lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Podozrivá diagnóza

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 9.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

Noviny ich nešetrili. Raz bol Tom homosexuál a manželstvom iba zakrýval túto skutočnosť, inokedy bol impotent a často bol sterilný chlap, čo vychováva cudzie deti. Popri peniazoch za filmy si potom manželia vylepšovali svoj rodinný rozpočet aj žalobami, ktoré často vyhrávali. Nicole zasa pre jej úspech v divadelnej hre Modrá izba, nazývali javisková viagra a fanúšikovia jej pripisovali viac hriešnosti ako sa k jej kráse hodilo. Zrejme to s ich hriešnosťou nebolo až také zlé, keď pred nakrúcaním filmu Eyes Wide Shut / Oči doširoka zatvorené / museli obaja navštevovať kurz sexuálnych orgií.

Pani Cruisová sa zmenila
Červenovlasá kráska s troma nomináciami na Oscara sa narodila na Havaji a vyrastala v dobrej rodine v Austrálii, kde sa stala televíznou hviezdou a divadelnou herečkou. Cestou na filmovanie / Dni hromu/ v Amerike, keď zistila, že jej partnerom má byť čerstvo rozvedený / s Mimi Rogersovou o sedem rokov staršou od neho/ hviezdny Tom Cruise, chcela zmeniť let. Neverila, že mu dokáže byť vyrovnanou filmovou partnerkou . Tom bol v tom čase nielen hrdinom akčných filmov, ale aj slušný charakterový herec s tromi nomináciami na Oscara a Zlatým glóbusom. Do sveta filmu prerazil v roku 1983 snímkou Risky Business, no jeho kariéru rozbehlo najmä niekoľko hlavných úloh vo veľkorozpočtových filmoch ako Top Gun, Rain Man či Narodený štvrtého júla.
Po ich stretnutí Tom vyhlásil : „Stretnutie s Nic bolo čisto zmyselné". Po pokojnom priebehu filmovania a búrlivom dvorení sa ešte v tom roku zosobášili v coloradskom meste Telluride. Pani Cruisová si potom mohla“ live „vyskúšať, aké to je žiť v tieni niekoho a nemať vlastnú identitu. Všetci ju vnímali len ako ozdobu tohto malého veľkého muža, až kým na Broadwayi, kde hrala / Modrá izba / nezačali šalieť fanúšikovia a cestou z javiska do šatne nemusela nastúpiť polícia. Tri nominácie na Oscara, boli potom prirodzeným vyvrcholením jej cesty za slávou. Ich spoločná filmová kariéra, by uspokojila aj najnáročnejších kupcov vlastného osudu. Hrali v dobrých filmoch, za ktoré si vedeli zapýtať aj veľké peniaze. Naposledy stáli spolu pred kamerou celých 15 mesiacov pri prácach na poslednom filme Stanleyho Kubricka. Kvôli divadlu žili dva roky v Londýne, doma boli aj v Los Angeles, New Yorku, Colorade i Austrálii, kde sa zaslúžili o oživenie filmového priemyslu. Ako producent priniesol Cruise svoj film Mission: Impossible 2 do štúdia v Sydney, čo okrem prílevu peňazí prinieslo aj zvýšený záujem turistov o toto mesto.

Šokujúca správa
Hoci si kedysi prisahali, že nikdy nestrávia jeden bez toho druhého viac ako dva týždne, v posledných rokoch sa stretávali čoraz zriedkavejšie. Pred pár dňami prebehla svetovou tlačou správa, že jeden z najznámejších a najobľúbenejších hereckých párov Hollywoodu - Tom Cruise a Nicole Kidmanová - sa po viac než desiatich rokoch manželstva rozhodli žiť oddelene. Dôvodom rozchodu je podľa oboch filmových hviezd ich kariéra, ktorá ich "neustále drží ďaleko od seba". Rozchod austrálsko-americkej dvojice prekvapil tým viac, že manželia v posledných rokoch zažalovali niekoľko bulvárnych novín a časopisov, ktoré písali o ich nadchádzajúcom rozchode, hoci Nicole už vlani tvrdila, že ich vzťah je veľmi komplikovaný.
Hovorkyňa hviezdneho páru Pat Kingsleyová v pondelok oznámila, že "obaja k sebe cítia veľký rešpekt, osobne i pracovne". Avšak v poslednom čase došli k záveru, že priateľský rozchod bude pre nich momentálne to najlepšie.
Tom a Nicole majú spolu dve adoptované deti - Isabellu Jane (8) a Connora Anthonyho (6). S kým po rozchode ostanú, manželia vo svojom vyhlásení neoznámili.

Na záver
Keďže Hollywood nepraje harmonickému manželskému životu, napokon správa o ich rozchode pre ľudí zo šou biznisu ani nebola taká šokujúca. Pri hviezdnom životnom štýle je totiž takmer bežná situácia, že jeden film sa skončí a druhý začína. Keďže obaja budovali svoju kariéru, dalo sa len ťažko očakávať, že čas a miesto filmovania bude spoločné. Keby pani Kidmanová ostala pani Cruisovou , starala sa o detičky a blaho manžela, my by sme síce nemali o čom písať, ale ona by možno bola šťastnejšia..Kto vie?

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!