lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bratislavský bál privíta hostí v štyroch sálach

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 5.2.2007
späť
Späť

Poslať
 

Bratislavský bál uzavrie už tradične plesovú sezónu v hlavnom meste. Uskutoční sa v sobotu 10. februára o 19:30 v reprezentačných priestoroch Reduty. Súčasťou plesu, ako to už bolo v predchádzajúcich rokoch, bude odovzdávanie cien Júliusa Satinského - Bratislavská čučoriedka. Ako prezradili zástupcovia Čestnej rady, Štefan Šlachta a Katarína Rimóczyová, laureátov v kategóriách Idea a Osobnosť vyberali spomedzi piatich až desiatich nominovaných. Napokon sa rozhodli pre jednu ženu a jedného muža. Ich mená sa však verejnosť dozvie až na slávnostnom vyhlásení priamo na Bratislavskom bále.

Členmi čestnej rady, ktorá rozhoduje o udelení ceny je vdova po Júliusovi Satinskom, psychiatrička Viera Satinská a herecká dvojica Milan Lasica - Marián Labuda. Bratislavskú čučoriedku môžu získať občania Bratislavy, ktorí pre svoje mesto urobili niečo hodnotné, alebo podnetné.

Bratislavský bál je prestížne mestské spoločenské podujatie, na ktorom sa zúčastňujú mnohé prominentné osobnosti. Mesto sa ho však snaží otvoriť aj širokej verejnosti. "Chceme, aby sa Bratislavčania a návštevníci, ktorí majú záujem, mohli dobre a na vysokej úrovni zabaviť. Bál je skutočne otvorený pre verejnosť," povedal primátor hlavného mesta Andrej Ďurkovský, pod ktorého záštitou sa podujatie koná. Ten tohtoročný je už ale, zdá sa, vypredaný. Ako na dnešnej tlačovej besede informoval riaditeľ Bratislavského kultúrneho a informačného strediska (BKIS) Vladimír Grežo, priestory Reduty určené pre bál majú kapacitu približne 600 ľudí a toľko lístkov už organizátori predali.

Slávnostný večer v réžii Petra Ňunéza budú moderovať Iveta Malachovská a Vladimír Vondrák. Šiesty Bratislavský bál sprístupní svojim hosťom okrem veľkej sály, divadelnej sály a kaviarne prvýkrát aj priestory reštaurácie. V prvých troch sálach bude pripravený multižánrový hudobný a tanečný program. V reštaurácii na spestrenie vytvorí pokojnejšiu atmosféru hra na klavíri. Slávnostné otvorenie plesu bude pred vystúpením párov tanečnej školy Jagermajster vo veľkej sále. V nej sa budú tiež odovzdávať ceny. V divadelnej sále vystúpi Silvia Josifovská so skupinou a speváčka Tina. Slovenskú a latinskoamerickú zábavu rozprúdi v kaviarni Ľudová hudba Juraja Pecníka a skupina Mango Salseros. Súčasťou plesu bude aj vystúpenie skupiny Nothing but Swing. Hlavným hudobným sprievodom bude orchester Moon Dance, ktorý je známy aj hraním v českej verzii televíznej relácie Let´s Dance. Na Bratislavskom bále sa predstaví aj skupina Peha a Salónny orchester Afrodité. O polnoci sa hostia dočkajú polnočného prekvapenia, ktorým boli vlani karnevalové masky priamo z Benátok. Prvé fotografie z bálu budú zverejnené v tradičných Polnočných novinách.

SITA


Diskusia k článku:

jqhdwgk aviq onhdvi yanovldsb ejdtk vodh bicp
Neregistrovaný - bqplh sopzwjyq, 19.2.2008 23:24, alomkvbjh(`na`)mail.com
We've arrvied at the end of the line and I have what I need!
Neregistrovaný - BDtRhTDFwZw, 17.5.2012 07:14, danmobbs(`na`)norcas.org.uk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!