lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Figaro Sladká Vášeň prináša dve výnimočné čokoládové novinky

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 12.2.2009
späť
Späť

Poslať
 

Značka Figaro prináša na slovenský trh dve exkluzívne čokoládové novinky, ktoré rozširujú rad obľúbených prémiových čokolád Figaro Sladká Vášeň. Nová luxusná čokoláda Figaro Sladká Vášeň Horká 86 % kakaa je určená všetkým milovníkom kvalitnej čokolády s vysokým podielom kakaa. Maškrtníkov, ktorí radi objavujú nové príchute, určite zaujme aj druhá novinka - lahodná mliečna čokoláda Figaro Sladká Vášeň Karamelizované mandle.

 

Prémiová čokoláda Figaro Sladká Vášeň Horká 86 % kakaa je prvou novinkou, ktorou značka Figaro poteší všetkých priaznivcov kvalitnej čokolády. Dnes je už všeobecne známe, že tmavé čokolády, ktoré majú minimálne 70 percentný obsah kakaa, v sebe ukrývajú až trikrát viac antioxidantov ako zelený čaj a dvakrát viac antioxidantov ako červené víno. V minulom roku si získala tmavá čokoláda ešte väčšiu obľubu. Niekoľko výskumov totiž dokázalo, že u pacientov s transplantovaným srdcom významne pokleslo riziko upchaných artérií po tom, čo pravidelne konzumovali štyridsať gramov tmavej čokolády. Ďalší výskum, ktorý bol realizovaný na University of Illinois zistil, že konzumácia dvadsiatich gramov tmavej čokolády počas obdobia dvoch mesiacov znižuje krvný tlak aj hladinu cholesterolu. Vedecké štúdie tiež preukázali, že polyfenoly obsiahnuté v tmavej čokoláde ovplyvňujú hladinu serotonínu v mozgu a tým pozitívne vplývajú na našu náladu. Rovnako je zaujímavé zistenie, že metódou v boji proti brušnému tuku je aj kvalitná tmavá čokoláda obsahujúca prospešný  HDL-cholesterol. Okrem neho sa v nej nachádzajú aj minerálne látky ako horčík, draslík, fosfor, vápnik a železo. Jedna z ďalších zložiek čokolády - flavanol, má navyše pozitívne účinky na rozšírenie ciev mozgovej kôry, zvýšenie prietoku krvi a tým na lepšie zásobenie mozgového tkaniva kyslíkom. „S prihliadnutím na uvedené fakty a tiež s ohľadom na neustále sa zvyšujúcu obľubu prémiových tenkých čokolád sme sa rozhodli, že prinesieme našim spotrebiteľom novú tmavú čokoládu, ktorá má až 86 percentný obsah kakaa a tak nielen vynikajúco chutí, ale zároveň prináša ľudskému organizmu mnohé zdravotné benefity,“ uviedla Jitka Plchová, Corporate Affairs Manager CZ/SK, Kraft Foods.  

 

 

Značka Figaro sa rozhodla, že čokoládových maškrtníkov poteší dvojnásobne a preto uvádza na slovenský trh aj druhú novinku, lahodnú mliečnu čokoládu Figaro Sladká Vášeň Karamelizované mandle. Jej nezameniteľná chuť omámi Vaše zmysly a objavíte v nej neopakovateľné spojenie mandlí a obľúbeného karamelu.


Diskusia k článku:

JEDINECNE CIZMY, MINI CIZMICKY A TOPANKY Z CELEJ EUROPY !! NOVA JARNA KOLEKCIA 2009 Z MILANA, RIMA, PARIZA, LONDYNA A BERLINA !! ZIMNY VYPREDAJ - ZLAVY AZ 70 PERCENT DOVERA 100% POSITIVE HODNOTENIM OD ZAKAZNICIEK !! NAVSTIVTE INTERNETOVY OBCHOD FASHION.HOUSE NA LINKU WWW.MIMIBAZAR.SK/SENDEROS
Neregistrovaný - JARNA KOLEKCIA 2009, 15.2.2009 16:29
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!