materiálu piqué v tématických farbách dopĺňajú outfit.

 

Exotic Holidays

Inšpirácia: mystično Južných morí - vzdialené ostrovy, biele pláže a farebná fauna a flóra - šíria navôkol magické vábenie. Táto aura unikátnej destinácie snov je tlmočená v neobvyklých farbách, nápadných kvetinových potlačiach a ženských, športových detailoch.

Farby:  na podklade žiarivých zelených tónov, cyklaménu, matnej ružovej, mátovej, khaki, tyrkysovej a jemných, výrazných odtieňoch lila, ktoré sú čarovné ako prechádzka krásnymi zákutiami ostrovov Južných morí. Odtiene modrej dopĺňajú hru farieb a vytvárajú originálnu športovú atmosféru.

Vzory: potlače motívov kvetov v rôznych veľkostiach a farebných kombináciach, svieže kontrastné kontúry, spoločne s lemovaním zvýrazňujú naozajstnú pestrosť tohto radu. Výrazná tmavomodrá s kontrastným lemovaním a bledomodré alebo tyrkysové lemy vytvárajú športový vzhľad.

Upozornenie: bohaté potlače kvetov v tmavomodrej na bikinách s podprsenkou s kosticami, mini nohavičky a celé plavky sú nutnosťou všetkých dám, ktoré milujú exotiku. Trianglová podprsenka s tvarovanými košíčkami a tangá v tmavomodrej so zeleným a tyrkysovým kontrastným lemovaním sú skoro mystické. Športové šortky s exotickými motívmi a bledomodrým lemovaním dopľňajú sadu.

Modely: trianglové podprsenky, zahŕňajúce zapínanie okolo krku, polstrované podprsenky s košíčkami a vysoko strihané celé plavky sa stanú nutnosťou. Rad tiež zahŕňa tangá, mini nohavičky a šortky určené na špeciálne športy. Veľkosti: trianglové podprsenky s košíčkami B-C, podprsenky s kosticami s košíčkami B-C, D a košíčky A-C, plus nohavičky vo veľkostiach 36-42 alebo 44.

 

Ethno Lounge

Inšpirácia:  kombinácia etnických vzorov, zmes rôznych kultúr a zemepisných vplyvov, suché púšte a bohaté oázy, Maroko ako stelesnenie fascinujúcej kultúrnej rôznorodosti - Ethno Lounge sa hraje s jemnosťou a luxusom farieb a foriem.

Farby: skutočné a ženské súčasne, módna hnedá je podčiarknutá béžovou, modro-zelenou, hrdzavou a farbou tabaku. Odtiene egrešu dodávajú modelom špeciálnu príťažlivosť.

Vzory: tento sofistikovaný rad odráža rôzne námety v charizmatickom multikultúrnom vzhľade. Bohaté variácie vzorov - abstraktné etno potlače, grafické vzory, vzory veľkých kvetov, kruhy - nadchnú ženy bez rozdielu veku. Mladistvé modely ako tankini so zapínaním okolo krku, šortky so šnúrkou v páse, nohavičky s opaskom a lemovaním v kontrastných farbách - toto všetko dodává tomuto radu jemnosť a vysoký štandard.

Upozornenie: tankini so zapínaním okolo krku sú novinkou a očaria košíčkami a viazaním na prednom dieli, motívmi a kvetmi plnými etnického vkusu a mystiky.

Modely: ako rad „deluxe“, Ethno Lounge bude v ponuke tiež vo väčších veľkostiach (36 až 44) s košíčkami A-D. Trianglová podprsenka so zapínaním okolo krku je polstrovaná a má odnímateľné vycpávky. Prekrásne kvetinové pareo sa perfektne hodí k tomuto farebnému kvetinovému radu. Rio nohavičky, nohavičky a celé plavky ukončia tento rad.

 

Ethno Lounge Black

Inšpirácia: módne etno variácie pretlmočené do neutrálnej klasiky: čierna ako večná, obľúbená farba ponúka zaujímavé možnosti elegantných motívov na moderných modeloch.

Vzory: etno potlače s bielymi kruhmi sú avantgardné, obrovské abstraktné potlače kvetov v jemných tónoch sú sofistikované a ľahká hravosť kvetinových motívov s písmenkami v bielej a farbe egrešu sú štýlové a neobyčajné.

Modely: trianglové podprsenky s polstrovaním a bez, polstrovaná podprsenka s košíčkami po veľkosť C, celé plavky po veľkosť 42, celé plavky s motívom kvetov a písmenok po veľkosť 46, a tangá a hip nohavičky vo veľkostiach 36 a 42 sú pravým stelesnením túžob.

 


Diskusia k článku:

Eroticke pomocky za super cenu na www.okshop.sk
Neregistrovaný - Mik, 12.1.2007 12:49
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!