lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Búrlivák Boris prehral manželstvo

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 6.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

Po rozvodovej dráme sa dostáva na pretras jeho aféra s ruskou modelkou, žijúcou v Londýne, Angelou Jermakovovou. Vraj s ňou splodil dcérku Anu. Na jeho temperament a na svetové zvyklosti, dosť nezvyčajným spôsobom. Rusku oplodnil pri orálnom sexe./ Čo tí Rusi nevymyslia/. Hoci to znie ako z denníčka maloletej, lekári pripúšťajú, že je to možné. Dokonca to nie je ani veľmi zložité. Dáma musí iba v priebehu desiatich minút dobehnúť do ordinácie ku gynekológovi a nechať si obsah úst vložiť do iného otvoru. Ak sa nemýlim, existuje doručovateľská služba, ktorá sa v reklame pýši tým, že doručí všetko včas. Možno po Beckerových skúsenostiach rozšíria svoje služby. Zaujímavé je, že prostitútky považujú orálny sex za menejcenný a stojí iba polovicu taxy „kompletky“. Svetové skúsenosti podporené výskumom Billa Clintona, Hugha Granta a Borisa Beckera by mali povýšiť tento druh sexu na päťhviezdičkový. O tom, že to nie je také veselé, ako by sa mohlo zdať, svedčí aj to, že Becker podstúpil dobrovoľne v Londýne tajný test otcovstva, ktorý má rozhodnúť, či je tenista otcom desaťmesačného dieťaťa tridsaťtriročnej ruskej modelky. Výsledky testu by mali byť známe budúci týždeň.

A ČO ĎALEJ ?
Zahmlený už ostáva iba jeho vzťah k 27-ročnej rapovej speváčke Sabrine Setlurovej dcére indického bankára, ktorá bola vyhlásená za najerotickejšiu ženu Nemecka. /Láska k exotickým kráskam ho zrejme ani po rozvode neopustila/ Obaja síce priznávajú, že spolu existujú, ale v rozhovore pre nedeľné vydanie nemeckého denníka Bild Becker vyhlásil, že ani on, ani Sabrina si netrúfnu hovoriť ešte o vzájomnom partnerstve. „Náš vzťah je ako mladá rastlinka, ktorú treba starostlivo zalievať. Od začiatku septembra sme sa niekoľkokrát stretli a budeme sa stretávať aj naďalej. Nechceme sa už hrať na schovávačku. Musíme však obaja vyčkať, či sa k sebe vôbec hodíme", Tridsaťtriročný Becker a 27-ročná Setlurová vonkoncom nepomýšľajú na sobáš, najmä nie Becker, ktorý ešte nestihol vymazať z pamäti viacnásobné rozvodové konanie a prehru z manželstva, ktoré bolo sedem rokov považované za vzorové.

Odkedy sa nečakane rozišiel s Barbarou, sa priznal, že má starosti o svoju bývalú ženu a svojich dvoch synov - ročného Noaha Gabriela a sedemročného Eliasa Balthasara. Tenista tiež poprel, že by za rozvodom bola Sabrine alebo dôsledky jednorázovej aféry s Angelou. Bild priniesol špekulácie, že v pozadí tejto aféry stojí ruská mafia, ktorá chce Beckera vydierať. Jeho to znervózňuje menej ako to, že posledných osem týždňov sa mu okolo bývalej manželky motá akýsi Daniel, ktorý jej prakticky všetko organizuje. „Nikto v skutočnosti nevie, kto to je, ani čo vlastne robí." Povedal Becker a dodal, že sa mu zdá nanajvýš podozrivé, že muž, ktorého Barbara pozná relatívne krátky čas, sa stal jej blízkym dôverníkom. Vyjadril tiež znepokojenie nad tým, ako sa jeho deti vyrovnajú so situáciou, ktorú on ani Barbara nedokázali vyriešiť. Prvé spoločné Vianoce po rozchode už majú za sebou. otázkou je, dokedy budú takýmito vzornými rodičmi.

BABS SA REALIZUJE
Najväčším problémom ich manželstva bolo, že aj jeho 34 ročná manželka Barbara Feltusová Beckerová sa chcela realizovať. Túžila po hereckej kariére. Na adresu svojej exmanželky Barbary vyjadril Becker vieru, že si nájde prácu, v ktorej bude úspešná. „Nie je ten typ, ktorý by stál len pri domácom kozube.”
Barbarin sen o sebarealizácii v inej pozícii než ozdoby muža a domácej bohyne sa začína napĺňať. Novú kariéru by mala začať na základe ponuky nemeckej televízie SAT 1 nakrúcaním ľúbostného televízneho filmu. V ňom si má zahrať hlavnú rolu v postave osamelej matky, ktorá hľadá šťastie. „Som absolútne presvedčená o kvalitách Barbary Beckerovej. Je to charizmatická osobnosť. Svojej kariéry sa vzdala iba kvôli Borisovi. Jej filmová úloha jej šitá na mieru a určite bude úspešná.“ vyhlásila šéfka televízneho filmového centra SAT 1.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!