lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Upravená a krásna za pár minút

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 5.2.2003
späť
Späť

Poslať
 

Zvládate desať vecí naraz a aj napriek tomu chcete vyzerať príťažlivo? Rútite sa životom ako rýchlik? Ráno vstávate o šiestej, aby ste pred začiatkom pracovného času stihli aerobik, namiesto obednej prestávky vás čaká obed s dôležitým klientom a z práce letíte rovno na zraz s priateľkou? Možno vôbec toto všetko stihnúť a aj napriek tomu vyzerať úžasne?  Samozrejme! Stačí, ak si osvojíte prefíkané triky, ktoré vám zaberú minimum času a majú maximálny účinok.

Šetrite svoj čas
Za štvrť hodiny musíte vyraziť na rande alebo na obchodnú schôdzku. Potrebujete vyzerať dobre, ale kde na to zobrať čas? Vyskúšajte naše bleskové triky a skráťte svoj skrášľovací rituál na niekoľko minút.
- Máte spľasnutý účes, ale na umytie a vyfúkanie vlasov vám už vôbec nestačí čas? Predkloňte sa a približne dve minúty si masírujte pokožku hlavy až pri korienkoch. Vaše vlasy tak získajú objem a budú vyzerať vzdušne. Okrem toho vám zvodne zružovie tvár.
- Volajú vaše vlasy zúfalo po kaderníckych nožničkách?  Naneste na končeky sérum na zvýšenie lesku.
- Máte na vlasoch preliv, ale pri korienkoch vám už začína presvitať vaša prirodzená farba, ktorá sa nápadne líši odtieňom? Ak nemáte čas na farbenie, použite riasenku na mihalnice v odtieni svojho prelivu (kúpte si ju do zásoby, nikdy neviete, kedy sa vám zíde). Rovnako si môžete pomôcť aj farebným lakom na vlasy, ktorý ku korienkom naneste štetcom.  Ste odfarbená na blond? Zosvetlite si korienky detským púdrom.
- Chcete sa ráno zobudiť   s účesom, v ktorom môžete rovno vyraziť von? Skôr, ako si ľahnete spať, postriekajte vlhké pramienky vlasov stylingovým sprejom a zviažte ich do nízkeho ,,drdolu“. Vstanete s mäkučkými vlnami.
- Túžite po pocite sviežosti? Naneste si na pokožku celého tela parfémované telové mlieko. Nakoniec si rukami zájdite aj do vlasov, aby vám na nich ostalo trocha vône, vlhkosti a lesku.
Potrebujete zbaviť unavenú pleť prachu a nečistôt? Ak nemáte čas na klasické čistenie, použite kozmetickú vreckovku, ktorá vás zbaví mejkapu aj špiny a pleť zároveň zvlhčí.
- Nalakovali ste si nechty, ale už nemáte ani minútu nazvyš? Ponorte nechty na 20 sekúnd  do ľadovej vody, aby lak rýchlejšie zaschol.  Ak farebná vrstva ešte stále nestvrdla a vás pri pohľade na hodiny chytá zúfalstvo,  natrite si nechty detským olejčekom, ktorý na nich vytvorí klzkú ochrannú vrstvu. Ale pozor, nezamastite si potom šaty!

Ako odstrániť stopy únavy a nedostatku spánku?
Po troch nedospatých nociach už ledva stojíte na nohách, ale aj napriek tomu chcete vyzerať sviežo a odpočinuto? Ako to dosiahnuť a zamaskovať všetky stopy únavy?
- Na opuchnutú pleť naneste krém alebo emulziu s obsahom kyslíka a minerálnej vody. Takáto osviežujúca dávka dodá vašej pokožke energiu rovnako dobre, ako noc strávená v perinách. 
- Mdlej a na prvý pohľad unavenej pleti, presiaknutej  cigaretovým dymom dodá lesk ľahký hydratačný a rozjasňujúci  podklad.
- Výrazné tmavé kruhy pod očami každému okamžite prezradia, že ste toho veľa nenaspali. Rýchlo ich zakryte hydratačným korektorom s vyhladzujúcimi účinkami. 
- Očný tieň v optimistickej farbe mora zvýrazní farbu vašich dúhoviek a rozžiari očné beľmo. Skúste siahnuť po výraznej tyrkysovej, ktorá pristane každej farbe očí.
- Okamžite sa zbavte prebytočného stresu a prestaňte vraštiť tvár. Namiesto toho nasaďte rozjasanú masku! Do boja s ospalosťou a nervozitou zapojte aj aromaterapiu. Pomôžte si zlepšiť náladu levanduľovým parfémom, ktorý má relaxačné účinky. Dobré účinky má aj pomarančová a mandarinková vôňa v aromalampe. Ani striedanie horúcej a ľadovej sprchy nie je na zahodenie.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!