lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zimný darček

  Spracoval(a) : Katarína Mikulcová
Dátum : 10.2.2006
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Boiron pripravila pre svojich zákazníkov na mesiace február a marec zaujímavú akciu, ktorá prebieha v lekárňach po celom Slovensku. Pri kúpe štyroch liekov (Oscillococcinum, Stodal, Homeovox a Coryzalia) dostane zákazník piaty liek s názvom Paragrippe zadarmo.

Oscillococcinum:
Najpredávanejší homeopatický liek proti chrípkovým stavom, ktorý sa užíva preventívne aj liečebne. 
Preventívne sa užíva počas obdobia, keď je riziko vzniku chrípky vyššie, to znamená od októbra do marca. Raz týždenne sa užije jedna dávka. Veľkou výhodou homeopatického lieku Oscillococcinum je, že je ho možné použiť aj liečebne. Okamžite ako sa objavia prvé príznaky chrípkového stavu, sa užije jedna dávka a zopakuje sa v šesťhodinových intervaloch 2 až 3 krát. Pri pokročilom chrípkovom ochorení sa počas 1 až 3 dní užíva jedna dávka ráno a jedna večer. Čím rýchlejšie sa užije už pri objavení prvých príznakov, tým je jeho pôsobenie účinnejšie. Homeopatický liek Oscillococcinum je vhodný pre všetkých, vrátane malých detí a tehotných žien, nemá žiadne  vedľajšie nežiaduce účinky a môže sa užívať aj v kombinácii s klasickými alopatickými liekmi. Ak chrípka po dvoch dňoch neprejde, je nutné navštíviť lekára - homeopata.

Stodal:
Účinný homeopatický bojovník v liečbe kašľa.
Predáva sa v lekárňach buď vo forme sirupu alebo vo forme granúl. Vďaka svojmu originálnemu zloženiu sa sirup Stodal odporúča na liečbu akútneho kašľa každého druhu. Jeho veľkou výhodou je, že neobsahuje aktívne zložky so sedatívnym účinkom, to znamená, že nevyvoláva ospalosť, čiže môžu ho pokojne užívať nielen vodiči – manažéri, ale aj všetci, ktorí sa potrebujú sústrediť na svoju prácu. Je vhodný pre všetky vekové kategórie vrátane tehotných žien a malých detí. Pre deti je zaujímavá príjemná  karamelová chuť sirupu, ktorá zabezpečí dodržiavanie liečby. MUDr. Jana Mrázová odporúča pre deti dávkovanie 1 kávovú lyžičku sirupu 3 až 5 krát denne, dospelí užívajú 1 polievkovú lyžicu 3 až 5 krát denne.


Homeovox:
Používa sa pri zdravotných problémoch spojených s hrdlom, či už je to únava hlasiviek, strata hlasu, zachrípnutie alebo laryngitída (zápal hrtana). MUDr. Jana Mrázová odporúča tento homeopatický liek pre všetkých, ktorí v rámci svojej práce pracujú s hlasom, napríklad moderátori, speváci, herci, učitelia alebo telefonickí operátori. Výhodou tohto lieku je, že sa môže užívať liečebne aj preventívne. Pri preventívnom užívaní sa nechajú 2 tabletky 5 krát denne voľne rozpustiť v ústach. Liečebné užívanie je odlišné – každú hodinu sa  nechajú taktiež 2 tabletky voľne rozpustiť v ústach. Interval užívania sa následne predlžuje v závislosti od zlepšovania sa zdravotného stavu. Liek Homeovox je vhodný pre všetkých vrátane malých detí, tehotných žien a starých ľudí.

Coryzalia:
Homeopatický liek na nádchy rôzneho druhu. V súčasnom období je čoraz viac ľudí postihnutých alergickou nádchou, na ktorú tento homeopatický liek pôsobí veľmi účinne. Ak sa objavia prvé príznaky nádchy, odporúča sa začať s užívaním. Jedna tabletka sa nechá voľne rozpustiť v ústach, pričom interval dávkovania sa predlžuje v závislosti od zlepšovania sa stavu. Ako pri všetkých homeopatických liekoch, aj pri Coryzalii sa odporúča užívať tabletky minimálne 15 minút pred jedlom alebo po jedle. Homeopatický liek Coryzalia je vhodný pre všetky vekové kategórie od malých detí až po starších ľudí.

Paragrippe:
Homeopatický liek účinný pri začínajúcich a rozvinutých chrípkových ochoreniach.
Tento liek pomáha pri horúčke, triaške, bolestiach hlavy a pri celkovej vyčerpanosti z chrípky. Užívanie je veľmi jednoduché, stačí voľne nechať rozpustiť tabletku v ústach. Liek Paragrippe sa užíva nasledovne: 2 tabletky každé 2 hodiny. Interval dávkovania sa predlžuje v závislosti od zlepšovania zdravotného stavu. Ak sa stav ani po pár dňoch nezlepší, odporúča sa navštíviť lekára – homeopata, ktorý pacienta vyšetrí, stanoví diagnózu a predpíše ďalšiu liečbu.
Nepoznáte žiadneho lekára – homeopata? Kontakt na neho získate na telefonickom čísle 02/ 54 791 308.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!