lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dokonalá manželka : Upgrade muža

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 7.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

Pri premene muža treba postupovať veľmi nenápadne a rafinovane. Mnoho storočí nadvlády nad svetom totiž zanechalo v chlapoch presvedčenie, že sú silnejšie, múdrejšie a životaschopnejšie pohlavie. Toto je teória, ktorú im pre úspešné inštalovanie nového softwaru nesmiete vyvracať. Treba len vedieť, ako úspešne zdolať situácie, ktoré vás pri súžití s mužom neminú a ako ho pomaly pretvoriť na svoj obraz.

Problém prvý: je to neskutočný bordelár.
Jeho ponožky sa občas nachádzajú na lampe. Ak ich po troch dňoch hodí do koša na bielizeň, zamorí kúpeľňu. Topánky, samozrejme aj s nohami, má vyložené na stoličke. Najradšej má tú starožitnú po babičke, ktorá má byť vaším tajným tromfom v čase núdze. Jeho hrnček s kávovou usadeninou a plesňou leží na pracovnom stole celé mesiace, ale on neznesie, aby ste sa tam niečoho dotkli. Záchodovú kefu zásadne ignoruje a napriek vzdelaniu, nevie pochopiť, prečo treba vaňu po sebe umývať, keď je aj tak mokrá. Vy sa cítite ako upratovačka a oheň je na streche. Najúčinnejšou metódou výchovy akéhokoľvek živočíšneho druhu, čiže aj muža je metóda cukru a biča, preto sa vaše hysterické jačanie nemôže stretnúť s úspechom. Maximálne sa vám podarí partnera rozosmiať, či vyhnať z domu. Preto mu navrhnite, že v jeho izbe môže mať akýkoľvek bordel a upratovať si ju bude výlučne sám. Získa tak svoje kráľovstvo, v ktorom ho nebudete prenasledovať s metlou v ruke. Zato v kuchyni a spoločných izbách vám bude s upratovaním pomáhať. A čo spálňa? Tam vypustíte upratovanie z hlavy a sústredíte sa na podstatnejšie veci. Kvalita vašej pomoci v spálni, je priamo úmerná kvalite jeho pomoci v kuchyni.

Problém druhý: on mi nerozumie.
Vy mu rozprávate o tom, čo všetko ste stihli cestou do práce, v práci, z práce. Čo trápi vašu priateľku a jej priateľku. Ako vás ponížil šéf svojim dobiedzaním…… Čakáte, že vo všetkých vašich rečiach nájde inotaje, že pri vykresľovaní priateľkinho problému pochopí, že sa o vás málo zaujíma. Že pri historke so šéfom, mu bude okamžite jasné, aká ste atraktívna a povie vám to, že pochopí ako... Nepochopí. Muži nechápu vety, ktoré nie sú ukončené pointou. Rovnako nechápu v náznakoch vypovedané pocity a nemienia sa stotožniť s každou geniálnou radou, ktorou ich materským tónom obdaríme. Komunikačný problém medzi pohlaviami je v podstate neriešiteľný. Preto sa zmierte s tým, že kým vy prednášate svoje pravdy a nepodstatné historky, počúva vás polovičkou ucha a jeho prínos do debaty je jednoslabičný. Slovko „Áno?“,v tomto prípade neznamená, že s vami súhlasí, ale že ešte stále nestratil vedomie, napriek prílivu slov, ktorým ste ho zaliali. Ak mu chcete naozaj niečo povedať, povedzte to priamo. Namiesto klasickej vety : „Nemám si čo obliecť“, keď práve stojíte pred preplnenou skriňou povedzte: „U Versaceho dostali nové nohavice, stoja síce polovicu môjho platu, ale keď si ich oblečiem, každý ti ma bude závidieť…“ Ak ho netrafí šľak, tak ho predstava závisti ostatných mužov prinúti vytiahnuť kreditku. Pokiaľ kreditku nemá, považujte túto radu za bezcennú.

Pokračovanie...

Diskusia k článku:

nuda
Neregistrovaný - , 31.1.2007 15:19
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!