lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tvoj dobrý nápad podporí paneurópsky projekt spoločnosti Telefónica - Think Big

  Spracoval(a) : RP
Dátum : 4.2.2011
späť
Späť

Poslať
 

Máš nápad, čo by si s kamarátmi vo svojom okolí vylepšil, ale chýbajú Ti financie? Tak teraz zbystri pozornosť. Druhý ročník paneurópskeho grantového programu spoločnosti Telefónica Think Big podporí 40 mládežníckych projektov z celého Slovenska. Ak máš od 15 do 24 rokov, časť z celkovej hodnoty 80 000 € je určená práve Tebe. Stačí napísať svoj nápad a odoslať ho do 15. marca 2011.

 

„Veríme, že mladí ľudia majú skvelé nápady, sú plní elánu a nadšenia. Zároveň vedia, čo by bolo dobré zlepšiť v ich okolí preto, aby sa im lepšie žilo. Potrebujú však pomoc, aby ich nápady bolo možné aj zrealizovať. A preto je tu program Think Big, ktorý im pomôže vybudovať priestor a vzťahy, v ktorých žijú. Zároveň dokážu aj verejnosti, že majú čo povedať, a že je potrebné s nimi rátať,“ uviedol René Parák, hovorca O2 a senior manažér pre styk s médiami.

 

Čo je Think Big

Think Big je spoločný paneurópsky grantový program, ktorý v Slovenskej republike realizuje O2 v spolupráci s Nadáciou Ekopolis a Nadáciou pre deti Slovenska. Dáva práve mladým ľuďom príležitosť zapojiť sa do pozitívnych zmien vo svojom okolí. Môžu tak napríklad s kamarátmi skrášliť prostredie, v ktorom žijú, vymyslieť novú náplň priestorom, v ktorých sa stretávajú, upraviť športové plochy, zorganizovať zaujímavé kultúrne alebo spoločenské podujatia, realizovať projekty v oblasti umenia alebo vzdelávania. V rámci Think Big budú podporené tzv. malé projekty sumou do 500 € a veľké projekty čiastkou do 3000 €. Rovnaké projekty pomáhajú mladým v Nemecku, Írsku, vo Veľkej Británii a v Českej republike.

 

„Ja som v mladosti trávila čas hlavne vonku a v divadle. Bolo to super, len škoda, že bolo málo priestorov, ktoré boli pre decká naozaj bezpečné. A to bohužiaľ zostalo až dodnes. Som rada, že aj vďaka Think Big si môžu mladí pomôcť práve tam, kde to potrebujú a sú pritom motivovaní aktívne sa podieľať na splnení svojich cieľov. Zároveň sa teším, lebo to pre môjho syna  znamená, že sa bude mať kde hrať a  tráviť čas s kamarátmi, keď na to dorastie,“ dodala s úsmevom Petra Polnišová, herečka a patrónka projektu Think Big.

 

Podporené skupiny mladých ľudí získajú okrem finančných prostriedkov na realizáciu aktivít aj vzdelávanie zamerané na zvyšovanie komunikačných a sociálnych zručností, konzultácie a technické a komunikačné vybavenie pre skupinu, ktorá bude projekt realizovať. Skúsení lektori z Nadácie pre deti Slovenska budú pomáhať mladým ľuďom rozvíjať ich sociálne a osobné  kompetencie potrebné pre život v komunite. Pôjde napríklad o témy spolupráca, riešenie konfliktov, vyjednávanie, facilitácia, finančná gramotnosť a podobne. Osobitná pozornosť bude venovaná mladým ľuďom, ktorí riešia problémové životné alebo komplikované sociálne situácie.

 

Ako prihlásiť projekt

O finančné prostriedky na projekt môžete žiadať ako neformálna skupina mladých ľudí do 24 rokov, ktorú bude reprezentovať jedna až dve osoby zodpovedná za projekt a jedna dospelá osoba v mene mimovládnej organizácie. Žiadosti je potrebné doručiť do sídla Nadácie Ekopolis alebo vyplniť formulár na webovej stránke www.o2thinkbig.sk do 15. marca 2011 do 16,00 hod. Víťazné projekty vyberie 6-členná porota podľa stanovených kritérií do 15. apríla 2011. Podporené projekty bude  potrebné ukončiť do apríla 2012. Všetky informácie o prihláške, grantovom programe a kritériách hodnotenia projektov nájdete na stránke www.thinkbig.skwww.ekopolis.sk. Ak potrebujete poradiť s prihláškou alebo skonzultovať projekt, môžete sa obrátiť na programovú manažérku Think Big – Luciu Skokanovú prostredníctvom kontaktov: skokanova@ekopolis.sk, 0944 555 701.  

 

 

Projekt realizovaný vo Zvolene

 

pred 

 
po

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!