lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Porovnávací horoskop

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 19.2.2002
späť
Späť

Poslať
 

Keďže sme si včera napísali, čo - to o predpokladoch harmonického vzťahu, dnes prinášame pohľad astrológa na schopnosť spolužitia jednotlivých znamení zverokruhu.

BARAN 21.3. - 20.4.
ONA :
Je romantická, žiadostivá a tvrdohlavá. Vyhovuje jej veľmi otvorený a úprimný vzťah, v ktorom nuda nemá miesto. Pokojný, tichý, priemerný chlap ju otravuje. Od manželstva očakáva naplnenie svojich snov a želaní. Keď prvý pokus nevyjde, nevzdáva sa a po čase to skúsi znova. V prípade, že našla to, čo hľadala, stojí pri svojom partnerovi do konca života v dobrom aj zlom.

 

ON :
V mladosti ho zaujíma hlavne sexuálne uspokojenie a kvôli nemu je ochotný sa dokonca i oženiť. Jedného dňa však zistí, že čiarky pribúdajúce v notese ho už neuspokojujú. Vtedy sa rozhodne usadiť. Nie vždy bude tou vyvolenou jeho momentálna manželka. Barani by sa mali ženiť a založiť si rodinu až v neskoršom veku, keď sa zmierni ich nepokoj a oslabia sa dobrodružné sklony. Inak im hrozí väčší počet nevydarených manželstiev, nešťastných detí a finančné straty.

BÝK 21.4. - 20.5.
ONA :
Z niekoľkých rovnako pekných a inteligentných nápadníkov, si samozrejme vyberie toho najbohatšieho. Vie, že k šťastiu potrebuje nielen lásku, ale aj komfort. Od manželstva si sľubuje, že vydrží po celý život a väčšinou sa jej to aj vydarí. Svojmu partnerovi dokáže vytvoriť príjemný domov. O svojej nevere zbytočne nerozpráva. Keď manžel schudobnie, láska začne ubúdať. Niekedy si táto krásavica vyberá tak dlho až preberie. Ostáva sama a stáva sa z nej workoholik, ktorý nikomu neodpustí, ak uprednostňuje rodinu pred prácou. 
ON :
Do manželstva sa rozhodne neponáhľa. V mladosti si neodoprie žiadne radosti, hovorí tomu zbieranie skúseností. V hlave má svoju ideálnu predstavu domova a rodiny. Keď stretne tú pravú, jeho srdce ihneď zareaguje. Zväčša sa už od nej nehne, až kým ju  neodvedie k oltáru. Aj neskôr je ochotný pre rodinu obetovať takmer všetko, okrem práce, ktorú má rád.

BLÍŽENCI 21.5. - 21.6.
ONA :
Má množstvo priateľov a ctiteľov, a skoro stále je do niekoho zamilovaná. Potrebuje veľa voľnosti, ale tiež spriaznenú dušu, ktorej sa môže so všetkým zdôveriť. Svadba je pre ňu niečo vzrušujúce a očakáva, že zmení celý jej život, keď si uvedomí, že zmena nie je bohvieaká, rýchlo podá žiadosť o rozvod.
ON :
Je očarujúci, zábavný spoločník, hravý ako dieťa. Manželstvo ho veľmi neláka, ale keď spozná tú pravú, rýchlo zmení názor a chce ju k sebe pripútať. Veľmi mu záleží na názore milovanej partnerky, preto sa snaží, robiť všetko tak, aby bola spokojná. Niekedy jej spokojnosť aj vnucuje. Keď má partnerka často odlišné názory, uzatvorí sa a je po vzťahu, hoci v manželstve ešte môže vydržať zopár rokov.

RAK 22.6. - 22.7.
ONA :
Je krásna a nežná ako mimóza. Aj keď niekedy vystupuje ako chladná kráska, je to iba maska, za ktorou skrýva svoju precitlivenosť. Všetky jej dievčenské sny sa točia okolo lásky. Pri výbere partnera ide za hlasom svojho srdca a neobzerá sa na majetok ani na spoločenské konvencie. Bez muža nevie žiť.  Rodina pre ňu znamená bezpečie. Ak ho nenašla u rodičov, vydáva sa veľmi skoro.
ON :
Vyzerá ako dokonalý gavalier. Dokáže vycítiť tajné želania svojej vyvolenej, zahrnie ju nehou, láskou a milými pozornosťami. Do manželstva sa neponáhľa, často hľadá ženu, ktorá by bola rovnako dokonalá ako jeho matka, a ktorá by ho dokázala rovnako bezvýhradne milovať. Sklamanie z lásky lieči  alkoholom alebo drogami. Po svadbe sa ujíma role pána domu a hlavy rodiny, ak s tým žena nesúhlasí, rozvedie sa alebo začne piť.


LEV 23.7. - 23.8.
ONA :
Je hrdá, vznešená a náročná. Partnerov si vyberá podľa veľmi náročných kritérií. Musia splniť vysoké zdravotné, intelektuálne a manažérske kritériá. Rovnako dôležitú úlohu hrá v jej živote sex. S jeho nedostatkom sa vyrovnáva po svojom. Keď sa zamiluje, dokáže byť majetnícka. Ku šťastiu potrebuje dostatok peňazí a pocit, že je milovaná a obdivovaná.
ON :
Je stredobodom pozornosti a určuje pravidlá hry. Okolo seba má vždy veľký počet obdivovateliek, ale len jednu favoritku, s ktorou to myslí naozaj vážne. Miluje vášnivo a dramaticky. Žena jeho snov musí dokázať, že je skutočne hodná kráľovského trónu, potom sa s ňou rozdelí nielen o svoje srdce, ale tiež o majetok, ktorý zhromaždil.

PANNA 24.8. - 23.9.
ONA :
Obratne využije každú príležitosť, aby predviedla svoje mimoriadne kvality tomu, na kom jej záleží. Tajne zamilovať sa dokáže do hocikoho, ale keď ide o manželstvo, uvažuje prakticky a rozum väčšinou prevládne nad citmi. Miluje poriadok a detaily. Aj keď sa tvári cnostne a zdržanlivo, je vášnivá a zmyselná. Toto klamanie telom jej často postaví do cesty nesprávnych milencov. Výsledkom je neuróza a postupná strata imunity.
ON :
Nie je to veľký romantik, skôr záletník. Ženy považuje za príjemnú súčasť života a nevie si život bez nich predstaviť. K rodinnému životu má kladný vzťah a preto sa žení dosť zavčasu. Milenka nemá šancu ohroziť jeho manželstvo. Partnerku si vyberá starostlivo. Jeho požiadavkám nie je ľahké vyhovieť. Najmä ak si navzájom protirečia. V manželstve sa cíti bezpečne.

                                            Pokračovanie zajtra


Diskusia k článku:

smiesne egoisticke predstavy on mi prinesie majetok a ja mu budem druzkou natrvalo /a ak je ten krasavec gauner?nevadi?hlavne,ze ja mam nohy v teple?/,to je biznis a nie vztah
Neregistrovaný - , 20.2.2002 14:58
Zial bohu, toto je dnesna realita tohoto sveta. Naco je laska ?
Neregistrovaný - , 23.2.2002 14:54
Preco si niektore zeny mylia Lasku s obchodom ? Je krasne, ked partner prinesie domov tucny balik penazi. Co na tom, ze z krasneho milovania sa stane iba sprosta " suloz "! Ambicioznost u zien sa mi paci, ale co su ochotne priniest okrem penazi do vztahu ony ? Neodvazim sa tu napisat,ze vsetky su rovnake, velmi by som im ublizil. Cakat na zazraky,ze sa nieco stane, bez toho aby som prilozila ruku k dielu je len vypocitavostou. Alebo sa vam mile damy zapacil system"predmanzelskych zmluv" kde pracka bude jeho, obyvacia stena zase moja. Mile damy, viem , ze dnesny svet je drsny, ale pochopte prosim, ze aj muzi maju srdcia, ktore su ochotni polozit vam na dlani. Ze sa dnes nedari este neznamena, ze je vsetkym dnom koniec. Prilozte aj vy ruku k dielu. Netvarte sa ako prostitutky, ktore si zasulozia oproti vyske bankoveho konta. Boh nas stvoril na to, aby sme sa navzajom chapali, aby sme si pomohli, hoci neznym pohladenim, boztekom, povzbudenim, ze ste tu vy, ktore nam ochotne pofukaju pootlkanu dusu. Vopred sa ospravedlnujem vsetkym damam, ktore som nechtiac urazil
Neregistrovaný - , 23.2.2002 15:06
Zial bohu, toto je dnesna realita tohoto sveta. Naco je laska ?
Neregistrovaný - , 23.2.2002 15:07
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!