lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zdá sa, že ľudstvo je nepoučiteľné

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 16.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

Na Slovensku sa určite nájde viac ľudí, ktorí vedia za koľko staval Kanis vilu, ako tých, ktorí si všimli, že Slovnaft už pár rokov, dobrovoľne, prestal vyrábať benzín s olovom. Nebo nad nami je spoločné a vietor nezaveje do diaľav iba lásku, ale aj rôzne emisie, ktoré spôsobujú zmenu klímy a tým aj škody na zdraví a na životoch obyvateľov zemegule. Ak ľudstvo nepodnikne potrebné kroky, tak v nasledujúcich 50 rokoch kvôli zvyšujúcej sa hladine morí a katastrofickým záplavám zomrú státisíce ľudí. Nevraviac o tých, ktorí sa stanú vďaka katastrofám bezdomovcami, sirotami a kalikami. Okrem vody a zemetrasení bude ľudí ohrozovať aj slnko. Ak nedôjde k zníženiu hladiny emisií, budú mať čoraz horúcejšie letá na svedomí tisíce nových prípadov rakoviny kože. Ďalšie životy si vyžiadajú vlny horúčav. Existuje ešte celý rad vecí, ktoré vedci objavia až neskôr, ale v dôsledku ktorých už dnes umierame .Zatiaľ nám len potvrdzujú, že medzi zmenou klimatických podmienok a zdravím je jasná súvislosť. Ak neprestaneme zamorovať škodlivými plynmi, ktoré narúšajú ochrannú ozónovú vrstvu Zeme vzduch, čakajú nás nové ochorenia .

Prečo to píšem práve na stránkach časopisu pre ženy Lady, lebo si myslím, že myslenie politikov bude ešte dlho približne rovnaké, ako je teraz. Oni teda nerozhodnú o budúcnosti ľudstva, ale my ženy. Ako matky a vychovávateľky, určujeme hodnotový rebríček detí. A keď im pomaly vnútime myšlienku, že dôležitejšie ako úplatok je zastavenie devastácie prírody, lebo potom si ani politici neužijú svoje nahrabané peniažky, možno sa v budúcnosti prijme v parlamentoch sveta zopár rozumných zákonov, zníži sa množstvo emisií a tým aj pravdepodobnosť toho, že sa veľká väčšina z nás odoberie na druhý svet omnoho skôr ako plánovala. A neverte, že objav genómu človeka na tom niečo zmení. Vedci neustále upozorňujú, že znalosti ľudských génov, ešte nie sú zaručeným úspechom v liečbe chorôb, pretože zdravotný stav človeka ovplyvňuje hlavne prostredie, v ktorom žije.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!