lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Spestrite si zimné raňajky so sušienkami BeBe Dobré ráno Mini Jablkové so škoricou

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 13.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ak vám už trochu dochádzajú raňajkové inšpirácie, vyskúšajte ďalšiu skvelú novinku od BeBe Dobré ráno. Mini sušienky s jablkovo-škoricovou príchuťou, do ktorej sa zamilujete hneď po prvom ochutnaní. Skúste si ich počas raňajok primiešať do obľúbeného bieleho jogurtu, nezabudnite k tomu pridať ovocie, posilniť sa hrnčekom teplého čaju a môžete vyraziť v ústrety novému dňu. Táto kombinácia chuti lahodného jablka so škoricou vám v mrazivých dňoch zaručene vykúzli úsmev na tvári.

 

Sušienky BeBe Dobré ráno z radu Mini sa skvele hodia k tomu, aby ste si ich nasypali do bieleho jogurtu, ale je samozrejme na vás koľko spôsobov, ako si na nich pochutnať, objavíte. BeBe Dobré ráno Mini Jablkové so škoricou obsahujú 43 % starostlivo vybraných celozrnných cereálií, ktorých je v jednej sušienke hneď 5 druhov. Ďalej majú vysoký obsah vlákniny, vitamínov B1, E, horčíka a železa.

 

Tiež sú balené v praktických vrecúškach po jednotlivých porciách, ako ste zvyknutí, takže ich stačí len vysypať do misky a premiešať s jogurtom. Aby boli raňajky vyvážené, nezabudnite na porciu ovocia a doplnenie tekutín. Sušienky sú k dispozícii v rodinnom 300-gramovom balení po 6 kusoch.

 

Viete, že raňajky sú jedno z najdôležitejších jedál dňa? Mali by poskytnúť 20-25 % celkového denného príjmu energie. Kompletné a vyvážené raňajky by mali obsahovať – cereálne potraviny (ako napríklad chlieb, cereálie, alebo raňajkové sušienky), mliečny výrobok (ako napríklad jogurt, mlieko, čerstvý syr) a porciu ovocia alebo surovú zeleninu. Dôležité je tiež po nočnom spánku nezabudnúť na doplnenie tekutín pre hydratáciu. Ako nápoj si dajte napríklad vodu, kávu alebo čaj.

 

Ako celý rad, tak aj BeBe Dobré ráno Mini sú raňajkové sušienky, u ktorých bol v rámci vyvážených raňajok preukázaný účinok postupného uvoľňovania sacharidov po dobu 4 hodín. BeBe Dobré ráno. Energia na celé dopoludnie!*

 

BeBe Dobré ráno Mini Jablkové so škoricou 300 g

Balenie obsahuje celkovo 6 praktických 50-gramových vrecúšok po jednotlivých porciách, takže ráno odpadnú starosti s vážením a meraním vašej dávky cereálií (potrebné prihliadnuť k vašej fyzickej aktivite, veku a pohlaviu).

 

Tip na vyvážené raňajky s BeBe Dobré ráno Mini Jablkové so škoricou pre skvelý štart vášho dňa:

50 g BeBe Dobré ráno Mini Jablkové so škoricou

150 g bieleho jogurtu

1 jablko

pohár pramenitej vody

 

*Sušienky BeBe Dobré ráno majú vysoký obsah pomaly/ťažšie stráviteľných škrobov, čo sú postupne uvoľňované sacharidy. Konzumácia výrobkov s vysokým obsahom ťažšie stráviteľného škrobu (SDS) zvyšuje koncentráciu glukózy v krvi po jedle v menšej miere ako výrobky s nízkym obsahom SDS.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!