lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
KAŽDÝM DŇOM MLADŠIA!

  Spracoval(a) : Pavlína Procházková
Dátum : 17.1.2007
späť
Späť

Poslať
 

Už po stáročia sa ľudia snažia poodhaliť tajomstvo večnej mladosti hľadaním zázračných elixírov na nevädnúci pôvab a vitalitu. Dnes už však vieme, že nie zázraky, ale využívanie moderných poznatkov súčasnej kozmetoló-gie a každodenná primeraná starostlivosť sú tým správnym prostriedkom predĺženia mladosti a dokonalej kondície pleti.

Značka Lirene Dermoprogram vyvinula ucelený kozmetický rad s ANTI-AGING účinkom prispôsobený potrebám pleti, ktorá vyžaduje omladenie a zmenu vzhľadu. Receptúry kozmetických výrobkov Lirene ANTI-AGING obsahujú špeciálne, výnimočne účinné aktívne zložky. Sú medzi nimi lipolifilové a hydrofilové látky, ktoré selektívne a účinne prenikajú do pokožky, pričom pôsobia aj na jej hlbšie vrstvy. Vďaka podpore regenerácie epidermy a zlepšenia prirodzených ochranných funkcií pokožky kozmetické výrobky z radu Lirene ANTI-AGING vrásky nielen redukujú, ale aj predchádzajú ich tvorbe.
Výsledkom používania kozmetického radu Lirene ANTI-AGING je pružná, regenerovaná, vyživovaná a každým dňom mladšia pleť!

Lipozómový krém proti vráskam Ideálny kozmetický prípravok pre každý typ pleti po tridsiatom roku života. Obsahuje lipozómy, ktoré regenerujú prirodzenú ochrannú vrstvu pleti, vitamíny A, E a C, ktoré účinne podporujú proces regenerácie pleti a nenasýtené mastné kyseliny (NMK) pre regeneráciu lipidovej vrstvy. Hyaluronát sodný pleť hydratuje, spevňuje a na jej povrchu vytvára ochranný film, vďaka ktorému si pleť udržuje prirodzenú rovnováhu vlhkosti.
Cena: 178,50 SK; objem 50 ml

Krém proti vráskam
Vhodný na denné i nočné použitie. Pôsobenie krému je založené na účinných látkach - morskom elastíne a fytokolagéne - ktoré pleti pomáhajú udržať si pevnosť a pružnosť a primerane ju vyživujú. Mandľový olej posilňuje lipidový ochranný film pleti a vitamíny E a A odstraňujú príznaky starnutia a zároveň normalizujú a regulujú cyklus obnovy pleti. Krém je ideálny ako podklad pod make-up.
Cena: 178,50 SK; objem 50 ml

Intenzívny očný krém proti vráskam
Kozmetický prípravok, vďaka ktorému je jemná pleť v okolí očí vyhladená a napnutá, vrásky sú plytšie a menej viditeľné. Obsah Fytoplacenty™ stimulujúcej obnovu pleťových buniek, ktoré vekom slabnú, zaručuje účinné pôsobenie krému. Formula Glucam hydratuje pleť do hĺbky a vracia jej pevnosť a pružnosť. Ryžový olej a výťažok z múčky svätojánskeho chleba pleť posilňujú a vyhladzujú. Krém je ideálny pre protivráskovú starostlivosť o každý druh pleti po tridsiatom roku života.
Cena: 160,00 SK; objem 50 ml

Krém na korekciu kontúr tváre
Výnimočný kozmetický prípravok, ktorý vďaka použitiu jedinečných aktívnych zložiek účinne pôsobí na krásne a pravidelné kontúry tváre. Proteíny zo sladkých mandlí majú liftingový účinok, formujú kontúry tváre a dokonale napínajú pleť. Olej z čiernych ríbezlí, bohatý na nenasýtené mastné kyseliny Ω3 a Ω6, stimuluje metabolické procesy v pleti, pričom ju obohacuje o nevyhnutné výživné látky, ktorých vekom ubúda. Alantoín a Shea Butter (bambucke maslo) tvoria na povrchu pleti ochranný film, ktorý pleť upokojuje. Výsledkom používania krému je napnutá, hladká a na dotyk jemná pleť a pravidelné kontúry tváre.
Cena: 199,00 SK; objem 50 ml

Intenzívna maska proti vráskam
Maska bola vyvinutá za účelom čo najdlhšieho zachovania mladistvého vzhľadu pleti. Výťažok z anízu, bohatý na minerálne soli, vyhladzuje mimické vrásky uvoľnením svalov tváre. Vitamín A vplýva na krásny farebný tón pleti, urýchľuje a reguluje cyklus regenerácie epidermy. Shea Butter (bambucke maslo) pleť chráni pred predčasným starnutím a nepriaznivými vplyvmi prostredia a sójový olej doplňuje nedostatok nenasýtených mastných kyselín, ktorých vekom ubúda. Pravidelné používanie masky dvakrát týždenne pleť regeneruje do hĺbky, vďaka čomu sú vrásky menej viditeľné.
Cena: 39,00 SK; objem 2 x 6 ml

Liftingová korekčná maska
Maska je nenahraditeľná vtedy, keď nám záleží na dokonalom vzhľade pleti, pred každou vychádzkou alebo dôležitým stretnutím. Po použití masky je pleť napnutá, vyhladená a jemná na dotyk a tvár má zvýraznenú svoju pravidelnú kontúru. Formula masky bola vyvinutá na základe výnimočne účinných aktívnych zložiek vybraných s najvyššou starostlivosťou. Kyseliny NMK radu Ω3 a Ω6 povzbudzujú a stimulujú metabolické procesy v pleti, pričom ju obohacujú o nevyhnutné výživné látky, ktorých vekom ubúda. Mandľové proteíny v maske vyhladzujú pokožku, vďaka čomu je pleť svieža a odpočinutá. Hyaluronát sodný zabezpečuje optimálnu hydratáciu, alantoín a Shea Butter (bambucke maslo) pleť dokonale vyživujú a upokojujú.
Cena: 39,00 SK; objem 2 x 6 ml

VĎAKA KOZMETIKE LIRENE ANTI-AGING ZÍSKA VAŠA PLEŤDLHODOBO MLADISTVÝ A VITÁLNY VZHĽAD!


Diskusia k článku:

Kde túto kozmetiku dostanem? Prajem príjemný dniiik
Neregistrovaný - rozália, 17.1.2007 09:09
Ja Lirrene používam už druhý rok,vyskúšala som asi 4 druhy krémov z tejto sady a som spokojná.Je vhodný aj na citlivú pokožku,nnespôsobuje alergie,ako som mala z Avonu-krémov.Je dostať v lekárni,v DM drogérii,101 drogérii a majú aj vzorky
Neregistrovaný - ja-ja-ja, 17.1.2007 21:52
v drogeriach TEVOS.
Neregistrovaný - smejo, 26.1.2007 19:23
jlkjalkdjflksdafdf
Neregistrovaný - , 1.2.2007 14:14
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!