lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zoznámte sa s novinkami medzi chytrými fotoaparátmi Samsung WB

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 11.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Úspešná séria fotoaparátov Samsung radu WB sa rozrastá o nové modely s ešte rafinovanejšími technológiami a možnosťou konektivity.

 

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd predstavuje na veľtrhu CES nové prírastky do rodiny chytrých fotoaparátov radu WB. Ich spoločným prvkom sú okrem vysoko kvalitnej optiky tiež prémiové funkcie v čele s technológiou Tag&Go. Zachytené snímky je možné navyše okamžite zdieľať cez NFC alebo Wi-Fi.

 

Tag&Go: zdieľajte spomienky jednoduchým dotykom

Revolučná technológia Tag&Go spoločnosti Samsung prepája nové fotoaparáty radu WB so smartfónmi či tabletmi iba priložením oboch zariadení k sebe, bez nutnosti ďalšej manuálnej konfigurácie. Umožňuje prístup k celému radu funkcií, ktoré uľahčujú zdieľanie snímok s priateľmi či rodinou jednoducho a okamžite. Fotografie, ktoré si používateľ prezerá na fotoaparáte sa napríklad automaticky odošlú do spárovaného mobilného zariadenia prostredníctvom funkcie Auto Beam. Funkcia Auto Share dokonca odošle zábery okamžite po nasnímaní do smartfónu, čím odpadá ich ručné zálohovanie, zatiaľ čo s funkciou MobileLink je možné vybrať presné obrázky, ktoré sa majú preniesť do mobilného zariadenia, aby bolo organizovanie snímok jednoduché a prehľadné.

 

Ďalšia užitočná funkcia nových fotoaparátov Samsung WB má názov Remote Viewfinder, ktorá urobí z mobilného zariadenia vzdialený hľadáčik. Možno tak ovládať nastavenie záberu aj snímku vyfotografovať, a pritom mať stále celú kompozíciu, napríklad skupinovú fotografiu, úplne pod kontrolou.

 

SMART fotoaparát Samsung WB2200F

Fotografi s citom pre detail sa teraz môžu dostať ešte bližšie k akcii vďaka prémiovému fotoaparátu Samsung WB2200F. Je vybavený nadštandardným 60-násobným optickým zoomom a snímačom BSI CMOS 16MP, takže výsledné snímky sú rovnako pestré a detailné ako reálne scény. Aj fotografie zhotovené z diaľky si udržia pôsobivé detaily a presnosť. Jedinečný optický zoom ponúka možnosť využitia dvojitej rýchlosti, alebo ísť priamo z nuly na 60-násobné priblíženie, čím zvyšuje flexibilitu fotografovania a kontrolu nad požadovanou snímkou​​. K dispozícii je 20mm širokouhlý objektív. Nahrávanie videa je možné vo vysokej kvalite 1080/30p Full HD, ktoré si majitelia fotoaparátu Samsung WB2200F vychutnajú do najmenšieho detailu na hVGA LCD displeji s uhlopriečkou 3 palce (75,0 mm). Zobrazuje tiež EVF.

 

Fotoaparát Samsung WB2200F sa pohodlne drží aj prenáša vďaka prevedeniu dual-grip a elegantnému čiernemu puzdru. Jeho elektronický hľadáčik robí prácu fotografa jednoduchšou a príjemnejšou. Moderné ovládanie i-Function umožňuje plnú manuálnu kontrolu stlačením jediného tlačidla.

 

SMART fotoaparát Samsung WB1100F

Kompaktný fotoaparát Samsung WB1100F je určený pre dobrodružných fotografov, ktorí sa chcú priblížiť dôležitým momentom a podeliť sa o svoje snímky s rodinou a priateľmi. Vyniká 35-násobným optickým zoomom. Spoločne s 25mm širokouhlým objektívom je možné zachytiť hĺbku aj šírku s perfektne zreteľnými detailmi. V nadväznosti na pôsobivé schopnosti zoomu vyvinul Samsung pre fotoaparát WB1100F tlačidlo Speed ​​Control Key, ktoré umožňuje prechádzať rôzne úrovne priblíženia s rýchlosťou a ľahkosťou. Už preto nezmeškáte detailné momenty pri zameriavaní na akciu. Speed ​​Control Key je možné použiť aj v režime Panorama, ktorý vytvára nádherné panoramatické obrázky s ostrými detailmi. Fotoaparát Samsung WB1100F bude k dispozícii v čiernej a červenej farbe.

 

Samsung SMART Fotoaparát WB350F

Elegantný kompaktný fotoaparát Samsung WB350F je vybavený 21-násobným optickým zoomom a 23mm širokouhlým objektívom. Umožňuje tak priblíženie objektu z veľkej diaľky, alebo zachytenie rozľahlej krajiny, vždy s ostrými detailmi a jasným obrazom. WB350F je tiež vybavený snímačom 16 MP BSI CMOS, ktorý odstraňuje nutnosť používať blesk v nevhodných situáciách alebo akciách, pretože potrebuje menej svetla než jeho konvenčné náprotivky, samozrejme bez straty kvality fotografie. Ďalším pôsobivým aspektom tohto zariadenia je jeho schopnosť nahrávať Full HD video pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. Sledovať ho možno na hybridnom dotykovom hVGA LCD displeji s uhlopriečkou 3 palce (75,0 mm). Displej tiež poskytuje jednoduchú intuitívnu navigáciu pomocou ikon i textu. Rôzne inteligentné režimy, ktoré sú štandardnou súčasťou WB350F, reagujú na rastúci dopyt po možnosti editovať snímky priamo v zariadení. Okrem toho je fotoaparát schopný nahrávať originálne zábery priamo na Dropbox. Samsung WB350F bude k dispozícii v bielej, čiernej, hnedej, červenej a modrej farbe.

 

 

SMART fotoaparát Samsung WB50F

Fotoaparát WB50F je vybavený 12-násobným optickým zoomom a snímačom 16 MP CCD. Spoločne s mäkkým bleskom dosiahne optimálnu kvalitu snímky s mäkším a prirodzenejším osvetlením. Štandardnou súčasťou WB50F sú chytré režimy Smart Mode a Smart Auto, ktoré ponúkajú množstvo rôznych nastavení. Napríklad Smart Auto automaticky zvolí nastavenie na základe analýzy scény. Samsung WB50F sa dodáva v troch rôznych farbách vrátane bielej, čiernej a červenej a jeho elegantný dizajn osloví tých, ktorí chcú kvalitný fotoaparát a módny doplnok v jednom.

 

SMART fotoaparát Samsung WB35F

Samsung WB35F bol vytvorený pre náročných fotografických nadšencov, ktorí chcú cenovo dostupné zariadenie s pôsobivými zobrazovacími schopnosťami. Rovnako ako model WB50F je vybavený 12-násobným optickým zoomom a 16MP CCD snímačom, čo umožňuje zachytiť jedinečné obrazy v ostrom rozlíšení a v živých farbách. Displej QVGA LCD s uhlopriečkou 2,7 palca (67,5 mm) zaisťuje jednoduchú navigáciu v nastavení či editáciu a zdieľanie zachytených okamihov. Fotoaparát WB35F je tiež vybavený režimom Smart Mode pre úpravu farby a kvality akejkoľvek snímky. Ďalšími zaujímavými funkciami sú režim Smart Auto, ktorý analyzuje fotografované prostredie a vyberie optimálne nastavenie pre akúkoľvek situáciu, či režim Live Panorama, v ktorom používatelia aktivujú panoramatické snímanie scény jednoducho tým, že pokývajú zariadením zo strany na stranu. Navyše môžu majitelia fotoaparátu WB35F nahrávať videá v HD kvalite. Dodáva sa v štyroch rôznych farbách (čierna, červená, biela a fialová).

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!